• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívasnál nem vette fel.Sms-ben érdeklődtem majd hamarosan kedves válaszolt rá. Utána hívtam és már fel is vette és kedves izgató hangjával tájékoztatott és le egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem Árpád-híd pesti hídfőjéhez közeli utcába navigált a gps. Ház elött éppen volt egy szabad hely ott raktam le a verdát. De ahogy elnéztem a közeli kereszt utcákban meg lehet állni. Tömeg közlekedéssel is konnyen megkozelithető több járat is keresztezi a környéket.
  • Helyszín:

    Új építésű társas házban fogadott. A lakás nagyon igényes akárcsak a hölgyemény. Kedvesen be invitált. Tudtam hogy jó helyen járok. Kis beszélgetés után fürdőszobába csöppentem . Tisztaság abszolut megfelelő, puha száraz törcsit kaptam és kedvemre válogathattam Amira kedvenc tusfürdői közül.
  • Lány külseje:

    Amira egy igazi Amazon testű gyönyörűség. Fekete hosszú hajával kellemesen barna bőrével és csodálatos alakjával egyből le vett a lábamról. Nagyon beinditó kisugárzással rendelkezik. Egyébként egy szexi ruciban fogadott.
  • Action:

    Gyors alapos tisztálkodás után, a szobában várt rám. Lehuppantam mellé, ahol simogatni kezdtem gyönyörű testét, csípőlyétől indultam fel északra a gyönyörű cicijei felé. Majd délre vettem az irányt ahol is már várt a “fülledt, forro tropus” isteni puncija. Nyelvemmel izgattam a mennyei kelyhet vigyázva rá nem vadul ahogy elmondása szerint kedveli. Kis időzés után mikor már kellően beindultam kértem hogy ő is kénysztessen. Feanciája istenien finom, érzéki kellemes. Nyelv játéka egyszerüen fenomenális. Mivel csak rövid időre mentem kértem hogy gondoskodjunk a védelemről és folytassuk a papás mamást. Elöször szemből hatoltam be a relytelmek kapuján ahol is eszméletlen forroság és émeitő szoritásban várt. Finoman szeretkeztünk ki élvezve rövidke látogatásom minden percét. Ez után fordulás és Amira pattant a nyeregbe kellemesen vonaglott nem is telt bele sok idő és már robbanva élveztem.
    Tisztálkodás után egy gyors frissito zuhany és bucsu Amirától.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt szolgáltatás és korrekt kiváló arány. Előre történt az elszámolás asztalra le téve.
    Extra csók amit most nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes időt tölthettem Amirával. Mindent amit vállal maximálisan át adja a vendég részére. Nem ért semmilyen negativum légy ottunk alatt.
Happy Massage