• Lara20

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés rendkívül egyszerű és gyors művelet volt, felhívtam telefonon, felvette, beszélgettünk. Készségesen informált minden engem érdeklő dologról, mindezt rendkívül kedvesen, udvariasan és szinte minden részletre kiterjedően tette.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Angyalföld, busszal könnyen megközelíthető helyén található épület, a 105- ös busz megállójától néhány perces sétával elérhető a tetthelynek is helyet adó négyemeletes. A parkolás díjköteles.
    Telefonon megbeszéltek alapján a buszmegállóból felhívtam és a HÖLGY navigált egészen a lépcsőház bejáratáig.
  • Helyszín:

    A lakás állapota az elfogadható szinten van, semmi extra, festés min. tíz éve nem történt...A fürdőszoba kádas, zuhanyfüggöny nélkül. Tusfürdőből a választék kb. 7 féle, szájvíz, műanyagpohár nincsen kitéve, ( lsd. a adatlapján a csók " extra "- szólt az indoklás. Saját lila L. - et használtam, feltaláltam magam. ) A kádból a víz nem lefolyik, csak csurdogál, el van tömődve a lefolyó, telve sok - sok hosszú női hajszállal... A törölköző elfogadható mind méretében, mind pedig nedvszívó képességében. A babaszobában a bútorok a helyben lakásra utalnak, semmi extra. A franciaágy a megfelel a huncutkodásra.
  • Lány külseje:

    Jelen esetben a képek a jobbak. Az öltözete a kért közös fürdéshez alkalmazkodott, semmi kivetni való és semmi extra nincsen benne, szomszédlány otthoni öltözetben, nem vár senkit... Adatlapja adatainak külseje megfelel, azt kapod amit ott felsorol, erről jelen esetben nincs is semmi hozzáfűznivaló.
  • Action:

    Ez a fejezet sem a címéről lesz emlékezetes, sajnos. Érkezésem, cipőim levétele után beinvitált a babaszobába, átbeszéltük a programot. Telefonja közben több alkalommal is könyörtelen módon beérkező hívásokra figyelmeztetett, melyeket fel is vett, majd elnézést kért. Elérkezettnek látta az időt, kaptam egy törölközőt, vetkőzést követően együtt mentünk a közös zuhanyozásra. Picit feldobódtam, így már volt honnan visszaesnem. A közös fürdés: ketten a kàdban, de nem egymást, inkább csak önmagunkat csutakoltuk. Majd a szobában a franciaágyon csókoljuk, simizzük, szeressük egymást volt a kérése. Tűrtőztettem magam. A fekhelyen, mint a keresztre feszített, a karjai széttárva, lábai összezárva. Semmi sem engedett arra következtetni, hogy a hátra lévő időnk egy boldog befejezéssel ér véget. Nem is tudok ilyen fejleményről beszámolni. Néhány telefonhívás érkezett újból, nem tudja kikapcsolni, mert a vendégek keresik a másik oldalról. Tovább puszilgattam a finom bőrű testét nyakàtól lefelé, amikor nevemen szólítva, több alkalommal érdeklődött, akarok- e a 7 " extra " valamelyikéből. Becéző szavak sem hatottak rám, így az action folytatása egyszemélyesre változott. Közben megérkeztem a még mindig zárt lábaihoz, melyek külön kérésre is kezdtek csak nyiladozni. A borotvált punci sem mutatott túlzottan nagy érdeklődést a szeretkezés lehetőségére, így egyre elszàntabban ingereltem, majd vv. húzás után egy jégszívű, talán halvérű HÖLGY alkalmi szeretője lettem. Érdeklődése változatlanul nagyon lehangoló volt, így a szeretkezés lehetősége csupàn egy a kicsivel lett több, mint egy önkielégítés.
    Kaptam nedves törlőkendőt, majd újabb közös zuhanyozás, türülközés, öltözködés utàn elköszönés...
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint előre, melyből az egyik telefonhívás eredményként a csokor kétharmada azonnal a bejárati ajtónál várakozóhoz került. Sajnálatomra, ez a randevú nem a várt eredményt hozta meg számunkra. Az értékarány az extrák nélkül is a kerületi átlagot képviseli... No Comment.
  • Összkép:

    Őszintén szólva, a HÖLGY kivívta a " nem ajánlom, senkinek " kategória első helyét, de minden MT- maga döntheti el hogy kit és mikor látogat meg.
    A besorolás az összbenyomás alapján született meg, talán serkenteni fogja aktívabb részvételre az ágyban is, nem csupán a telefon kezelésében a
    " szeretkezés " ideje alatt. Beszámolóm most is friss, átélt élmények alapján született, egy kicsit elhamarkodott randevú emlékére. ( Megpróbálok saját hibáimból tanulni, közre adva, a többi MT okulására. ) Ez a randevú egy elhamarkodott, gyors döntést követően jött létre. A tanulságot levonni, maradok a jól bevált, több lépcsős módszeremnél
Happy Massage