• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, hívtam, akkor nem tudtam elérni, de néhány perc múlva diszkréten visszacsörgött, ezután egyeztettünk. Aznapra szerettem volna időpontot kérni, de már elég késő volt, így másnap kora estében maradtunk. Maximálisan kedves és rugalmas volt már itt is.
  • Megközelítés:

    Budai utca, közel nagy forgalmú utakhoz, könnyen megtalálható, GPS házhoz visz, egyértelmű h hova érkezem. Parkoláshoz egy kört kellett tennem de aztán nagyon közel meg tudtam állni. Este 6 óra után nem fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen OK ház, megközelítés a garázson keresztül. Pontosan érkeztem, Blankát hívtam, egyből felvette és már nyitotta is a kaput, ahonnan pár lépcső a fantasztikusan kialakított lakás. A vörös szín dominál bent, ami már önmagában is érzéki hangulatot teremt. Még a kapott törülköző is piros volt :) tágas, maximálisan kényelmes helyszín kialakításában és hangulatában is tökéletes. A fürdőszoba egy ötcsillagos szállodának is büszkesége lehetne.
  • Lány külseje:

    Hmmmm, egy fantasztikusan csinos, magas, vékony lányt ismerhettem meg Blanka személyében, a fényképei nagyon jól visszaadják hogy milyen ő. Puszival köszöntött, hellyel kínált, nagyon kedvesen. Már itt is megcsodáltam formás hosszú combjait és kerek popsiját.
  • Erotikus masszázs:

    Blanka képzett masszőz, ez teljesen egyértelmű. Jeleztem az elején hogy az erős masszázst szeretem, és ezt meg is kaptam (az elején kérdezte hogy mennyire legyen erős, meggyőződésem hogy aki a simogatósat szereti, az is elégedett lesz). A másfél órás programból egy óra volt a masszázs, teljes testemet végigmasszírozta, a vádlimom és a hátamon talált csomókat szinte teljesen el tudta tüntetni az egy óra alatt. Nagyon tetszett hogy combjai időnként a kezeimhez értek, itt éreztem hogy mennyire finom puha bőre van Blankának. Minden igényt kielégített a masszázs.
  • Levezetés:

    A masszázs után kissé félszegen és rutintalanul vártam a folytatást, de Blanka nem hagyott cserben. Néhány kölcsönös puszi után leültetett a kanapéra és csókolgatni kezdte a mellkasomat, finoman, lassan haladt lefelé, miközben simogatott. Kézbe vette a velem egykorút és finoman simogatni kezdte. Nagyon boldog voltam amikor megkérdezte hogy megpuszihatja-e, mert nagyon vágytam formás ajkaira. Elképesztően finom a franciája, lágy, puha, simogató, de mégis határozott. Éreztem hogy gyorsan végem lesz, így megkértem hogy csereljunk helyet és én hadd kényeztessem a nyelvemmel. Nagyon boldog voltam amikor igent mondott, hát még amikor félénk csók kísérletemet nem utasította el, hanem finoman visszacsókolt, így számon is érezhettem hogy mennyire finomak az ajkai. Formás cicijeit is puszilgattam, majd lejjebb húzódtam és tökéletesen finom, szépséges kelyhét nyalogattam, amire határozott nedvesedéssel és halk sóhajokkal reagált. Nem engedte hogy befejezzem, de így is maradandó élmény volt, remelem neki is! :) visszaültetett és megkezdte a kivégzésemet, nem volt könnyű dolga mert egy nagyon hosszú nap után fáradt voltam, így az ezredes most kicsit makacskodott, de Blanka tökéletes ajkai és nyelve végül meggyőzték hogy érdemes ágaskodnia. Innentől Blanka már nem kegyelmezett, 2-3 perc alatt kivégzett. Külön öröm hogy ajkai között érhetett a vég, fantasztikus érzés volt!
  • Elszámolás:

    Másfél órát kértem, ezt még túl is léptük, egy percig nem éreztem siettetést, maximálisan korrekt volt, sőt még annál is több!
  • Összkép:

    Nagyon profi, nagyon szakszerű masszázs, nagyon kedves, szerethető személyiség, szupercsinos test, tökéletes francia, tökéletes hozzáállás, számomra ez Blanka. Ajánlom mindenkinek!
Happy Massage