• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hat nappal a tervezett randi előtt hívtam. A harmaduk próbálkozásra sem sikerült elérnem, de ahogy letettem a telefont egy percen belül megcsörgetett. Visszahívtam, csak néhány mondatot váltottunk, mert nem voltam olyan helyzetben, hogy hosszasan cseveghessünk. A javasolt időpontot elfogadta, a pontos címet is azonnal megadta, későbbi telefonos megerősítést nem kért. Nagy piros pont! Nem értem azokat a lányokat, akik a randi előtt egy órával visszahívást, megerősítést kérnek és a címet is akkor adják meg – főként, ha csak telefonon lehet elérni őket. Ment már füstbe ily módon randim.
    Mindenesetre a múlt hét végén felhívtam Zsófit – elsőre felvette – megerősítettem szándékom, az ajándék mértékét is ekkor tudtam meg. Kár, hogy üzenetet nem fogad az oldalon keresztül és a VTR-t sem használja. Ennek okára elfelejtettem rákérdezni a randi alatt.
  • Megközelítés:

    A Puskás Ferenc stadion metró megállótól két perc séta, a cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Mindenféle BKV jármű közlekedik arra. A kocsival érkezőknek van hely a környező mellékutcákban, nyilván fizetős, a díjat nem tudom. Számomra ismerős volt a ház, sőt a lakás is.
  • Helyszín:

    A kapuból hívtam Zsófit, azonnal felvette. Az egyszerű kapukód bepötyögése után a modern lift vitt fel az emeletre, ahol a közeli nyíló ajtóból Zsófi integető kezét láttam. Gyorsan beléptem a lakásba – anno itt rendelt Istennő.
    A tágas előtérbe lépve rövid üdvözlés után lábbelimtől megválva a tetthelyre mentünk. Itt bemutatkoztunk egymásnak és Zsófi megkérdezte, hogy megfelel-e nekem. Már hogyne felelt volna meg, inkább nekem kellett volna megkérdeznem, hogy elfogad-e vendégnek engem.
    Egyébként az egész lakás patyolat tiszta. A szobában masszázs pad és tatami, valamint egy két ülőhelyes kanapé, szobainas a ruháknak, kis asztal a kellékeknek és tükör a falakon. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád, száraz kilépővel, 6–8 tusfürdő, szájvíz, pohárka, mosógép, WC.
    Ketten vannak itt, de semmiféle hangot nem hallottam, csak Zsófi elmondásából tudom, hogy a kisebbik szobában nincs tatami.
  • Lány külseje:

    Az új képek már többet mutatnak Zsófiból. Kicsi, vékony, törékenynek tűnő lány, eszméletlen jó popsival, hetyke cicikkel, csacsogó szájjal, festett szőke hajjal. Elmondása szerint a képeken parókát használ. Mosolygós, kisugárzása engem hamar levett a lábamról. Nem tudom miben fogadott, mert nem a ruhát néztem.
  • Erotikus masszázs:

    Zsófi szakképzett gyógymasszőr, képes erős masszázsra is, engem szerencsére nem nagyon tört össze. A szobába lépve miközben ismerkedtünk Zsófi egy alapos gyógymasszázst javasolt, amit kénytelen voltam elutasítani, mert nemesebbik énem már erősen ágaskodott, aminek vendéglátóm volt az egyértelmű kiváltó oka.
    Gyors vetkőzést követően kaptam egy nagyméretű. puha, jó nedvszívó törölközőt és Zsófi megmutatta a fürdőt. Amíg pancsoltam addig készített nekem agy pohár innivalót és csak egy tangát hagyott magán. Együtt mentünk vissza a szobába, ahol háziasszonyom a lepel lehullása után, látva állapotomat egy gyors ismerkedő hátmasszázst javasolt. Álló szerszámmal elég nehéz volt hasra feküdnöm a padon. Kb. három perc után Zsófi benyúlt a lábam közé, kitapintva állapotomat fordulást javasolt.
    Jött a kényeztetés, lásd alább.
    A masszázs második, ugyancsak rövid részében vendéglátóm a pad végére ült, ölébe vette egyik, majd másik lábamat és megmasszírozta azokat miközben folyamatosan beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Kicsit beolajozta a farkamat, majd kézzel masszírozni kezdte. Cicijeihez, azok meredező bimbóihoz dörgölte a makkot, finoman nyalta a rudat, végül bekapta és lágyan bólogatni kezdett. Később a golyókat kényeztette és kezdete elölről az egészet. Fenekét, hátát, vállát simogattam és dicsértem ténykedését, mert nagyon jól esett amit velem művelt. Amikor megemlítette, hogy szeretem a popó kényeztetést, fordulást parancsolt, bepucsítottam, Zsófi felmászott a padra és lábaim között elhelyezkedve aktív nyelvmunkába kezdett. Mit mondjak: nagyon finom volt! Mindeközben alám nyúlt és kezével folyamatosan a farkamat izgatta. Hosszú percekig kényeztetett így.
    Amikor megemlítettem, hogy a prosztata masszázs sincs ellenemre, újabb fordulással hanyatt feküdtem, Zsófi beolajozta a célterületet, ujjára gumit húzott és behatolt ánuszomba. Közben a szerszámról sem feledkezett meg, másik kezével, illetve szájával azt kényeztette. Mennyei volt! Ez a kettős kényeztetés ment jó darabig és amikor robbanás közeli állapotba kerültem, kértem partneremet, hogy gyorsítson bele. Megtette. Hatalmas mennyiséget lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, addig nem engedett ki a szájából. Hogy az utódokkal mi lett azt nem tudom, nem voltam magamnál. Zsófi mindenesetre szólt, hogy kiszalad a fürdőbe, addig a kezembe adta a poharat folyadék pótlás okából.
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem. Megérkezésemkor átadtam kis ajándékaimat és rózsacsokrot is a kellékes asztalra helyeztem. Mértéke a tucatnál annak negyedével több, átlagos érték egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Zsófi mindent megtesz vendégéért, ha az tisztelettel, nőként bánik vele. Nagyon jó élményt adott nekem. Az egy óra mindenképpen kevés, hisz arra egyáltalán nem maradt idő, hogy legalább részben viszonozzam kedvességét. A tatamit nem is vettük igénybe, ezt a hiányosságot a jövőben mindenképpen pótolnunk kell.
    Zsófi! Köszönöm az élményt!
Happy Massage