• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Monster66!
    Köszönöm a beszámolót, hogy megörökítetted a "randevúnkat"!
    Újra ès újra elolvasom, mert bizony -mint szoktam volt mondani- emberből vagyok én is... és bizony, a jó dolgokat újra élem.
    Köszönöm a látogatásod! Nagyon jól éreztem magam Veled!
    Csókol és ölel: Liza.

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Egyből felvette, korrekt módon tájékoztatott a lehetőségekről,árakról. Háromnegyed órán belül tudott fogadni, előre szóltam hogy ha a forgalom kitol velem jelentkezem, de szerencsére nem így történt.
  • Megközelítés:

    Nyugati tértől pár lépésre és ebben minden benne van. Metro-busz-villamos-vonat, talán csak trolival nem lehet megközelíteni. Részemről hétvégén mentem autóval,így éppen nem fizetős időben, és viszonylag közel találtam is helyet.
  • Helyszín:

    Sokemeletes ház legfelső szintjén rendel, hál istennek lift van. Maga a rendelő egy belső kétszintes lakás második emeletén található. Több szoba volt nyitva, nem egyedül dolgozik, de nem is titkolja, és nem is találkoztam senkivel. Tetthelyen egy matrac a földön, szék és kisasztal; és egy kis magnó amiből szól a zene. A fürdőben kád, sok-sok tusfürdő, szájvíz. Két észrevétel: légkondicionált lakásként van hirdetve de én csak egy kis ventilátort láttam, illetve a kádon nincs zuhanyfüggöny. Nem szeretem összepacsálni a fürdőt, így ott figyelni kell.
  • Lány külseje:

    Liza mint a képeken, nincs retus, nem ígér többet mint amit ad, de azt adja, és többet is. Nem az utcán megfordulok utána típus, inkább a csábos szomszédasszony, de a hozzáállásával maga mögé utasít sok kemény fenekű tinit. Bársonyos bőr, borotvált minden. Az ajtón belépve egy kombinészerűségben fogadott, olyan őszinte öleléssel, és csókkal, hogy az első pillanatban tudtam, jó helyen járok. Felkísért a tetthelyre, a melegre való tekintettel gyorsan le is vetkőztem és irány a tus. Mire kijöttem eltűnt, úgyhogy gyorsan ledobtam magam.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor visszajött kaptam egy pajkos rosszallást, hogy nincs semmi ölelés csak egyből le? Igy aztán mellém heveredett, és egy teljesen másmilyen kezdést kaptam mint szoktam. Mellém feküdt, és elkezdtük egymást cirógatni,csókolgatni. Mit csókolgatni, egy olyan rendes nyelvcsata indult, hogy nagyon kellett koncentráljak ahhoz, hogy tartsam az általam kijelölt koreográfiát, és előbb legyen a masszázs. Vissza-vissza esve édes csókjai közé nagy nehezen hasra fordultam, ő pedig elkezdett dolgozni rajtam.Ügyesen és a kellő erővel masszíroz, a lábak majd a hátvolt ami belefért az időbe, illetve a kezeimet dolgozta meg. Erre azért emlékszem tisztán, mert az ujjaimat is sikerült úgy kezelés alá vonnia, hogy már ettől merev lettem.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a kezeimmel megkért a fordulásra. Elölről kaptam egy kellemes cicis csúszkát, arctól a lécig és vissza, és újra kaphattam csókjaiból. Incselkedett velem egy darabig, majd elkezdődött a franciaóra. Dolgozott kézzel a gát környékén és a heréken is, közben hol a hegyén járt a nyelve, hol teljesen eltüntette. Nem győztem akkora terpeszt felvenni amekkorát csak tudok, eltelt két nap és még mindig érzem. Jeleztem neki hogy hamarosan meg fogok érkezni, majd egy hihetetlenül nagyot élveztem. Utódjelöltek eltűntek, én ezzel az extrával éltem. Ezt követően hozzám bújt, csókolóztunk még egy kicsit, s mivel mennem kellett időre, ezért a tus felé vettem az irányt. Mire felöltöztem ő is letusolt, majd kaptam egy ölelkezős csókot, és fájó szívvel hagytam el a lakást.
  • Elszámolás:

    Az elején mikor vetkőztem kiraktam a kisasztalra. Egy extrával (VSZ) . Akart volna visszaadni, de nem éltem vele, maximálisan elégedett voltam. (Az egy óra lejárt, a második zuhany már időn túl volt, de nem tette szóvá)
  • Összkép:

    Akinek nem egy ropogós fenekű kislányra, hanem egy tapasztalt NŐ-re van szüksége, annak mindenképpen ajánlom.
Happy Massage