• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Egyből felvette. Aznap már tudtam is hozzá menni.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem. Vagyis 3-as metróval. Onnan gyalog 10 perc kb. Könnyű oda találni hozzá. Kocsival nem tudom milyen könnyű oda találni. A parkolás nehéz arra felé mert rengeteg autó állt ott.
  • Helyszín:

    Egy régi belvárosi bérház. Nem mai darab, azt meg kell hagyni. Fent a lakás kicsi, de a célnak pont jó. A bejárat mellett van egyből a zuhany kabin. Új darab, nem rég lett beszerelve. Van benne pár tusfürdő. A masszázs szoba kicsi, de elfér minden benne aminek kell.
  • Lány külseje:

    Szebb mint a képeken. Nagyon jó mindene. Szép barna lett. Imádni való mindene. Az én esetem, mert vékony lány. A személyisége is jó. Kedves csajszi. A kora is annyi amennyi ki van írva. Szóval ő van a képeken.
  • Erotikus masszázs:

    Először is ,amint megérkeztem hozzá egyből tusolás. Igaz előtte otthon tusoltam, de így szokás. Meg a bkv-n leizzadtam a nagy hőség miatt. Előttem ő is tusolt. Majd ahogy végeztünk, bementünk a szobába. Kaptam hűsítőt nehogy kiszáradjak. Kellett is.Majd rá feküdtem a tatamira hasra és kezdődött a finom szakszerű masszázs. Egész kellemesen csinálja.Jól esett meló után egy kis lazulás. Először a lábamnál kezdte és úgy haladt felfelé a nyakamig. Közben jót beszélgettünk. Értelmes nő Kittana. Mindenről lehet vele beszélgetni. kb. 30 percig tartott a masszázs.
  • Levezetés:

    A masszázs után lementünk a szivacsra. Ott már háton feküdtem. Bekente a testem olajjal és el kezdett cicivel csúszkálni rajtam. Nagyon jól csinálta. Közben simogatott itt is- ott is. Persze én se hagytam ki . Már ettől ágaskodtam tőle. Néha bekapta, játszott vele. Már nagyon vágytam a kényeztetésre. Kértem hogy legyen 69-es. Teljesítette. Annyira finom volt a puncija... Nyaltam rendesen. Az ujjazást nem szereti, meg nem is hagyja. De ezt akkor közölte és meg értettem. Szerintem ő is élvezte mint én, de remélem nem csak én gondolom így. Majd lefordult rólam és folytatta a franciát elég ügyesen. Hát nem kellett sok ( olajos farokkal érzékenyebb vagyok) és szóltam neki, hogy készüljön mert mindjárt kész vagyok tőle. És a melle közé verte a kicsikéket. ( szájába nem szabad) Isteni volt. Majd meg törölt mindenhol. Utána közös fürdés következett. Meg mostuk egymást minden hol. Már készen álltam megint, de sajnos akkor már lejárt az idő. Az az 1 óra kevés volt. Hamar eltelt. Legközelebb több időre megyek majd hozzá. Gyors türcsi és öltözés. Majd 2 puszi és Go haza.
  • Elszámolás:

    Előre oda adtam az ajándékot neki. Utólag nem jó szerintem, nehogy az ember elfelejtse a végén a nagy mámor alatt. Átlagos ár. Szerintem megérte.Azt kaptam amiért mentem hozzá.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt vele. Egyből fel dobta a napomat. Okos lány, szép, jó humorú, stb... Vissza fogok menni hozzá. Több időre. Szeretnék több kényeztetést tőle. Meg ígértem neki, hogy én is meg masszírozom. Talán még csúszkálok én is rajta ha hagyja :) . Köszönöm Kittana.
Happy Massage