• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Édeseeem :) ! Köszönet a besziért!!! De főként azért, hogy nem sokat hanyagolsz mióta "rám találtál" :D , mégha csaljuk is ágymást, szex iránti rajongásunkból :D :D :D
    Annyira jol szavakba öntötted, hogy milyen is vagyok, hogy alig jutok szóhoz :))
    Bár már tényleg azt hittem hamarabb kéred meg a kezem a sok "randink" után, mint hogy beszit írj rólam :D , de ez így lett szinte tökèletes :)) !!!
    Várlak vissza, de ezt tudod te is ;) :P!
    Imádat és csók mindenhova ;)
    Es köszi a ma estét iiiiis !!!! :)))

  • Egyeztetés:

    Mint mindig most is telefonon kerestem, szeretem hallani kedves-vidám-csilingelő hangját -- vele az egyeztetés egy kedélyesen vicces, incselkedős-ugratós-nevetgélős negyedórás beszélgetés -- Zirisz nagyon vagány, jófej csaj lehengerlő dumával. Halaszthatatlan céges dolgaim eléggé elhúzódtak, késő délután kissé reménytelenül hívtam, de azonnal felvette -- mondta éppen pihenget és nincs sok kedve ma már huncutkodni, de vacsizik és majd hív ha érzi az indíttatást. Zazi nem vállal egy nap 3 vendégnél többet, nála ez a limit, ezért nem is olyan nehéz elérni Őt -- ennek okát majd alább részletesen kifejtem.
    Örömömre egy órával később visszahívott és felkínálta nekem 2 órára az utolsó aznapi még-dobogós helyét, úgyhogy már izzítottam is a vasat !
  • Megközelítés:

    Zazi a Pesti oldalon, a Merci-szerviz szomszédságában található, autóval pesti-alsó rakpartról egyszerű és gyors a megközelítés -- parkolás könnyen megoldható, szemben az út melletti nagy belső parkolóban mindig van szabad hely, most is ott tettem le a kocsit -- autóbusz megálló szinte az épület előtt található.
  • Helyszín:

    Újépítésű-sokszintes társasház többedik emeletén egyedül fogad Zazi, kapukódot mondja telefonon, lift és pár méterre máris a lakás ajtaja előtt állsz. Előszoba+wc, amerikaikonyhás nappali, hálószoba nagy erős 'gyalupaddal', közvetlen kapcsolatú fürdőszobával, benne kád-mosdó és minden ami az alapos tisztálkodáshoz kell. Nagyon jó elrendezésű a lakás, nem minimál-szolgáltató jellegű -- modern, otthonos ízléssel nagyon jól berendezett, mindenütt patent rend és tisztaság -- minden olyan Zazis !
  • Lány külseje:

    Kinézetre tökéletesen megfelel az oldalára felrakott több mint 50 ízléses képének !
    Talán most picit vékonyabb, pár kilóval kevesebb mint a képeken -- mondta most keményít, szálkásít -- igazi manöken alkat hibátlan testtel, bármelyik magazin címlapján is el tudnám képzelni.
    Hátközépig érő haja szőke (eredeti talán világosbarna) hullámos-selymes, szeme zöld, nézése huncutul pajkos -- szép arca állandóan mosolyog, kacéran nevet, nagyon vidám természetű.
    Vékony testalkatú, magas-sudár termetű lány karcsú derékkal, izmos-hosszú lábakkal-karokkal.
    Feneke formás-markolni való (17.kép), tenyérbemászó-büszke cickóin ágaskodnak a bimbik (34.kép), lapos has, combja között hálás nyalni-falni való zárt babapunci rejtőzik.
    És amit nem adnak vissza a képek : izgatóan kacér a járása, érzéki a mozgása, fáradhatatlanul táncol-dúdol-énekel -- az egész együttlétet vidámság-viccelődés-ugratás-nevetés jellemzi -- igazi partiarc !!!
  • Action:

    Nyílik az ajtó, mögötte bújik mindig más 'meglepi izgató-kacér cuccban' és persze magassarkúban, hogy picit felnézhessek rá -- csukta az ajtót és már ölelve-csókolózva tapadtunk össze -- majd pár métert a nappali hifije adta 'bulis-latinos' zenére tánclépésben előre haladva körbefordult a 'kifutón' és megmutatta magát a szexi rucijában, mosolyogva kacéran pózolt-domborított...
    Legeltem pazar testét az éppen-ruhácskájában, húztam is magamhoz csókolva édes-csacsogó száját simizve-markolva mindenét ! Átadtam a szerény-jelképes ajándékokat, minek minden darabjáért szenvedélyes csókocskákkal jutalmazott -- leparancsolta lábamról a cipőt, combjainkat szorosan összecsúsztatva leültünk egy kicsi asztalkához és máris szinte egymás szavába vágva gyorscsevibe kezdtünk -- közben simi-tapi-puszi-csók, üdítővel kínált, elkezdtem vetkőzni de már pár perc után nevetve ugratott : siess már, meddig várjak még, hogy végre megdugj !!! Gyorsan a nappali számtalan lehetősége közül székre raktam a cuccaimat és húztam a hálóból nyíló fürdőbe -- nyitott ajtó mellett folyamatosan cseverészve "na mi lesz már !, mi van már !" noszogatás mellett alapos és sietős tisztálkodást végeztem, majd türivel a kezemben beléptem a ringbe.
    Teljes meztelenségében az ágyon fekve várt, amint meglátott terpesztve a szélére pattant és egyből a meredező hímtagomra cuppanva húzott magához, fenekemet átölelve szenvedélyes kényeztetésembe kezdett -- lágyan kísérve fogtam fejét, öleltem vállait -- meglepett a gyors letámadás... !
    Pár perc után hanyatt döntve feljebbtoltam a hatalmas ágyon, vad-nyelves csókolódzás után a ciciket szeretgettem, szép testét végigcsókolgattam, mellé fordulva nyelvelni kezdtem fincsi babapunciját, míg Ő farkamat folyamatos kézimunkában részesítette !
    Zazi nagyon szereti a nyali-falit, szinte az első pillanattól kezdve rámozgott a nyelvemre és megjöttek a kéj hangjai -- percek alatt vadult a kisbarack mozgása, majd hirtelen farkamat megszorítva punciját elrántotta a számtól és remegve-megmerevedve megjött nála a kishalál -- néhány másodperc után ismerve Őt újra kezdtem nyelvelni és ezt még egyre hevesebb végeredménnyel ismételtük párszor...!
    Majd combjaival arcomat vadul összeszorította, kezével punciját takarva kifordult alólam és oldalról máris a szájában voltam -- közben egyik kezemmel a vadító fenekét, másikkal a ciciket markolásztam, sasoltam a 18-as műsort a szekrény tükörajtóin -- pár perc után fölegyenesedve határozottan mondta : most pedig jól dugjál meg és már húzta is a farkamra a gumit !
    Még el sem döntöttem melyik pozitúrát válasszam, már fordult is rám és kezdődött a vad futam, párszor a farkamra rászorítva megállt 1-2 pillanatra, majd a robbanásom előtt újabb élvezésével rámsatuzott -- nekem kellett volna még két ütem, lebegtem a legjobbság tetején és éreztem az erősödő nyomást a vulkán kitörése előtt -- valósággal Zaziba robbantam, fejlövés !!!
    Fantasztikus érzés volt ez az elhúzódott öngerjedés !!!!
    Percekig ernyedten feküdtem a hátamon, ő meg mozdulatlanul ült a farkamon...
    Magunkhoz térve következett a tisztogatás, röpke zuhanyozással lemostuk a bűnjeleket, majd az ágyon fekve évődve-ugratva egymást beszélgettünk -- megvitattuk az egymásnak okozott harci sérüléseinket : Ő megharapta a mellbimbómat, beszólásaimra többször lehülyézve beígérte hogy levágja-harapja a farkam / én tiszta véletlenül kétszer állon könyököltem, popsi-erőszakkal fenyegettem / na meg némi értelmes dologról is esett azé néhány szó -- ittuk a Red Bull-t, ami aztán újra szárnyakat adott...
    Közben végig ment a simi-tapi-puszcsók, mígnem Zazi újra kézbe-szájba vette oldalról az ügyet !
    Mivel franciául szólított meg, én is francia nyelvvel válaszoltam : oldalról 69-be fordítottam és heves nyali-faliba kezdtünk, többször is megvonta számtól a puncit élvezkedésre hivatkozva, majd felült az arcomra és ellentmondást alfelével elfojtva felgumizott mondva hogy most már dugjunk is...!
    Szűk kis punciját óvatos kezdéssel missiben vettem be és toltam fekvőtámaszban míg a karom be nem rogyott, majd Ő lovagolt rajtam amíg bírta a zsoké, végül az utolsó rohamot hátulról kerítve kutyában indítottam aholis heves harcban sikerült nyernem, végelgyengülésem határán brutálisat robbantam háturul Zazi puncusába -- a második szakaszban már nem tudtam figyelni az ő élvezeteit, de ilyen irányú tehetségét ismerve, rángásait 'imitt' érezve hangját 'amott' hallva bizti összejött neki is néhány.
    Jó ideig lihegtünk egymás mellett beszélgetve, aztán mint mindig most is leszerelvényezett, elmentem tisztálkodni, felöltöztem, rózsálkodtam -- az idejével nem akarván visszaélni, de mivel én voltam aznapi utolsó szeretője, kértem mint kocadohányosok szívjunk el egy cigit a teraszon és Ő ezt el is fogadta !
    Cipőmet felvettem, még 1-2 ötperces búcsúcsók és becsukódott mögöttem az ajtó...
    Pedig pizsama nélkül is tudtam volna nála-vele aludni...
    Ültem a kocsiban és azon méláztam hogy a sokadik talink után ezt most már nagyon meg kell írnom, mert ez a lány annyira rendkívülien egyedi, de annyira hogy már itt a járgányban írnom kellene, reggelre kész is lehetne a telón -- aztán napoltam, mert az élmény jóleső fáradtsága alig tudott hazavonszolni !
  • Elszámolás:

    Első talink alkalmával ezt a részt megbeszéltük és előre intéztem, azóta mindig utólag rendezem az új pesti átlag szerint az üdítős poharam alá helyezve, már nem is beszélünk róla. Ugyanakkor tudom hogy már kicsit megfejelte az átlagot, de nála van "törzsvásárlói kedvezmény" pedig amit Ő nyújt az toronymagasan ott van van a szeren, "luxus szolgáltató" kategória, a virágcsokor nagysága akár a duplája is lehetne !!!
  • Összkép:

    Az egyeztetésnél írtam, hogy visszatérek a Zazi által magának megszabott napi limit kérdésére !
    Ő csak úgy vállal vendéget, hogy a talit Ő is maximálisan kiélvezi -- nem "megcsinálja" a vendéget, hanem őszintén szeretkezik vele és csodás adottságai révén szinte sorozatban élvez -- fagyi lehet nála akár "5 gombis" és minden pozitúrában határozottan érezheted az extra élvezetét, mert nála ez nem 'feeling', hanem igazi barátnővel való csődörcsináló szeretkezés ! Ő kihozza belőled a maximumot és 'megcsinálja magát veled' -- ezért van nála a 3 vendéges limit -- nála nem találkozol a következő vendéggel, nincs futószalag, másfél-kettő órát pihen-relaxál-felkészül két vendég között !
    A másik páratlan pozitívum, hogy nagyon tudja oldani a feszkót -- már az első pár percben a barátnőd lesz -- sokat nevet, mindig vidám, sokat beszél, magával ragad és közben nagyon szeretkezik veled !!!
    Nagyon ott van a szeren, a napi komoly meló után igazi felüdülés a vele töltött idő -- 'hülyülés'-ugratás viháncolás-viccelődés-nevetés -- együtt 'nagyon hülyék' tudunk lenni és ez így van mióta először nyitott ajtót nekem !!! Simán magam mellé tudnám képzelni minden egyéb helyzetben is -- lehetne az nyaralás, buli, szórakozás, "tánc-zene-teke". . . Pörgős-vidám fazonoknak ajánlom, kik szeretnek nagyot szexelni -- lelassult 'savanyúJóskák'-nak nem ajánlanám, mert lehet 'farktusban' kihalnának alatta . . . !!!
    Addig húztam-halogattam a beszi megírását, míg a tegnapi napon átkeresztelkedett : JOY lett a találó
    művészneve, melynek magyar jelentése "vidámság-élvezet-öröm" ! Hát ez telitalálat !!!
Happy Massage