• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annához vonzódtam, mint vasreszelék s mágneshez . Ebben a vonzalomban sokat segítettek pompás fotói és dgab testvérem élvezetes beszámolója . Anna ritkábban tűnik fel az olsalon , de akkor rögtön élvezhettem bársonyos hangját és vágyakoztam bársonyos bőrére. Telón rögtön meg is állapodtunk és annyi !
  • Megközelítés:

    A Margit körút és környéke újabban hemzseg szebbnél szebb lányoktól , a választás persze mindíg szubjektív. Már voltam ebben a remek intézményben, két kapucsegő akció után gyalog mentem fel és a függőfolyosó túlsó felén a nyitott ajtó mögött egy fekete szépség várt hosszú fekete dresszben.
  • Helyszín:

    Szép nagypolgári lakás , nagy belmagassággal , utólag leválasztott viszonylag tágas szobákkal és egy kreratívan kialakított elegáns fürdőszobával , tágas zuhanyfülke , igazi nagy üveg elválasztóval. A játékszoba szobainassal, polccal , kanapéval és tatamival felszerelt. Meditatív zene , jótékony félhomállyal.
  • Lány külseje:

    Anna egy fantasztikus alakkal megáldott személyiség , szobrászok tanulhatnának anatómiát nála ! Fekete haj, arca erősen sminkelt , mint egy egyiptomi istennő , barna , selymes, illatos bőrrel , nagyon szép arccal , mandulavágású szemmel , széles , izmos szájjal , emely imád csókolni , de azt sem adja rögtön , a kis gonosz ! Szóval, itt mindent ki kell érdemelni , ami a mai felfokozott világban problémás ! A cickói tapintása fantasztikus, a formája alma +, amit megfogalmazni sem tudok , ott kell lenni és kész ! A popsija még dinamikusabb , mikor a
    fürdőszobába billegett ki előttem tanga nélkül , a ritmikus gimnasztika
    mozgását tapasztaltam, amey igen csak ingerlő a férfinép számára .A
    piercingjeiről nem mesélek , mert ez szerinte az intimszféra határain túl van.
  • Erotikus masszázs:

    Kiszaladtam közben egy cicamosdásra, és akkor vettem csak észre, hogy a spárgatanga rajta maradt, de megoldottuk. Elhelyezkedtem a tatamin, és egy kis vízivás után, elkezdődött a masszázsprogram.
    Lábaimat a combjára helyezte, és talpmasszázzsal kezdte, szakszerűen. Utána jött a bokám, az alsó lábszáramban több csomót is fölfedezett, amelyet kidolgozott fájdalommentesen. A cobok után jött a popsimasszázs , amit a melleivel tetézett , hogy még jobb legyen. A hátam már csak símogatta, puszilgatta a nyakamat , majd fülembe susogta : megfordulhatsz!
  • Levezetés:

    A zuhanyozás után a szobába toppanék, ahol Anna állva várt. A karját a csuklójáig és a vállát egy fekete puha akármi burkolta, cicifix és tanga bugyi burkolta. Én kérterm, hogy a másfél órás szeánsz első kényeztetésére térjünk rá de ízibe , mert már Mirrmurka 100 %-os készültségben volt. Ő egy ismerkedő masszázsprogramot ajánlott , amit én szerettem volna felgyorsítani.
    I. Ledőltünk a tatmira, én csókolgattam Anna csodálatos testét, ahol hagyta, mert ő a fokozatosság híve.
    Aztán elkezdte csókolgatni a számat , nyakamat, köldökömet és eljutott a lábam közé is. Először a tojásaimat nyalogatta körbe-körbe, majd bekapta és húzogatta őket, majd az ánuszom irányába fordult, és
    intenzív nyalogatásba kezdett. Én a kéjtől izegtem-mozogtam, hogy nyelvével még jobban tudjon hozzám férkőzni. Aztán következett Mirrmurrka, körbe lett nyalogatva, szépen akkurátusan, vágykeltően. Aztán bekapta, és szájával , nyelvével nyalintgatott egyet , aztán leengedte kicsit, majd folytatta előlröl , közben egyik ujja az ánuszomba fúródott. Ezt jó darabig folytattuk, mikor érzetem , hogy mindjárt elönt a kéj figyelmeztettem, de folytatta és szívogatta lelkiismeretesen. Nem bírtam tovább és hangosan ejakuláltam, ő még pár percig folytatta, külön köszönet érte, hagyott lenyugodni , miközben kezével még simogatott.
    II.Fordulás után megkérdezte, tényleg még egyet szeretnél ? Én biztosítottam erről , és ő ismét a lábam közé telepedett , a tojásaim körbenyalogatosával kezdte, ami egyik kedvencem nála, aztán az ánuszjátékot kértem, ami másik fő erőssége. Izegtem-mozogtam , ő nem hagyott pihenni , hanem rátért Mirrmurrka szájjal való izgatására. Jött a kukorica morzsolgatás , aztán egyre mélyebben bevette, a cumizás ismét nagyon jól esett , majd kézzel is besegített , egyre jobban verte , csavargatta, míg üvöltve elmentem , az anyagot kezébe engedtem , ő még húzogatta szépen, mire lenyugodtam, Anna hozzám bújt , a cicijét a számba illesztette , majd lassan búcsúzkodni kezdtünk.
  • Elszámolás:

    A liliomok száma egységes, nincsen extra, de a végén kicsit megtoldtam , hogy ne kelljen visszaadni és evvel is jeleztem elégedettségem, ami egyértelmű volt.
  • Összkép:

    Bocsánat Anna ! Remélem, nem voltam túl tolakodó, de ennyi báj láttán úgy voltam , "ide az Oroszlánt, ide Annát , de rögtön " , ez volt az indíttatatásom, de szerinted mindent ki kell érdemelni ! Fantasztikusw voltál, mindent csúcsszínvonalon csináltál, azoknak ajánlak elsősorban, akik nem a kölcsönösséget helyezik előtérbe, hanem saját élvezetükre vannak beállva ! Nagyon kedves voltál, de mndíg megkepődtél ha én valamit másként szerettem volna, mint a te forgatókönyved .Érintkezésünk felemásra sikeredett, az érzéki csókolózásban ki is merül a kölcsönösség, szerinte azt ki kell érdemelni , és ebben is maradtunk. Én ezután a saját élvezkedésemre koncentráltam, amit Anna csodlatosan kivitelezzett , én maximálisan meg voltam elégedve.
Happy Massage