• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel úgy ébredtem, hogy ma el kell mennem Izához. Tárcsáztam, de sajnos nem vette fel :(. Viszont néhány perc múlva visszacsörgött, úgyhogy kaptam egy időpontot. Néhány óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Üllői út és Mester utca közötti kereszt utca. Én kocsival mentem, könnyen találtam parkolót közel a bejárathoz
  • Helyszín:

    Viszonylag új épület, kis, takaros lakás. Lift is van. A lakásban minden praktikusan van kialakítva, van tatami, és masszázspad is, tükrök tökéletes szögben stb. Kellemes hangulatvilágítás, és halk zene (blues, semmi tuctuc). Zuhanyzóban minden megtalálható, ami a felfrissüléshez szükséges, tusfürdők, dezodorok, szájfrissítők stb.
  • Lány külseje:

    Fehér csipkés ruhában fogadott, nagyon szexi volt. És sugárzott, mosolygott, ragyogott.
    Iza már elmúlt 20, ez persze kiderül az adatlapjáról, és ahogy mondja, túl van már a fénykorán. Azért jó lett volna megnézni fénykorában, mert nekem most is nagyon bejött. Bársonyos a bőre, tenyérbemászó sporcicik, izmos, feszes lábak és hihetetlen kisugárzás. Nagyon rendben van.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon történik, amíg zuhanyoztam ő átöltözött egyszál tangába. Nem bírtam levenni a szemem róla. Talán kicsit zavarba is jött :). Amíg felmásztam a helyemre, elég lesujtó diagnózist állított fel a tartásomról, de nem tudtam belekötni. És már mondta is, hogy mit javasol, hogy javuljon. Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam. Néha megtréfált, hogy beletette a cickóját a tenyerembe, néha véletlenül a bugyija pont a kezem ügyébe került, de alapvetően a masszázsra koncentráltunk. Ki is töltöttük a másfél óra felét. Ekkor átköltöztünk a tatamira...
  • Levezetés:

    Mire lemásztam a padról, eltűnt a bugyika is. Először hasra feküdtem, kaptam rendesen olajat, és mindenféle szögben csúszkált a hátamon. Közben a tükrökben igyekeztem ellesni a technikáját. Fordulás után ráült a combomra, meredező farkamat a szeméremajkai között a hasához szorította, és bőven locsolta rá az olajat. Közben persze simogatott. Ekkor már nekem is meg-megindult a kezem, de nem nagyon volt esélyem. Aztán megfordult, pucsítva szorította őt a szeméremajkaihoz, miközben le-föl mozgott rajta. Teljesen kész voltam, szóltam is, hogy lassítsunk. Erre a kezével kezdett kényeztetni, ami szintén nagyon jó volt. Megkérdezte, hogy mit szólnék, ha egy kicsit franciázna is. Mit is mondhattam volna, ott már olyan állapotban voltam, hogy bármire rá tudott volna beszélni - akár a házamat is ráírattam volna :). És ha eddig a fellegekben jártam, akkor ezzel ki is lőtt az űrbe. Megkaptam életem egyik legjobb franciáját. Akit érdekelnek a részletek: bőnyálas, köpködős, változó ritmusú, zacsinyalogatós, gátsimogatós, szembenézős-mosolygós, tövig bekapós (feszegette a határait, de sikerült). Nagyon nagyot élveztem.
    Iza hagyott lenyugodni, majd kicsit mellém bújt. Nagyon jól esett. Utána én is elkezdtem kicsit simogatni, és el is jutottam a kejhecskéihez, és ahogy simogattam, már éreztem a lüktetést a farkamban, elég hamar. De sajnos már idő volt, és nem fért bele, hogy újabb csattanóval végződjön a történek. Kicsit sajnáltam, hogy ilyen szempontból adós maradtam, de talán majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Utólag, egy kis dobozkába. A francia extra, de nincs értelme beszélni érték arányról. Mostanában sajnos elhanyagolom a lányokat, úgyhogy nem tudom, hogy milyen a pozíciója a virágpiacon.
  • Összkép:

    Iza Iza, régi nagy kedvencem, ma ismét sikerült egyel följebb tenni a lécet. Tényleg elmúlt húsz, de hihetetlen a kisugárzása, kedvessége, és mindent megtett értem. Nagyon jó volt vele ismét találkozni.
Happy Massage