• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés után jutottam el Amyhez. Rövid és lényegretörő beszélgetés után egy órán belül nála lehettem. Alapvetően a bújós-barátnő-feelinges-szenvedélyes együttléteket preferálom de a kíváncsiság engem is bevonzott Amyhez.
  • Megközelítés:

    Nagy áldás a GPS mert éji sötétségben úgy húzott a navigáció mintha csak haza mennék.
    Nem is volt gond mert tévedés nélkül hamarosan a ház környékén parkolhattam le.
  • Helyszín:

    Családi házas övezet rendben tartott kertekkel .
    Amy telefonon megadta a kódot és feltűnés nélkül osonhattam hozzá az éj sötétjében.
    Szó szerint mert még lépcsőházi villanyt sem kapcsoltam eközben.
    A lakásban mással nem találkoztam és Amy személyesen nyitott ajtót.
    Rendben tartott fürdőszoba káddal és a szokásos kellékekkel amelyek a felfrissülés elengedhetetlen alapjai. A szobában szék a ruháknak és a törcsinek. Mielőtt bármi mást bedugtam volna bárhová még a telefonomat is rádugtam a töltőre így mindketten akadálytalanul töltődhettünk. Én persze csak egy ideig mert azután meg ürültem. Határozottan és gyorsan. :)
  • Lány külseje:

    Amy egy gömbölyű formákkal megáldott eredeti cickós MILF. Nincs túl sok képe a választáshoz de ez az a faktor amit a legkönnyebb orvosolni. Retusmentes amatőr fotói a színtiszta valóságot tükrözik.
    Nálam a végső döntést egy azóta már az oldalról távozott roppant aktív MT beszije hozta meg aki sajátosan kendőzetlen formában énekelte meg Amyvel megesett kalandját.
  • Action:

    Kedvesen és mosolyogva nyitott ajtót és én pedig hamar bent találtam magam a lakásban.
    A megbeszéltek szerint fél órás szilárdsági vizsgálatot kértem Amy tesztkamrájában.
    Gyors vizesblokkos látogatás és tisztálkodás után hamar a nyúzópróba első állomására érkeztem egy
    erőteljes és roppant energikus kölcsönös franciás foglalkozás képében.
    Nem bánom a kifejezetten erős szopit sem mert engem francia során hamar elröppenteni nem sokan lennének képesek. A "hamar" -szónak itt kiemelt jelentőséget tulajdonítok. Szóval Amy kézzel és szájjal adta a ritmust míg én a szirmos-salátáját kevertem lent részben ujjal is tobzódva a jóban s mindezt HARMINCNÉGY-ÉS-FÉLBEN mivel a klasszikus 69 helyett mindketten féloldalt fekve és támaszkodva adtuk az ívet egymásnak. Ezt eleddig talán nem is műveltem máshol de kifejezetten jó volt. Újszerű és pihentető de a magasfokú vizualitást is kitűnően szolgálta mindamellett látható volt a forró lucsok képződése a puncijának nyílásában. Nem egészségügyi célzatú cicimasszázs következett miközben a francialecke rajtam még folyt. Ezen felvezető hatására megfelelő keménységet elérve rövid gumírozás után máris nyeregbe pattant Amy és itt kicsit elgondolkodtam,hogy valójában ki-kit dug.Akkor inkább ő volt az aki engem. :)))) Roppant vehemens módon kiszolgálta magát rajtam-belőlem(megfelelő rész aláhúzandó) mindezt nem túl visszafogott nyögéseivel és 18+-os biztatásokkal körítve amik persze a hím-öntudatot erősen stimulálva hajtottak bennünket előre a nedves végkifejlet irányába. Szembe fordulva már kezdtem átmenni valami nyúlszerű tempót diktáló rettenetbe amivel meglehetősen sokáig nem is hagytam alább. Az egésznapi szerény étkezés itt csak előny volt. Itt nem lehetne tele hassal muzsikálni. Valójában ez az élmény ami miatt felkeressük Amyt .Itt nincs szende-szűz vonakodás hanem csak az elemi -tudatalattiból feltörő ösztöneinkből fakadó gátlástalan baszás.
    Mindezt az élvezet hevében Amy még pár megfelelően kiejtett vulgáris biztató mondattal ismét megfűszerezte és máris készen volt a frissen sült szexkotlett. A szemben lévő szekrény tükrében több pózban is megcsodálhattuk a felnőttfilmes élő-adást. Nárcisztikus vendégek önmagukat-míg mások Amyt stírölhetik folyamatosan a jól elhelyezett tükörben .
    Doggyba fordulva aztán megmutathatta a közben kossá avanzsált kisbárány(vagyis jómagam) ,hogy mire is képes ha a sebesség és kitartás a kérdés.
    Itt már gyakorlatilag Amy csípőjét izomból markolva húztam magamra mintha egy teljestest -kényszerfrancia fitnessverzióját gyakorolnám vendéglátómon .
    Nem is kérdés ,hogy egy ilyen kaliberű action nem végződhet visszafojtott módon latex-kolbászbőrben nyöszörögve és inkább az utódoknak tág teret engedve spricceltem egy adagot Amy melleire és azok közé. Jóleső mosoly -elismerő tekintet-törölgetés-törölköző -fürdőbe el............
    Amy tesztkamrájában a félórás anyagfáradásos vizsgálat rendkívül aktívan zajlott és eredményesen zárult. Mindketten leadtunk a fél óra alatt vagy fél-fél kilót de ezt részben egy jó pohár ásványvízzel kompenzáltuk .
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor nyújtottam át a helyi átlagnak megfelelő bokrétát és azért egy
    igen erős félórás activity-csomagot kaptam. Egy kicsit most el is csodálkozom hogy miként fér ennyi minden fél órába. Mindegy. Sikerült.
  • Összkép:

    Amy hozta a tőle elvárt színvonalat és egy általam ritkábban megtapasztalt stílusban hozta ki belőlem
    az energikus szex-ördögöt(és részben a jó értelemben vett állatot) ,hogy aztán ajtaján távozva újra megszelídült barikaként lépdeljek ki. Amy a pornós-élményt keresők részére kötelező !!!!
Happy Massage