• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette a telefont, kedves volt velem, mindent részletesen elmondott.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem az esti órákban. Sok hely volt, közvetlenül a kapuban meg tudtam állni.
  • Helyszín:

    Egy régi ház, körfolyosós, kicsit ódon hangulattal. Belül tiszta, a célnak megfelelő. Egyedül voltunk. A szoba viszonylag kicsi, masszázságy található benne. Az ágyon egyszer használatos lepedő.
  • Lány külseje:

    Cserfes, ez illik rá a legjobban, bár ez belső tulajdonság inkább, de valahogy neki a külseje is az. A képek valódiak, láthatjátok rajta milyen csini. Amúgy meztelenül még inkább az. Az arcát áttetsző álarc takarta, de így is látszott, hogy szép lehet. Bocs Léda, hogy leírom, de a fogaid is szépek, egyenletesek, egészségesek. Vékony lány, de nem sovány! Kis cicikkel, amivel ő nem nagyon elégedett, de én imádtam, szépek! Alakra nagyon formás, csinos, hosszú lábak...
  • Erotikus masszázs:

    A masszázságyon kezdtünk, ő köntösben, bugyiban, én meg ahogy megszülettem. A lábaimnál kezdte, felült a masszázságyra. Közepes erősségű masszázs volt, néha inkább csak cirógatott, ami nagyon kellemes volt. Megkérdezte, hogy csöndben akarok-e lazítani vagy beszélgethetünk. Mondtam beszélgessünk. No innen aztán elszabadult és viháncolva mesélt erről arról. Nagyon édes volt. Aztán levette a köntösét hozzám bújt, megpuszilgatott. Annyira kislányos volt és mégis annyira vonzó és nőies hogy csak ámultam.
  • Levezetés:

    Megbeszéltük előre, lingam és prosztata masszázst kértem. Ez utóbbit egyszer használatos kesztyűben végzi. Mivel franciát nem kértem, ezért kézzel cirógatott meg a cicijeivel. Elég jól izgalomba hozott. Aztán csak ült a lábaim között és szép lassan simogatott erre-arra. Aztán a kis szemérmetlen megkérdezte, hogy mit csinálnék vele most a legszívesebben? Mit mit, most mit mondjak? :) Hát azért megmondtam! Diáklányosan csodálkozott, majd megkérdezte: elölről vagy hátulról? No már akkor nem nagyon válaszoltam csak élveztem a kezeit és gyönyörködtem a meztelen testében. Aztán kesztyű fel és megdugott csini hosszú ujjával. Illetve egyet mondok kettő lesz belőle, két ujjával. Közben a másik kezével nagyon gyakorlottan pont jól kezelte amit kellett. Bírtam volna még tovább is, de már nem akartam.. Igazán jólesően szórtam szét magam. Meztelenül sétálgatott amíg tisztálkodtam, így is engedett ki az ajtón. Nem sok kedvem volt kilépni..
  • Elszámolás:

    Az elején letettem, visszaadott és már el is felejtettük. Átlagos átlag feletti élvezetért.
  • Összkép:

    Cserfes, huncut, barátnős. Csinos, vidám, nőies. Ügyes...
Happy Massage