• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Adam8
    Köszi szépen a beszámolót, remélem azért még pótoljuk majd az elveszett fél órácskát :)
    Addig is puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam telefonon elérni sikertelenül. Végül SMS-ben tudtunk egyeztetni, ami kicsit hosszúra nyúlt, de végül nekem is kényelmesebb volt. Sikerült is másnap reggelre belőnünk a randi időpontját. Eredetileg egy órásra tervezett randinkból fél órás lett az én hibámból. Ezt még érkezésem előtt leegyeztettük.
  • Megközelítés:

    Pontos instrukciókat kaptam, hogyan kell megközelíteni a célobjektumot, úgyhogy nem volt gond megtalálni. A BKK+séta opciót választottam mint általában. A tömegközlekedés pár utcányira van. Az a kis séta meg jól is esik, amíg oda ér az ember. Így a parkolóhelyeket annyira nem figyeltem. Biztos talál helyet aki keres, ha nem is a ház előtt de az utcában tuti.
  • Helyszín:

    Miután bejutottam, őszintén szólva nehéz volt a berendezésre koncentrálnom. Mindenesetre ami megmaradt az az, hogy egy igényesen berendezett, tiszta és modern kéjlak :) A szobában ledsor világít a félhomályban, illetve zene szól, ami kifejezetten tetszett. Ilyen szempontból nagyon hasonló az izlésünk, mint kiderült. A fürdőben minden van és olyan ami kell. Függöny a kád oldalán így nem kell vigyázni a kifröccsenő vízzel.
  • Lány külseje:

    A képek alapján már sejthető volt hogyan is néz ki a hölgy. Az ajtó mögött egy kedvesen mosolygó, napbarnított bőrű, vékony és csinos hölgy várt. A képekhez képest szerintem vékonyabb, de mivel rendszeresen edzi magát ezért nagyon formás és kifejezetten esztétikus. Kértem, hogy utcai jellegű öltözékben fogadjon. Ennek megfelelően egy kis fölső és egy hozzá tartozó szoknyácska volt rajta. Tetszett :) Illetve élőben meg lehet csodálni a képeken nem látható tetoválásokat is. De szerintem nem ezekkel veszi le az embert a lábáról, hanem a kedvességével, amivel fogad.
  • Action:

    Kedvesen üdvözölt mikor beléptem, annak ellenére, hogy érkezésem előtt egy órával kellett változtatnom a programon. Beljebb invitált miközben innivalóval és csokival kínált. Közben beszélgetni kezdtünk majd betértünk a szobába, ahonnan a fürdő is nyílik. Hamarosan kaptam törölközőt és még a szájvizet is kitöltötte nekem előre. Majd a szobában várt míg végeztem, de a nyitott ajtón keresztül csevegtünk.
    Az ágyon hamar elkezdtem testének felfedezését. Hamarosan lekerült róla az a két ruhadarab is ami borította. A punciját kezdtem izgatni a nyelvemmel melyet kéjes hanghatásokkal kísért. Aztán Zaya vett szájába és finoman franciázott miközben az ágyon térdeltem. Nagyon jól esett ahogy csinálta. Néha mélyebben is magába vett. Javasoltam a gumihúzást, ami után még kicsit tovább franciázott a védőfelszerelésben is.
    Szemből hatoltam be először úgy, hogy a lábait is felhúztam. Majd teljesen ráborultam és a fenekét markolva toltuk, miközbem nyakát puszilgattam. Továbbra is kéjes hanghatásokkal bátorított Zaya. Majd javasolta, hogy hátulról jöjjek. Így is tettünk. Végül oldalt feküdt a kérésemre, én pedig jól megizzadva így végeztem a puncijában a gumiba lőve.
    Kicsit letisztogattuk magunkat és beszélgettünk még erről-arról, de már kezdett lejárni az időm, úgyhogy tusoltam egyet. Még kínált innivalóval végül néhány puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Az előre megadott értékkel érkeztem. Van popsi is extraként de azzal most nem éltem. A végén raktam csak le. Úgy villant be, hogy van még egy ilyen kötelességem :)
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött Zaya. A szépsége és kedvessége együtt hatott nálam. Mondtam is neki, hogy legszívesebben minden reggelemet így indítanám. Viszont a fél óra kevés vele. Én sem vagyok hozzászokva az ilyen rövid randikhoz. Ehhez képest nagyon kellemes emlékekkel távoztam. Legszívesebben már aznap délután felkerestem volna újra ;)
Happy Massage