• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, felhivtam (par napja es a haz elott is) es engem egybol felvesz mindig, mert fel, hogy nem kap felejthetetlen istenno ertekelest tolem.
  • Megközelítés:

    Hat a bkv tavolsagaval nincs baj, csak a sok felujitas miatt jol ki lett szamolva az odaeresem, volt egy kis para, hogy megint csusztatnom kell az idopontot (atrakattam multkor egy masik napra), amitol en a helyeben lehet azt hinnem, hogy szopat a kuncsaft, es nem ugy szo szoros ertelmeben, ahogy kell. De nem lett baj, bkv fos volt, de megoldottam.
  • Helyszín:

    A lakas erre a celra szuper, sot egyebkent lakni is jo lehet benne, agy jo nagy,tusfurdo megoldotta a buzomet, torolkozo lehet, hogy nem volt meretem, de kit erdekel. Nem is ertem ide a 140 karaktert ide. Ket szoval el lehetne ezt a reszt intezni. Jaj, szajviz is volt, kis poharkaval, hogy mindenrol irjak.
  • Lány külseje:

    Jofele a kulso, bimbi oriasi, olyan uveget lehetne vagni vele. Abban a halos ruhaban fogadott, ami ott lyukas, ahol kell. :) Pont ebben akartam latni. Ahhoz kepest, hogy 50 eves, eleg jol tartja magat, kinez siman 45-nek. :P
  • Action:

    Uriember ezekrol nem ir! De en nem vagyok uriember, ez a szerencse, bar ujat nem hiszem, hogy tudok irni rola azoknak, akik jarnak hozza.
    Az biztos, hogy alapveto illemszabalyt nem tudott, nem beszelunk tele szajjal. :D Mondjuk lehet nem akkor kellett volna kerdeznem nekem se. :)
    Szokasosan kezdodott, utana nem szokasos volt szerintem a tobbi resze.
    Lepakolas, tusolas, bemenetel szobaba. Hat vagy lefagyott a fegyverem, vagy az agyam jart teljesen mashol, de nem ment, be kell ismernem. Tehat ez fokent beszelgetos ora volt, jol elhulyeskedtunk, kivertem ketszer, de azt valtozatosan.
    Eloszor hatulrol biztam benne, hogy sikerul felallitani gumiban, hat addig probalkoztam, mig el nem sult. Hat ez nagy hiba volt, belattuk mindketten.
    Masodik legalabb odament ahol haszna is van: feherjeszintjenek csokkenteset megelozve szajbalottem.
    Ahhoz kepest, hogy nem volt egy normalis aktus lehet hogy jobban ereztem magam, mint mashol ahol csak az volt. Egyebkent nagyon oranezos voltam. Igen, en, de leallitott, hogy pihenjek. Lehet, hogy a farkam magara vette es ezert pihizett.
  • Elszámolás:

    Extrai kozul igenybe akartam venni az egyetlent, de vhogy elmaradt. Ha legkozelebb megyek, akkor valoszinuleg az se fog elmaradni.
  • Összkép:

    Nagyon jol eltelt az oras foglalkozas, ami tobb is lett valamivel. Maskor ha erzi az ember, hogy nincs a helyzet magaslatan vinni kell egy kis kek szemet tartalekba. :)
Happy Massage