• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, Ő kezeli a telefont, a hangja kedves és meg is tudtuk beszélni a randit még aznapra.Délután ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , könnyen meg lehet találni, a parkolás ingyenes, és szerintem mindig van hely .
  • Helyszín:

    Társasház jól látható házszámmal, szerencsére nem kell keresgélni.A lakás a célnak teljesen megfelel, semmi kivetnivaló nincs benne , minden o.k. a kapu előtt állva útbaigazítás, és gyorsan be lehet jutni a lakásba.
  • Lány külseje:

    Amy olyan mint a képeken, nincs átverés, de bevallom nem a külseje miatt látogattam meg.Amennyiben szépséget akarok csodálni ,valószínűleg nem őt választom. Minden rendben van vele , és nagyon kedves.
  • Action:

    Fél órát beszéltünk meg a telefonban , és az érkezésem után ebben is maradtunk, de felajánlotta, hogy ha szeretnék maradhatok tovább is.Kizárólag frarnciát kértem, mert bíztam benne, hogy a beszik alapján itt ez az ami profi módon van kivitelezve.Ez ugye az elején tisztázandó mert
    át kell adni az albérlet hozzájárulást, és a mértéke nyilván ettől függ.Gyorsan megbeszéltük , mentem zuhanyozni, közben folyamatosan cseverésztünk.Már zuhanyozás közben felállt a farkam amikor arra gondoltam, hogy tövig beveszi majd.Bementem a szobába ,az ágyra heveredtem ,és elkezdett finoman szopni, lágyan, és mélyen.Nagyon jó volt , és éreztem, hogy ez így túl rövid lesz , mert telelövöm a száját két perc után.Mondtam, hogy térdeljen elém, én megálltam a tükör előtt , és kértem Amyt , hogy mutassa be a híres mély torkos tudományát, mert ezért érkeztem.Tisztelt kollégák , voltam már néhány helyen ahol tudott a hölgy ilyet, de Amy az aki szereti is ezt a műfajt , és nagyon nagy odaadással csinálja.Nem kellett erőltetni, magától tolta a torkára koppanásig , ütemesen , folyamatosan , némi kis pihenőket beiktatva.Mosolygott a pihenők alatt és viccelődtünk.Aztán az ágyra fektettem , és jött a fejlelógatós felállás. Na ez volt a csúcs , teljesen letoltam a torkán, és bent is tartotta , ameddig csak bírta.Teljes DT volt , 10 másodpercenként tövig voltam a szájában.Pihenésképp a golyóimat nyalogatta , és nevetgéltünk közben, mert olyanokat mondott, hogy tudta ,hogy már megint ez lesz , "meg lesz dugva a torka " mégegyszer , és mélyre megint ....és megint.Hát ez ment vagy 20 percig ,aztán felálltam ismét, elém térdelt kényszer franciázott szinte magától , rásegítés nélkül, majd egy kis kézimunka a végén , és a teljes mennyiség az arcára befejezésként.Nagyon jó volt, a víz folyt rólam ,és még azután is ágaskodott a farkam percekig, miután lőttem egy nagyot.Teljes kielégülés .Mondta, hogy ha gondolom , megcsinálja még egyszer a mutatvány sorozatot, csak szóljak . hogy hosszabítunk-e.Gratuláltam a tudományához, és hogy nem lettem átverve a DT dumával, mint korábban több esetben.
  • Elszámolás:

    Nem kérdeztem pontosan a telefonban, de a fél óra a DT extrával a helyszínen előre rendezve lett.
  • Összkép:

    Teljesen meg voltam elégedve , mert tényleg azt kaptam amit akkor szerettem volna.
    Szex nem volt, de a mély torok az profi , nincs nyafogás, tudja mit akarsz, és kedves .
Happy Massage