• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már rég óta a célkeresztben volt. A múlt héten priviztünk.Hétfőn láttam a hetem és rögzítettük a mai, szerdai talit.Az egyeztetés gyorsan és gördülékenyen történt, mit Vtr követett.
  • Megközelítés:

    A kapott címet Gps ismeri és oda vezet. Régebben jártam erre felé így pár számmal előbb leparkoltam. Míg sétáltam a cím felé láttam kár volt. Közelebb is volt bőven parkoló hely. Természetesen fizetős. Tömegközlekedés is kiváló, főleg a Metrót használni a legcélszerűbb.
  • Helyszín:

    Park közepén álló modern magas épület. A környezet igényes. Nem különben a ház ill. a lakás. Lift röpít a megfelelő szintre.Igazi búvóhely. Hol kell félhomály, de a fürdő kivilágítva. Tökéletesen fölszerelt. A szoba tágas. Nagy félkör alakú kanapé és hatalmas francia ágy. Új pasztel mintás lepedővel, mit segítettem fölteríteni. légkondi és egyéb bútordarabok mikre nem térnék ki. Ingemnek vállfát ajánlott,de nem kértem.
  • Lány külseje:

    Milf a javából. Kedves arc, félhosszú haj. Bőre napbarnított finom tapintású, jó illatú. Kedves, jó kedvű, mosolygós Enikő. Teste feszes és kemény, hol kell. Cickók is toppon vannak. Teste korát meghazudtoló. Jó alak és kívánatosan kerek popsi. Kombiné szerű finom kis semmiség volt rajta. Nem tudom, lehet rá érzett, hogy a bugyit mellőzte. Szóval a külső csak fokozta vágyamat.
  • Action:

    Puszi, puszi, gyors bemutatkozás és már terel is befelé. Innivalóval kínál és csacsog, kérdez. Ismerkedünk. Mit szeretnél, kérdezi és már folytatja is kérdő tekintetem láttán. Ahh, igen tudom beszéltünk róla és csók.
    Közben ruha le és kikísér a fürdőbe. Kapok használati utasítást. Nem tudom mi látszott rajtam,de ezt inkább rutinból tette.Elég sűrűn fürdök, ( randi előtt mindég) így egykettőre a szobában voltam.
    Állva csókolóztunk. Közben kezeink járták a maguk felfedező útjukat. Minden ok, jött az infó és már az ágyon voltunk. Cickók kínálták magukat. Fergeteges játékba kezdtem velük. Élvezik és kínálják magukat. Szívni, szopni, finoman harapdálni és közben gyömöszölni. Finom sóhajok, nyögdécselés jelezte, hogy tetszik neki. Ezután a puncinál ocsudtam. Egy csillogó nedves csodás husis punci nézett farkas szemet velem. Kicsit szét húztam és belenyaltam. Egy erősebb hang hozta tudomásomra, hogy tetszik, jó útra tévedtem. Csapás szám fölpörgetve és Enikő csípejét emelve, mozgatva nyalatta magát. Ujjaimat is bevetettem, de egy pontnál nem jutottam tovább. Élvezte az egyértelmű volt számomra, de a hangsúly nem az Ő élvezetén van.
    Ezután Enikő következett. Nagyon jól és élvezetesen szopta lompit. Tényleg finoman, de mégis íntenzíven. Lecsúszva, feje lomposom magasságában és dolgozta rendesen. Mély torkozott magától. Néha ráhúztam fejét. Tiltakozásnak, nemtetszésnek nyoma sem volt. Sőt újult erővel szívta és nyelte tövig. Majd áthelyezkedett másik oldalamra és kezdte előlről. Közben föl föl nézett, hogy lássa a hatást. Mosoly ült ki arcára. A szájában lomposom garázdálkodott közben. Hát ez így ment jó darabig. Könnyedén csinált az öklendezés határáig.Közben azért váltottunk egy két szót, így szóba került a védelem is. Már nyúlt is és bontotta és fölhelyezte. Szopott még párat és kérdezte hogy szeretném. Oldalára fordítottam és előbb finoman, majd hevesebben dugtam . Mellei a markomban és húztam farkamra. Addig heveskedtem míg nem kicsusszantam. Nosza akkor hátulról. Azt terveztem, hogy kis punci dugás után popsi. Ember tervez, Isten végez. Szóvaladta a puncit, tolta rá magát rendesen. Hüvelyk ujjam ánuszában. Na ekkor megtekerte a beton keverőt. Nagyobb sebességre kapcsoltam. Kavicsaim verték fenekét. Csattogtunk, hörögtünk rendesen.Gondoltam egyet, én ugyan nem gatyázom ez most cefet jó és keményen döngetni kezdtem ezt a csodás feneket, minek vége, hogy belerobbantam a gumiba. Mozgott még ügyesen. Én pedig megszólaltam: a popó ugrott.
    Lassan szétváltunk és Enikő akkurátusan megtakarított, majd össze bújva, később Ő felülve beszélgettünk. Határozottan értelmes. Nem egy üres fejű, csak a szexszet művelő valaki. Időt már én kérdeztem, nincs : na futás. Szóval a befejezés is kellemes.
    Ajtóban puszi és el.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Előzetesen popót is megbeszéltük. Mivel nem volt nem kérte.
    A végén az aji csoki alá tettem.
  • Összkép:

    Abszolúte jó hirdető. Én ki elég sűrűn járok lányokhoz éreztem a rutint, de egyáltalán nem zavaró. Volt, hogy közvetlensége barátnős hangulatot teremtett. Egy biztos. Az vezérelte, hogy én jól érezzem magam és ezért mindent meg is tett, sikerrel. Köszönöm
Happy Massage