• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor probálkoztam időpontot egyeztetni vele de sajnos valamilyen oknál fogva mindig volt a részemről vagy részéről ami miatt nem tudtunk. Na de most már elég későn is tudott fogadni igy sikerűlt végül. Telefonon
  • Megközelítés:

    Ha valaki bkvval megy az a nyugatitól tegye ne pedig az oktogontól.
    Igazából mindennel tökéletes autóval nagyon nehéz a parkolás.
  • Helyszín:

    Règi épitésű belső körfolyosos lepukkant. A lakás már rendezetebb de még csak nem is felújjított. 2szobás kis lakás. A célnek tökéletesen meg felel. Friss türcsi és kilépő járt nekem. Tusfürdő nem sok volt de pont azok amiket szeretek. Zuhanykabinnal.
  • Lány külseje:

    Kittana egy vékony 170cm körüli fiatal nő. A teste 18nak is megfelel, hibátlan tökéletes nem túlzásba vitt szolival. Picike hegyes cicikkel. Nagy mosolyú erős orgánumu néha komolyabb témákkal.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs rendben volt. Ha ilyen helyre megyek azért ezt se hanyagoljuk el. Késői időpont miatt nem akartam nagyon megdolgoztatni mert én birom az erőssebb svéd vagy majdnem sport masszázst. De precizen végig haladt a testemen amit kértem az tette. A hátamon azokat a bizonyos pontokat megtalálta... azokat majd egy hosszabb program kiséretében megcsináljuk.
    Felmelegített olajjal csinálta, amit sikerült kiöntenem miközben mutattam a lábtetoválásom. (Bocsi)
    Lábtól egészen a nyakig ment mindenen szépen végig haladva.
  • Levezetés:

    A másszázs közben is be-be nyulkált csak hogy érezzem hol vagyok, majd kérte feküdjek le a tatamira. Ott elkezdődött egy erotikus csuszka. Mielött neki làtott bekente magát majd engem és kicsit megharapdálva nekem dörgölözőtt. A ciciket erősen nekem nyomta hol kicsit a számközelébe hol a cerkának. A kevés időnek hála, hamar áttért az orális kénysztetésre. Picit nyelvel pici puszikkal tarkitotta. Utána jött egy kis puncis csuszka... na ilyet most kaptam elöször és nagyon tetszett. Főleg mikor a golyotól egészen a szememig csuszott. Ez a finom kis zsenge gida felizgatott rendesen. Kértem egy kis kölcsönéséget amit készségesen 69ben kezdtünk. A francia is rendben volt, mindent kaptam. Nem volt annyira pornos de nem is vágytam rá. A mélytorok ütkőzésig a garatig ment ott nem engedte át igy a tökéletes élményt egyelőre csak egy lánnyal éreztem. De az 1 h program miatt a franciát kicsit siettősebbre kellett venni. Igy hamar feladtam a küzdelmet. A lehetőségek nála elég bőségesek kivéve nfvsz. Igy cél az arc de valószinüleg nem a kedvence volt, ez a része nem az igazi, elhúzodott félt az anyagtól, egy része oda ment a többi inkább a cicikre de közben nagyon erotikusan dögösen nézet rám miközben én vertem.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról igy az alap 1 h programot vettem igénybe habár ha lehetett volna akkor bövitettem volna 1,5 h.
  • Összkép:

    A szolgáltás és az árak egyensúlyban vannak. Úgy gondolom ha korábbi időpontba megyek akkor egy energikusabb vadab Kittanat kapok illetve kellett volna a 1,5h idő.
Happy Massage