• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hiába kerestem Nagy Kedvencemet, Lindát, már sajnos nem hirdeti magát (az én nagy bánatomra), így keresgélni kezdtem a csinos masszőz hölgyek között, s hamar rátaláltam Napsugár hirdetésére. A képei nagyon megtetszettek, így délelőtt már hívtam is telefonon, és gyorsan megegyeztünk aznap délutánra egy másfél órás programra. Napsugárnál volt egy apró kérdőjel, mert ügyintézést tervezett a napra, de mint mondta, késő délutánra biztos végez. Szóval a biztonság kedvéért a randi előtt egy órával sms-ben még érdeklődtem, s mehettem is a megbeszélt időpontra. :-)
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem sajnos, az Árpád hídi autóbusz-állomástól pár perc séta. Azért írtam hogy sajnos gyalog mentem, mert így a szakadő esőben teljesen eláztam. A parkoló egyébként fizetős, de több szabad helyet is láttam.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű társasház sokadik emelete. A fürdőszoba kádas, többfajta tusfürdő is van benne. Tetszett hogy Napsugár egyedül várt, ez nem egy több lányból álló masszázsszalon. A Tett helyszínén franciaágy és hangulatos gyertyák.
  • Lány külseje:

    Egy vékony, szép arcú lány nyitott ajtót. Nem kellett csalódnom, ugyanolyan formás idomokkal szembesültem, mint a képeken. Formás popsi, közepes méretű eredeti cicik. Ugyebár arctakarással hirdet, de aggodalomra semmi ok: gyönyörű arc, hosszú világosbarna haj, és szép kék szem. Világos színű köntösben fogadott, mire kijöttem a fürdőszobából már csak bugyi és melltartó volt rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Rosszul indult a találkánk, mert esernyő nélkül indultam, és a társasház felé közeledve hirtelen hatalmas eső zúdult rám, szóval alaposan eláztam. Ezekután kimondottan jólesett a meleg zuhany. Ezalatt Napsugár töltött nekem szomjúságoltót, kortyoltam belőle, majd a szobába invitált, hasra parancsolt az ágyon, hogy hozzákezdjünk a masszázshoz. Olajat használt, a lábaimmal kezdte, ahogy haladt feljebb voltak izgató "benyúlások". Mielőtt a hátam következett volna, beiktattunk egy kis beszélgetős szünetet. Nem mintha addig csendben lettünk volna, de ekkor csak a beszélgetésen volt a hangsúly, majd következett a hátam. Nem igazán értek a témához, de nekem nem tűnt igazán profi masszázsnak, de nem is igénylem, szóval ez egyáltalán nem baj. Inkább simogatásnak nevezném, mint masszírozásnak, nekem legalábbis annak tűnt.
  • Levezetés:

    Eljött az a pillanat is, amikor megfordulhattam, ekkor már egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a velem egykorúra is. Ekkor Napsugár már félmeztelen volt. Először a combomat masszírozta, simogatta, majd lassan közeledett oda is, körülötte simogatta, olajozta, majd szép lassan egy kellemes kézi kényeztetésbe kezdett. Kellesmesen és lassan csinálta, mégis többször meg kellett állítanom, nehogy korán elmenjek. Ekkor jött Napsugártól a remek ötlet, hogy akkor talán én is masszírozhatnám őt. Az ötlet természetesen tetszett, bár kihangsúlyoztam, hogy nem tudok masszírozni, de azért megpróbálok ügyes lenni. :-) Hasra feküdt, beolajoztam a combikát és kérésének megfelelően erősen megdolgoztam. Aztán természetesen a popsiját sem hagytam ki, jólesett markolászni, próbáltam kicsit a lábak közé is merészkedni, de sok értelme nem volt, hiszen a bugyi még mindig fönn volt, végül a hát következett, hogy ne végezzek fél munkát. :-) Utána megint az én kényeztetésem következett, a legvégére azért csak lekerült a bugyi is, bár a kölcsönösség kimerült abban, hogy egy icipicit simogathattam a nunit, majd hanyattfeküdtem, s a kézi kényeztetés közben tisztázódott, hogy bár "gyorstüzelő" vagyok, azért jelezni időben tudok, nem kell NFSZ-től tartani, így a legvégén egy icipici franciás kényeztetésben is volt részem, így is lett végem, az utódok a hasamon landoltak. Napsugár megtörölgetett, mellém feküdt, hagyott pihenni, majd mehettem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Szerintem a pesti átlagnak megfelelő, az elején az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Napsugár egy nagyon csinos, szexi nő, a képek önmagukért beszélnek, és ugyanezt kapjuk a valóságban is. Ami viszont a bemutatkozó szövegében van, miszerint "olyan lesz számodra, mintha barátnődhöz jönnél egy lopott órácskára", hááááááát... ez sajnos csak akkor lehet igaz, ha szimpatikus vagy Napsugár számára. Számomra ugyanis nem volt olyan a találkánk, mint amit ez a mondat ígért, de hangsúlyozom, ezért nem Napsugárban keresem a hibát, ha egyszer nincs meg az a bizonyos kémia, nincs mit tenni. Mert hogy nem volt meg, az egyértelmű. A csók nála extra (igaz, ezt a telefonban is mondta), a bugyi nehezen került le, és valódi kölcsönös kényeztetésről se beszélhetünk... Azt mondta, nem lehet mindent már az első alkalommal, hagyjunk valamit a követlező találkára is. Hát következő alkalom nem lesz, de ezt nem rosszindulatból mondom, hanem azért, mert tényleg nincs értelme. Hiszen Napsugár is nyilván sokkal szívesebben fogad olyan vendéget, akivel ő is jól érzi magát. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy meglátogattam Napsugárt, a fent leírtak ellenére végülis jólesett a kényeztetése. Legfőképpen az bosszantott, hogy a másfél óra alatt nem száradt meg rendesen az ingem, szóval nedvesen indultam hazafelé, és továbbra is a Nagy Kedvencem, Linda járt az eszemben, egyfolytában a Hol vagy, Józsi? című dalt dúdolásztam magamban, természetesen átfogalmazva:
    "Hol vagy, Linda, hol vagy?
    Linda, hol vagy, gyere, gyere..."
Happy Massage