• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en kezdtem, de nem válaszolt, ami gyanús lett , aztán VIBER-en próbálkoztam, mire egy kedves kolléganője elárulta, hogy a héten már nem lesz elérhető. A megadott időben már elértem , nagyon kedves hangja volt , mindent elmondott, úgyhogy bizakodva vártam a talit.
  • Megközelítés:

    Az ősállatról elnevezett bevásárlóközpontban parkoltam, és onnan csak pár perc a helyszín. Villamossal a Széna térnél érdemes leszállni , az még közelebb van. Az épülettel szemközt hatalmas építkezés van, ott még talán léghajóval is lehet landolni.
  • Helyszín:

    Egykoron elegáns, hatalmas körfolyosós épület, öreg nénikék épp nem leskelődtek, ügyesen landoltam a megadott ajtó előtt, ahol egy Tündérke várt . A lakás tipikus polgári lakás, nagy belmagasság, nagy szobák. A füdő hypermodern, nagyon tetszett. A játékszoba is kényelmes, kanapé és tatami is elfér benne.
  • Lány külseje:

    Igazi szépség, nyúlánk fiatal lány, izmos alakkal, a képei megpróbálják visszaadni megjelenését. Ártatlan angyali arccal fogadott, csak szemei csillogtak ravaszkásan és egy könnyed puszit kaptam előlegbe. Szemedbe néz , mosolyog , igen bájos jelenség. Fekete babydollban várt , haja kibontva volt.
  • Erotikus masszázs:

    A két erotikus játék között, lenyugvásom után került sor a masszázsra, amit krémmel végzett. Itt is lassú, de alapos munkát végzett. Mozdulatai tanultnak és gyakorlottnak tűntek. Bármit csinált, én a mennyekben hintáztam és hálás voltam érte.Kicsit beszélgettünk is, személyesége is angyali és nagyon empatikus. Erősen végig maszirozta a lábaimat , aztán a popsimnál elakadtunk , mert a benyúlások miatt elkezdtem fészkelődni. A csuszkája is egyedi volt, a mellével csúszkált egy kicsit , közben kezével megint megtalálta
    duzzadó tojásaimat és megsúgta puszilgatás közben, hogy fordulhatok.
  • Levezetés:

    A kanapé játékot kihagytuk, mert óvatlanul oda dobáltam le ruháimat. Így álltunk egymással szemben és egymás szemébe néztünk. Magamhoz húztam és megcsókoltam, Gabi mosolyogva, szűziesen fogadta. Lepattintottam a cicifixet egy kis bénázással, a bugyi magától leesett. Háttal érkeztem a tatamira, Gabi rám feküdt. Most már igazán megcsókolt, lassan végigcsókolta testemet, és lassan ráébredtem, hogy csoda fog történni , fejem alá párnát húztam és csak bámultam . Lassan leért Mirrmurrkához, de rá se hederített, hanem a tojásom tövét érintette nyelve hegyével nagy finoman. Ugyanilyen lassan a környékét végig nyalta, és az ánuszom felé tartott. Hosszasan nyalogatta, a nyelve hegyével nyomogatta ánuszrózsámat, amely hihetetlen jó érzést váltott ki belőlem. Aztán egyik ujját ott felejtette, másik kezével Mirrmurrkát kereste, nyelvével tojásaim körül körözött. Kezemmel óvatosan símogattam mellbimbóit, nehogy megtörjön a varázs. Beindult a franciakezelés, ajkával csinálta, kezével is besegített, másik kezével az ánuszom stimulálta. Itt már a folyamat megállíthatatlanná vált, engem az orgazmus a mennyországba emelt, Gabi meg hozzám bújt, mint egy igazi angyalka.
    Masszázs után én is szerettem volna kényeztetni , nyelvemmel kóstolgattam a babapuncit, de Gabi nem indult be , hanem átfordult 69-be , aztán inkább hagytam őt érvényesülni. Ismét befészkelte magát a lábam közé, lassan ismét beindította a nyelvjátékot, én meg átadtam magamat az önfeledt kéjelgésnek. Behúnytam a szememet , éreztem ahogyan az ujja az ánuszomat stimulálja és közben cumizta és verte is bránerem, és jön a magma ajkai közé. Hagyott visszatalálni az árnyékvilágba, kicsit símogatott, aztán segített feltápászkodnom.
  • Elszámolás:

    Teljesen elvarázsolt, tökéletes volt az illúzió. Átlagos bokrétát helyeztem el diszkréten a komódon a csodás élményért.
  • Összkép:

    Gabiról az jut eszembe: "de nehéz az iskolatáska", mintha a nagylány kihagyná aznap a sulit, mert elszánta magát , hogy "rosszalkodni " fog. Nos, angyali külseje ellenére, igencsak élen járt a rosszalkodásban, búcsúzáskor meg úgy viselkedett : "ugye nem csináltam semmi rosszat ?" és ártatlanul mosolygott. Ő különleges és kihagyhatatlan.
Happy Massage