• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam Brendának, hogy újfent meglátogatnám. Pár nappal előtte felhívtam, és megbeszéltük a részleteket, pontosítottunk mindent. A biztonság kedvéért még vtr-en is megerősítettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, magas ház a Kelenföldi Pályaudvar közelében. Parkolás könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Magas ház sokadik emelete. A hely szép, otthonos, nyugodt, nem kell másokat kerülgetni, a kellemes légkör garantált. A fürdőben is rendelkezésre áll minden, amire ilyenkor szükség van. Teljes mértékben ideális kéjlak.
  • Lány külseje:

    Brenda külseje két dologban változott a legutóbbi találkozásunk óta. Az egyik, ahogy a képeken is látható, a tetoválások eggyel gyarapodtak, egészen pontosan a bal vállán van egy új virág. A másik a haja volt, jóval rövidebb lett a korábban megszokottnál. Egyébként ugyanolyan szép, mint máskor, és formás idomai most is nagy sikert arattak nálam. Pántos fekete ruciban várt, nem viselt alatta semmit.
  • Action:

    Csókkal fogadott, majd amíg beszélgettünk, megkínált frissítővel, én pedig a fürdő felé vettem az irányt. A zuhanyzásból visszatérve az ágyon heves csókcsatába bonyolódtunk, én pedig elkezdtem lehámozni Brendáról a fekete kis ruhát. Könnyű dolgom volt, és mivel más ruha nem volt rajta, a vetkőztetésen hamar túljutottunk. A csókok után Brenda cicijét kényeztettem, igencsak kedvére volt a dolog. Ezt követően ő kezdte kényeztetni a velem egykorút, szokásához híven most is szuper jól csinálta, de mivel egyikünk sem akarta, hogy csak egyoldalúvá váljon a dolog, a javaslatomra 69-ven folytattuk. Nagyon jól működött a közös francia, sikerült is Brendust élvezésig nyalni. Ezt követően pedig ő szorgalmazta, hogy fel kell öltöztetni a kisfőnököt. Maximálisan egyetértettem vele, így a gumi felhelyezése után a dákóm már Brenda puncijában találta magát. Hátulról csináltuk, Brenda kedvenc pozíciójában, a korábbi tapasztalatokból már tudtam, hogy így mindketten meghódítjuk a csúcsokat. Nagyon jó volt dugni Brendát, főleg úgy, hogy ő pedig egyre erőteljesebb mozdulatokkal tolta rá magát a rúdra. Egyszerre élveztünk el, majd némi tisztálkodási szünet után összebújva beszélgettünk. Közben simogattam, szereti a simogatást, de amikor ringattam is, akkor jelezte, hogy úgy el fog aludni. Így a popsijára csaptam 2-3 alkalommal, ami szintén tetszett neki. Megcsikiztem, mire nevetve azt mondta: rossz vagy! Az időnk lassan a végéhez közeledett, így következett a fürdés, a búcsúzkodás és a távozás.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a bővebb infó szerint, érkezéskor letettem, miközben egy kis apró ajándékot adtam át Brendának. Végig az asztalon maradt, szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Brenda rendkívül jó hirdető, maximálisan a vendég van a fókuszban, aki a randi végén elégedetten és kielégülten távozik. Ez jelen esetben – a korábbiakhoz hasonlóan – most is így volt. Teljes mértékben meg lesz elégedve, aki őt választja, mert szereti és élvezi, amit csinál, és arra törekszik, hogy a vendég is a legjobbat kapja. De nemcsak törekszik rá, el is éri, hogy a partnernek a legjobb legyen. Ezúton is köszönöm neki az újabb csodás élményt.
Happy Massage