• Lina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lina reagálása

    Kedves Jona!Köszönöm szépen a beszámolódat!Örülök,hogy jól érezted magad velem és tetszett a lakás hangulata

  • Egyeztetés:

    Néhány napja írtam megkerestem cseten, kedvesen válaszolt és invitált egy látogatásra. Végül aznap hívtam fel, szabad volt a naptárja így hamar le tudtuk szervezni a randit.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető, én autóval mentem, a parkolás fizetős de napközben, főleg így nyáron bőven volt parkolóhely. A házszám egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház nagyon szép lakása. Nagyon örültem, hogy végre kettesben vagyunk egy lakásban, nincs a "várj kinézek kimehetsz-e/ bejöhetsz-e" variálás. A fürdőszoba hibátlan. Van egy kiskutya a lakásban, aki először megugatott de Lina ezért külön elnézést kért.
  • Lány külseje:

    Lina lehet, hogy néhány évvel idősebb a hirdetésben leírtaknál, de igazából nemtudom. Nagyon szép alakja van, hibátlan bőre, elég titokzatos ami egyben izgató is. Erős, izmos, formás teste van, nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors zuhany után már meztelenül várt a szobában - nem volt a szokásos variálás, hogy majd menet közben levetkőzöm - hasra fektetett és olajjal elkezdett masszírozni. A szobában mindenhol gyertyák, lágy zene és hangulatfények vártak. A fenekem, hátam, nyakam, karjaim, lábam volt a sorrend, de a lényeg nem is ez, hanem hogy teljesen tudatosan, alaposan végezte az egészet, mint egy profi masszőr.
    Megfordult a fejemben, hogy talán egy normál masszázzsal fogja a program nagy részét kitölteni vagy "megúszni". Nem szólt semmit, a kérdéseimre csak rövid válaszokkal felelt. Nem erőltettem a kommunikációt, úgy voltam vele, ha egy ilyen masszázzsal távozok csak már megérte eljönnöm. Annyira profi, annyira alapos, annyira tudatos volt és annyira titokzatos volt az egész.
    Egy gyertya fölött melegítette az olajat amit aztán csigolyáról-csigolyára belémasszírozott a bőrömbe.
    Aztán nagyon alaposan bekente saját magát is és ahogy az egész testével elkezdett rajtam csúszkálni, tekeregni, arra nincsenek szavak...
    A pontos, tudatos, szótlan meztelen masszázsával elképesztően erotikus hangulatot varázsolt a szobában.
    Végre megkért, hogy forduljak át, így én is elkezdhettem simogatni.
  • Levezetés:

    Hát Lina nem az az intuitív cuppogtatós de mégis igyekvő hölgy. Tudta mit, mikor és hogyan csináljon. Lassan elkezdett a nemesebb részemmel foglalkozni, először csak a szárát a szájával, majd a kezével, aztán a melleivel úgy, hogy éreztem az izmainak feszülését az egész testében.
    Megkértem feküdjön mellém egy kicsit, szorosan ölelkeztünk, de a vesszőmet nem engedte el egy pillanatra sem. Miközben simogattam és olajosan, ütemesen egymásba fonódtunk, halk sóhajokat hallatott.
    Mikor már feltérképeztem és átéreztem az egész testét, visszaadtam neki az irányítást és készséggel folytatott mindent ott, ahol abbahagyott. Őrületesen erotikus volt a hangulat, talán csak a mosógép beszűrődő hangja volt egy kis ideig zavaró.
    Mivel kettesben voltunk teljesen el tudtam magam engedni, ekkor már javában a szájával kényeztetett, nagyon erotikus módon.
    Másfél órát beszéltünk meg, de órát nem láttam sehol és éreztem, éreztette, hogy most már el kell élveznem. Eddig húzta, húztam, őrület. Nem engedett el az ajkaival egy pillanatra sem, utána nem rohant ki a szobából, csak mosolygott és finoman az ujja végével cirógatott.
    Most már rá kérdeztem, hol járunk az idővel, mondta, a végefelé, de nem siettetett.
    Lassan elmentünk fürdeni, tetőtől talpig megfürdetett, ami kicsit fura volt, mert ilyesmiben gyerekkorom óta nem volt részem. - ez is a program része - mondta.
  • Elszámolás:

    Némileg több az átlagnál, de a helyszín, a minőség, bőven indokolja. A masszázs előtt kérdeztem, hogy az elején vagy a végén rendezzük, de mondta, hogy elég a végén.
  • Összkép:

    Lina amit és ahogy csinál, borzasztóan erotikus. Szótlan, tudatos, alapos. Professzionális. Időt kell szánni az együttlétre amit ő tökéletesen be fog osztani és ki fog használni.
Happy Massage