• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Hát hello :)
    Privátban is jelezni fogok , kicsit eltüntem én is a napokban :)
    De köszönöm az őszinte , kedves beszámolót tőled :)
    Várlak vissza szeretettel , öleléssel.

  • Egyeztetés:

    A megadott időben hívtam szinte azonnal felvette. Nekem személy szerint iszonyat tetszik a hangja van benne valami erotikus.... (és nem az,hogy bassza a füled) :) hanem kéjes. Több időpontot is ajánlott ami közül nyílván a korábbit választottam.
  • Megközelítés:

    Megközelítés könnyű. Szinte a ház előtt találtam parkolót ami fizetős bár nem gondolom,hogy bárkit az az 500 forint vágna földhöz.
  • Helyszín:

    Amikor oda értem hívtam és adta az instrukciókat amik nagyon egyszerűek így hamar oda is találtam hozzá. Ajtó nyitás után megkért,hogy mentsem meg egy szörnyű vadállattól (poloska) mert valahogy bejutott a lakásba és nem éri el olyan magasan van. Liza külsejétől picit zavarodottan természetesen eltávolítottam a betolakodót. :Ö A lakás nagyon szép. Igényes bútorok, tiszta rendezett fürdő rengeteg tusfürdő közül lehet választani. A szobában halk zene félhomány romantikus világítás és 2 tükör is a rendelkezésre áll,hogy le ne maradjunk semmiről :)
  • Lány külseje:

    Hát Liza külseje engem elvarázsolt. Egy kis csipkés fehérneműben fogadott ahol alaposan szemügyre tudtam venni mindenét.Teljes mértékben megfelel a képeken látottaknak sőt a hangja a kisugárzása és a stílusa még dob ezen az összképen :) Egy nagyon aranyos jófej csajt ismertem meg benne aki szereti amit csinál. Iszonyat feszes teste van és nagyon jól használja a tükröket :) hogy ezt minden szempontból szem és kézügyre vegyük :)
  • Erotikus masszázs:

    Pici vállsérüléssel érkeztem hozzá ami le volt ragasztva így azt a részt nem masszírozhatta amit én nagyon bánok. Először a lábaimmal kezdte talp vádli com majd az olajat nem sajnálva a fenekemet és a hátamat vette kezelésbe. Közben beszélgettünk - ismerkedtünk :) Jó keze van és látszólag is ért ahhoz amit csinál. Külön figyelmet fordított a nyakamra a kezemre sőt még a tenyeremre is. Magát beolajozva az iszonyat feszes cicijeivel is végig simogatta a testem. Nem erős nem cirógatós számomra pont ideális erővel masszíroz.
  • Levezetés:

    A kényeztetés. Hát ez a nő félelmetes amilyen szenvedéllyel tudja azt csinálni amit az esetek 90 százalékában elszórakozzák a masszőr hölgyek vagy egyszerűen nem fektetnek rá elég hangsúlyt. De Liza nem ilyen csipog az óra megkérte,hogy forduljak meg. Aztán kezelésbe vett..... ahogy végig tartja a szemkontaktust azokkal a csodás szemeivel már már félelmetes és hidegkirázós.....nem emlékszem mikor élveztem ekkorát utoljára.
  • Elszámolás:

    Az elszámolásról ugye telefonon beszéltünk. Megmondom őszintén Lizát meglátva el is felejtettem előre oda adni. A végén tusolás után jutott eszembe és amikor oda akartam adni neki mosolyával közölte,hogy tedd csak le hiszek neked.... :) Korrekt és ritka egy nő aki így viszonyul a vendégekhez :) Ez a beszámolomból szerintem lejött mindenkinek :)
  • Összkép:

    Összbenyomásra nekem Liza kimaxolta az elvárásaimat. A régi beszámoló írók biztosan kiakadnak,hogy ezt csak így összecsapom és nem olyan részletesen írok le egyes dolgokat mint sokan akik jóval rutinosabbak nálam ebben. Sajnálom legközelebb több időt fordítok a részletekre de már így is egy hetet késtem a beszámolóm írásával pedig ha valaki Ő megérdemli a jó visszajelzést :) Alig várom,hogy újra találkozzak vele mert engem elvarázsolt ez a nő :)
Happy Massage