• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokàs szerint telefonon egyeztettük a hőn áhított randevúnk időpontját. Elérhetőségünk kölcsönösen el van mentve a partnerünk készülékében.
    A HÖLGY saját maga kezeli telefonját, de nem elérhetetlen. Könnyen, egyszerűen sikerült az egyeztetés.!
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, az Örs vezér terétől a 276E busszal utaztam közel 40 perc alatt elérhető a megálló, ahonnan kb. 2 perces sétával már a kapuban találja magát a látogató.
  • Helyszín:

    Kertes- házas övezet,szépen gondozott kerttel, ragyogó tisztaságú lakással. Egy ódon ház emeletén fogad nagy szeretettel, odafigyeléssel, törődéssel. A babaszoba, a kádasfürdőszoba is az emeleten található, ahol a nyitott ablakon madárcsicsergés hangjai közben tisztálkodhat, frissülhet a vándor. A tusfürdő, és a szájvíz választék rendeltetés szerű használatának semmi akadálya síncsen, a kis műanyagpoharak kíséretében bevetésre készen várják a megtisztulásra betérő vendégeket. A vízhőfok beállítàsában, és a vándor hátának megtörlésében szívesen segédkezik.
  • Lány külseje:

    Folyamatosan megújuló arcos fotókkal hírdet, meglepetés kizárva. Átlagos magasság, barna szem, sötétbarna hajzuhatag ( mely akár a védjegye is lehetne ) sok- sok ékszer díszíti testêt, a felsorolástól most eltekintek. A randevúnkon még szőrös, most fazonra igazított intim rész. Látogatásakor minden kedves MT- nak van lehetősége az ellenőrzésre. Természetesen nagyon megéri...
  • Action:

    Érkezés, személyesen a HÖLGY nyitja a kaput időjàrástól, napszaktól függetlenül. Kéznyújtásos üdvözlés, iràny az ódon ház.Öltözete sokat sejtetően áttetsző, de mégis szemérmesen takaró, melyben minden lépte, csípőjének erotikus mozgása ahogyan előtted lépdel, felér egy előjátékkal, de mimimum vágykeltő, vágyfokozó hatású. Az előszobában a lábbeliktől megszabadultam, a fokozatosság elvét követve érzéki puszikát és gyengéd öleléseket is kaptam. Az ismert lépcsőkön jutunk a kéjlakhoz az emeleten. Itt történik az előre kiválasztott, telefonon egyeztetett program minden apró részlete. Vetkőzés után elkísér a kádas, száraz kádkilépős, tisztálkodást elősegítő segédanyagokkal jól felszerelt fürdőszobába, ahol beállítja a kívánt vízhőfokot, hatalmas fürdőlepedőt hoz, majd néhány pillanatra magamra hagy. Rövidesen visszaérkezik, megtörölgeti a hátam. Indulhatunk is a kényelmes franciaággyal, komóddal, ( a retró szörpök, gyógytea és bonbonok várnak a betérőre ) két kis állvány ( a segédanyagok részére ) felszerelt babaszobába. A lepedő együttes leterítése után másodperc töredéke alatt megszabadult a ruhakölteményétől, ekkor derült ki, alatta csupán kebeltartó van rajta. Segítettem gyorsan levenni, azonnal keményen ágaskodó kívánatos bimbókkal találtam magam szemben. Az egyeztetett program kicsit módosult, így utólag gondolom egyikünk sem bánta. Kebleitől fokozatosan haladtam dél felé, majd rövidke beköszönés utàn a franciaágyra a hasamra feküdve indulhatott az egyeztetett program. A szokásos módon, a HÖLGY által használt segédanyaggal kezdte a svédmasszázst a combjaimon anyaszült meztelenül ülve. Alaposan megmasszírozta a nyakam, karjaim, vállaim, hátam és lábaimat, talpaimat sem kihagyva. Amikor az utóbbiakkal is végzett gyengéd símogatások, erotikus érintések, apró testre puszikkal haladt visszafelé, majd fordulást kért és csodálatos golyó kényeztetésbe kezdett. Ágaskodó kiskukim beöltöztette, érzéki, 100%- ban kézmentes francia nyelvjátékba részesülhettem. Nem szerettem volna viszonzatlanul hagyni, így 69- ben folytattuk. A retró, szőrös puncit sikerült jól feltüzelni. a nyalakodásomnak is megérkezett az eredménye, kielégült. Rövidke simogatásos, puszilgatásos pihenőt tartottunk, majd újból szájába vette a golyókat és a beöltöztetett kiskukit, mely a merevségi teszten megfelelt, így először meglovagolt. A lovacskázás után egy misszionárius pózban folytattuk, nyakamban a lábaival, majd egy kutyus póz hozta el a beteljesülést. A vv tekintélyes mennyiségű szaporítóanyaggal tisztogatásom után a hulladékban végezte. Rövid beszélgetést, pihenést követően gyors zuhanyozás, törölgetés, öltözködés, majd távozás. ( Màr nem búcsúzkodunk, randizgatunk. ) Nagyon szépen köszönöm az újabb randevúnk minden pillanatát, EGÉSZSÉGÜNKRE.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás mindig is korrekt módon, a telefonon megbeszéltek szerint történik, a mértéke a helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    A HÖLGY továbbra is az egyik legfinomabb erotikus élményekben gazdag órával tud meglepni minden egyes alkalommal. Esetünkben is igaz, nincsen két egyforma randevúnk, az előre kiválasztott program mindenkor újabb és újabb elemekkel bővül, az előzőekben alkalmazott technikai elemek cserélődésével. Buja vágyaim, erotikus álmaim az egyórás programban átélhettem nem csupán mellette, inkább VELE , hiszen az első perctől az utolsóig társam, kényeztető partnerem volt a randevúnk ideje alatt, melyet ezúton is KÖSZÖNÖK.
    Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki a finom erotikus együttléteket kedveli a MT- ak közül.
Happy Massage