• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amyre az első, róla megjelent sokat ígérően érzéki beszámolók kapcsán figyeltem fel - és már repült is kedvencek közé. Innentől kezdve már csak a megfelelő alkalomra vártam ami el is érkezett. Először telefonon hívtam, s meglepően mély hangján tájékoztatott minden fontos dologról - bár a bővebb infó szinte mindent elmond. Végül a vtr-t használva fixáltam le randit, ezt gyorsan vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    Számomra egy kicsit a "világ vége", hiszen Zugló túlsó fele. Kocsival mentem, GPS-szel a vasúttal párhuzamos kis utcába. Valami trolibusz vezetékét láttam egy utcával arrébb, de a számát nem tudom :(
  • Helyszín:

    Egy néhány évvel ezelőtt épülhetett társasházban, nem túl magasan lévő lakásban rendel. Nincsenek zavaró körülmények, csak rá kell figyelned, meztelenül mozoghattam a lakásban. A tetthelyen franciaágy, egy kisebb szék a cuccoknak.
    A fürdő tiszta, elegendő tusfürdővel, puha törcsivel. Szájvíz volt, de poharat nem találtam. Azért megoldottam és a tenyeremből ittam :)
  • Lány külseje:

    Amyre igaz a mondás: ne ítélj elsőre! Mert ugyan nem az a topmodell alkat, de érzéki és szép testével mégis lenyűgözött.
    A hetyke kis ciciket nagy élvezet volt markolgatni és a hegyesedő bimbiket szívogatni-szopogatni, s a selymes leszállópályával jelzett húsos lepkeszárnyas punciját lucskosra lefetyelni.
    Szoros kis ánusza teljesen kifacsart és amilyen táncot lejtett popsijával azt bármelyik szambatáncos megirigyelhetné.
  • Action:

    Nagy tervekkel érkeztem Amyhez a róla szóló beszikből felkészülve, és azt hittem nem érhet meglepetés.
    Persze az én "hibám", hogy kicsalogattam a szellemet a palackból mint Aladdin. Csak én nem a csodalámpát, hanem Amy érzéki testét simogattam-gyömöszöltem miután visszatértem a fürdőből. Hátulról átkaroltam, szexi rucjja alá benyúlva a hetyke kis ciciket markolásztam és bizony a finom kis selymes punciját is megsimogattam.
    Amy fejét hátravetve kereste számat mohó ajkával miközben formás fenekével szambát járva dörgőlőzött a kisorihoz.

    Aztán az ágyra térdelve kihámoztam rucijából, majd miután elém pucsított, mohón rávetettem magam húsos puncijára és csinos kis ánuszára.
    Miután előre elmondtam mit szeretnék, nem érte váratlanul hogy egyik ujjamat a popsijába, másikat a puncijába dugtam s közben vadul szopogattam a hatalmas telt lepkeszárnyakat.
    Igyekeztem a két ujjamat belül egymáshoz dörzsölni, s úgy éreztem Amy reakcióiból ("nyaldd jól ki a puncimat") hogy valami ilyesmire gondolt Ő is. Vadul tekergette csipőjét, majd kifordulva egyik lábát vállamon átvetve egyfajta félig térdelő 69-be keveredtünk.
    Egy pillanatra sem hanyagoltam a nekem oly kedves lukacskák és a lepkeszárnyak kényeztetését, miközben éreztem hogy Amy ajka rácuppant a kőkemény haveromra és mohón szopikázni kezdett.
    Kéz nélkül és tövig nyelve kényeztetett - olyan szívóerőt kifejtve, hogy az arca teljesen behorpadt. Na, itt kezdett el erősen izzadni a homlokom, és miután punciját odahagyva szemrevételeztem áldásos tevékenységét, minden erőmmel arra koncentráltam nehogy idejekorán szájba lőjem őt :)

    "Muszáj" volt elvenni tőle a kis játékát, majd vv húzás után szemből rámpattant szűk puncijával rámarkolva a kisorira. Őrületes tempóban vágtatott rajtam, s időnként popsijára csapva biztattam. Aztán guggolásra váltott és nem hagyott lazázni: szinte kikényszeritette hogy alulról adjam neki a tempót. Az édes kis cickók vadul ugrabugráltak szemem előtt, nem győztem gyömöszöléssel fékezni táncukat. Aztán Amy hídba ereszkedve mozgott rajtam, fejét hátravetve ívben feszítve testét - kezemmel pociját simogattam és az ugráló ciciket.

    "A popsidat is szeretném" súgtam aléltan, mert már nagyon közelinek éreztem a korai szégyenletes véget.
    Elém térdelve először a punciban élvezkedtem kicsit, Amy félig kifordulva csókolta számat, én meg az ugráló ciciket markolásztam, majd némi síkosítás után besegített szoros popsijába.
    Úgy rászorított a kisorira hogy a szemeim is kidülledtek, majd vad tempóban döfködni kezdtem.
    Mit mondjak, az "ezaz, dugd szét a seggem" nyöszörgése nem az én malmomra hajtotta a vizet, és az sem segített az önuralmam megőrzésében, amikor popsijával valami őrült táncba kezdett a farkamon. Fel-le és oldalra tekergette csípőjét magával rántva a kisorit - én meg csak bámultam könnyes szemmel popsijának szédületes táncát, a lökéshullámok tovaterjedését derekán.
    Ezt nem lehetett sokáig bírni, így "nehéz" döntés előtt álltam: vagy átadom magam az őrületnek és azonnal a popsijába robbanok, vagy kilopom valahogy a kisorit a szoros kis fenekéből hogy új kalandokat keressen. Az előbbit választva hörögve élveztem Amy popsijába - illetve szerintem nem én választottam, hanem Amy adta meg a kegyelemdöfést.

    Kis híján szívrohamot kaptam és levegő után kapkodva omlottam az ágyra. Amy segített újraindítani a rendszert, majd még mellém térdelt és hagyta hogy finoman simogassam érzéki testét, s közben egy kellemeset beszélgettünk.
    Felmerült egy második kör lehetősége, de a teljesen kifacsartan és ájultan heverő kisorira ránézve a szarka meg az ő farka jutott eszembe: fejben még nagyon meg hát! Amyt, de a gyakorlatban...

    Eltántorogtam pancsizni, majd mint akit elsodort a (szex) hurrikán, rogyadozó léptekkel elindultam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden benne van. Én az egyszerű extrás csomagot választottam kényszerfranciával, popsival. Az elején rendeztük, profin kezelte a helyzetet. Teljesen rendben volt minden.
  • Összkép:

    Nagy tervekkel - és talán egy kicsit nagy mellénnyel is érkeztem Amyhez :) Nem tanultam korábbi beszijeiből, hogy nem szabad "kiereszteni" őt a palackből - mert akkor úgy jársz mint én, aki kifejezetten kértem Amytől hogy legyen vad és könyörtelen. Nos, ez az édes szexfergeteg meghallgatta kérésemet és úgy leigázott és kifacsart, hogy csak kapkodtam a levegő után! Popsijának döbbenetes táncával megőrjített, nem menekülhettem a gyors beteljesülés elől. Persze nem is akartam, hiszen pont ezért mentem :)
    Imádja a szexet, de telhetetlen és mohó: elmondta, hogy nagyon szereti több - akár 3 - pasival is egyszerre csinálni....
    Nagyszerű órát töltöttem vele, bár nem is értem hogyan úsztam meg szívroham nélkül.
    Csak jó kondiban lévő, strapabíró MT-nek ajánlom - vagy az olyan tapasztalatlan vakmerőknek mint én :)
Happy Massage