• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés elsőre felvett. Végig kedves volt tájékoztatott minden szükséges információról aznap délutánra beszéltük meg az időpontot fél órás intervallumra.
  • Megközelítés:

    Béke tértől nem messze (nem messze éget le az a bizonyos raktár épület párnappal a találkozónk után) villamossal jól megközelíthető parkoló is akad bőséggel (azt hiszem fizetős a környék). Elsőre a házszámot nem találtam meg így némi telefonos segítséget kértem egy ingatlan iroda vagy mi található a megfelelő ajtó mellet.
  • Helyszín:

    Tiszte rendezett lakásba toppan be a vendég, akár lakó otthon is lehetne de mint kiderült nem az. A fürdőben egy kád tálalható kelő mennyiség tusfürdővel felszerelve illetve a csapnál szájvíz is található szóval minden adott ami egy kellemes időtöltéshez kellhet.
  • Lány külseje:

    Ramóna külseje abszolút hasonlatos a képeken láthatóhoz igazán formás dekoratív hölgy nyit ajtót kifejezetten szép arca van így attól se kell tartani hogy a képeken nem látszik. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs már mi volt rajta, de talán amúgy is érdekesebb mi volt az alatt amit épp rajta volt és az viszontláss hibátlan és ez a lényeg . Bár ez nem külsőhöz tartozik de felettébb tetszik a stílusa beváló csajszi négydumás van beszélőkéje és ezt ki is használja amivel remekül oldja a feszültséget.
  • Action:

    Ajtó nyitás után kedves mosolygós lány fogadott lepakoltam a felesleges holmit asztal mellé leültünk csevegni néhány pillanatot, megbeszéltük amit meg kell majd kaptam egy friss tiszta törölközőt és elindultam egy gyors zuhanyra.
    Visszatérve a kőtelező kőrből bekísért a hálóba majd ő is kért néhány percet, talán ez némileg hosszabbra sikerült a átlagnál, de közel se túlzóan sok és ha ez kell hogy hibátlan legyen minden hát egye fene.
    Mikor visszatért ő is az ágy mellet csókolózásba kezdtünk ismerkedtünk felfedeztük egymást itt jegyezném meg hogy igazán jól csókol igazi barátnős az egész érzés így ha eddig nem is ekkor már tuti biztos voltam hogy jó helyen járok (de már azért előbb is sejtettem :D). Ismerkedés ágyon fekve folytatódott csókok záporoztak majd jött egy lassan beinduló egyre kellemesebb folyamat ami kezdődik egy franciával amit szuperül csinál Ramóna igazán jó érzéssel tölt el majd fordult a kocka és én is kényeztetem picit kis ezt kővetően kölcsönösség kétlem hogy nagy csodákat tettem volna de hatás azért nem maradt el remekül reagál minden érintésre.
    Ezek után jött a védő felszerelés és miszibe kezdtük amihez segédletnek egy méretes párnát dugott a dereka alá és egy kedves mosoly kíséretében nyugtázta hogy ez így sokkal jobb lesz (igaza volt tényleg remek lett), majd ezek után kutyusba fordultunk és folytattuk hol térdelve hol hason fekve de igazából itt véget is ért az akrobatika nehéz megállni azt a látványt ami így is fogad és azt az érzést ami befogad, kicsit hagyott lenyugodni majd tisztogatás gyors zuhany és távozás lett volna a menet de mindeközben remek beszélgetés folyt kettőnk között aminek nehezen sikerült véget vetni de sajnos muszáj volt. Könnyes búcsút vettem és elindultam utamra abban a reményben hogy nem most jártam itt utoljára.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük némi hiba történt a számításba mindkettőnk részéről volt kis számtani probléma de megoldtuk a gondot és legközelebb orvosoljuk azt de amúgy minden az előre megbeszéltek szerint átlagos mennyiség s szóba se került egész ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam egyetlen rossz dolog, hogy se én se ő nem ért rá többre pedig maradtam volna talán még most is ott lennék :D tehát ha valaki Ramónához megy az ne fél órával számoljon hanem inkább fél nappal az ott töltendő időt. Kétségtelen hogy ismét meg kéne látogatnom mielőbb ha lehet :)
Happy Massage