• Pema kisasszony

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal fölvette. Mivel a bővebb infóban már megtekintettem milyen programokat kínál, így csak az ajándékok mértékéről érdeklődtem. Másfél órás programban egyeztünk meg. Ezután precízen elmondta hogyan jutok el hozzá. Mivel több órával előre jelentkeztem be, ezért kérte, hogy a randi előtt egy órával erősítsem meg komoly szándékaimat sms-ben. Mivel igencsak komoly szándékaim voltak, megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Az Örs vezér terétől egy laza fél órás busz út eljutni Pemához. Nekem ezzel nincs problémám hozzászoktam a hosszabb utazásokhoz. Az Örstől autóval olyan 15-20 perces út lehet.
    A buszmegállóból leszállva egy 2 perces séta és máris a helyszínen vagyunk.
  • Helyszín:

    Kertvárosi övezet, rendezett környék. Emeletes családi ház emeletén van a tett helyszíne. Pema kijött elém a kapuhoz. Más beszámolóban olvastam, hogy a kapuban nincs pusziszkodás, így illedelmesen követtem Őt a házig. Az ajtón belépve rögtön megkaptam az üdvözlő puszikat. Felmentünk az emeletre, tiszta szép lakás.
  • Lány külseje:

    Mikor Pema kijött elém, hirtelen a reneszánsz korban éreztem magam, egy szexi ruhakölteményben fogadott. A képei a valóságot tükrözik, mind ruhában, mind ruha nélkül :) Szép, egyedi arca, izgató külleme van a Kisasszonynak.
  • Action:

    Zuhanyozással indítottam. Mikor végeztem, bejött a fürdőszobába és segített megtörölközni. Visszamentünk a szobába és miközben megbeszéltük a részleteket, Ő is levetkőzött. Hasamra feküdtem a francia ágyon és egy gyors, de alapos masszírozást kaptam tőle válltól a lábakig. Szólt, hogy forduljak a hátamra. Ezután a nyelvével a golyókat kezdte kényeztetni. Nem is maradt el a hatás, "szép nagy farkad van" jegyezte meg. A golyózás után jött a nem minden napi francia nyelv lecke. Istenien csinálta, pont úgy ahogy szeretem. Szépen, finoman és változatosan. Kértem, hogy cseréljünk hadd viszonozzam a kapottakat. Én is szép finoman kedveskedtem, végigcsókoltam a testét és a kelyhénél sokáig elidőztem. Jól reagált, elérkezettnek láttam a tárgyra térni. Gumit húzott. Misszionáriusban kezdtünk. Mint említettem szép nagy farkam van, ezért óvatos próbafúrásokkal feltérképeztem milyen mélységig, milyen intenzitással lehet beindítani a gépezetet. Pema sem rettent meg a feladattól és közösen kidolgoztuk a maximális hatékonysági beállítást. Ezután átváltottunk lovagló pózba. Folyamatos simogatás, puszi és ölelkezés váltás közben Pema egyre fokozta a tempót, mígnem felvágtatott a csúcsra. Kis pihenő után folytatta és rám borulva, ölelkezve engem is elért a vég. Hatalmas rángások kíséretében kirobbant a nem kevés olaj, siker koronázta a próbafúrásokat, Jockey Ewing sem csinálhatta volna jobban :)

    Kis pihenő után jöhetett a folytatás. Ugyanaz a program csak immáron minden ráérősebben, hosszabban történt. Alaposabb, mindenre kiterjedő masszírozást kaptam. A második felvonást 69 és többféle pozitúra követte. Az első robbanás annyira tökéletes volt, hogy már azt hittem nem lesz időm a másodikra, de egyszer csak derült égből villámcsapásként bekövetkezett ez is. Nem tudom Pema ezt hogyan csinálta, de fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot előre kérte, melyet elhelyeztem a szekrénykén.
  • Összkép:

    Pema egy fantasztikus hölgy. Végig nagyon jót beszélgettünk. Nagyon figyelmes és tudja hogyan kell lázba hozni az uraságot. Nem nézegeti az időt, mivel a második szeánsz kicsit elhúzódott túl is léptem a tervezett másfél órát. Megérte a kirándulás, biztosan visszamegyek hozzá.
Happy Massage