• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Zolo (vajon hogy is hívhatnak)!

    Először is köszönöm, hogy nálam jártál és a beszámolóért is hálás vagyok.
    ...akik egy kicsit is ismernek azok tudják, hogy egy ilyen kedveskedő indítás után jön valószínű a “feketeleves”. És mennyire igazuk is van.
    Csupa kedveset és jót írtál, ez tényleg egy elég jól sikerült randi volt, viszont a pontozásod lehetne kicsit következetesebb. Persze erre mindenki mondhatja, hogy ez olyan lényegtelen, erre senki nem figyel. Ez igaz is lehetne, de egy személy biztosan megjegyzi: az akit értékeltél. Ha pedig már csupa jóval akartál nekem kedveskedni akkor igazán figyelhettél volna erre is. Mondok egy példát: egy olyan világban ahol mi is pontozhatnánk a vendégeket és lenne egy a másik férfiasságát firtató kérdés akkor számotokra mindegy lenne, hogy négy vagy öt csillagot kaptok? Nem hinném. Téged idézve ennek nincs jelentősége, mert nálad a négy csillag olyan mint az öt. Mi az ami rosszul esett nekem? Privátban megírtam neked, hogy engem semmi másnak a pontozása nem érdekel annyira mint a higiénia. Mert az, hogy hogy néz ki a másik, milyen könnyen jutott ide, zavarónak ítélt-e meg valamit stb, teljesen szubjektív. Viszont a higiénia ez egyik legfontosabb kritérium a mi szakmánkban. Ha férfi lennék én soha nem maradnék olyan lánynál akinél ez egy kicsit is megkérdőjelezhető. Van egy-két dolog amire mániákusan odafigyelek, mint például a korrektségem, a megbízhatóságom, a pontosságom és bizony a higiéniám. Erre azt a választ kaptam tőled, hogy neked a négy olyan mint az öt, és természetesen ezen a téren sem találtál semmi kivetnivalót, hanem azt kifogásoltad (persze csak gondolatban), hogy a végén nem kaptál másik törölközőt. Ez most komoly? Egyrészt felnőtt gondolkodású férfiakat várok, akik szólnak ha gondjuk van, másrészt pedig ez a szitu szerintem még a gond küszöbét sem érte el. Azért azt tudni kell, hogy nálad kétszer nagyobb vendégeimtől mikor megkérdezem, hogy kérnek-e másik türcsit mivel olyan nagy testfelületet kellett szárazra törölniük, rendszerint visszauatsító választ szoktam kapni, hisz pazarlásnak érzik. Tudod mikor itt jár egy vendég nálam akkor elhasznál minimum négy-öt türcsit, plédet amik utána rögtön mennek a mosásba. Tehát a higiénában kifogást találni nem hiszem, hogy lehet. Amit pedig tényleg sértőnek éreztem, hogy ezt az állítólagos hiányt pont a külsőm higiéniájánál jelölted be. Nem is próbálom titkolni, hogy bántónak érzem. Tudod valós személyekről mondunk véleményt nem próbababákról. Talán ezt tanácsként elfogadhatnád tőlem a jövőre nézve. Az is igaz, hogy nem kérdeztelek meg a türcsivel kapcsolatban, erre nem figyeltem...vagyis nem erre figyeltem. Elég intenzív talalkozás volt mögöttünk azért annak nem csak te hanem én is a hatása alá kerültem.
    Én hiszek a nyílt kommunikációban és a megbeszélés “csodájában”. Legközelebb ha gondod van, felzaklat vagy érzékenyen érint valami vagy csak eszedbe jut bármi is, érdemes szólni. Ez ilyen egyszerű. Mint ahogy én is írtam neked. Az persze már más kérdés, hogy elintézted egy vállvonogatással. Ha vicceskedni akarnék akkor erre azt írnám, hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző. Önérzetes vagyok, rendkívül fejlett igazságérzettel. Kár volt egy ilyen bimbózó románcba így belerondítani.
    Végül pedig, hogy oldjam a nemlétező feszkót jöjjön egy anekdota ami a beszámolód olvasása közben ugrott be. Ugyanis mindig jó érzéssel tölt el amikor egy ismeretlen férfit el tudok varázsolni és ennyire jól érzi magát nálam mint ahogy te is érezted.
    Első discós élményem ugrott be. 14 éves lehettem és a barátnőmmel Varga Andival nagyon szerettünk volna elmenni az Akácfa nevű rendkívül igényes mulatozó egységbe táncolni. A szüleink nagyvonalúan este 9-ig engedtek el minket szórakozni. Szerintem nyitásra ott lehettünk, a büféseken kívül alig lézengett ember a nyitott teraszon. Teljes világosság, kánikulai meleg, emberek hiánya, csak mi ketten a táncparketten...ez mit sem számított. Egy idő után persze már ciki volt, hogy egymással táncolunk így vártuk a lovagok megjelenését. Végre jött két fess fiatalember, hasonlóan rutinos partiarcok mint mi és felkértek minket táncolni. Madarat lehetett volna fogatni velem örömömben, hogy micsoda fergeteges buliban van részem. Szépnek, csinosnak, boldognak, szerencsésnek és jó táncosnak éreztem magam. Mikor is az egyik neoncső ami valami vasrúdra volt szerelve megadta magát és az én lovagomra esett. Szegény kicsit megtántorodott, úgy kaptuk el, hogy el ne essen. Próbáltam győzködni, hogy rá se rántson, táncoljunk tovább, de a barátja és a vérző feje meggyőzte, hogy jobb lesz feladnia az estét. Tehát megint ott maradtunk kettesben Andival kicsit megszégyenülve. Ezután jobbnak láttuk hazafelé elódalogni. Közben pedig arra gondoltam, hogy milyen szerencsétlen vagyok, hisz nincs nagy mázlim a férfiakkal és az a kevés kis érdeklődés is hamar eltűnt mellőlem. Na, a Jóisten a kezdeti kudarcért kellően kárpótolt az évek folyamán. Főleg az utóbbi években amikor is annyi bókot, figyelmességet kapok férfiaktól amennyire álmomban sem gondoltam, hogy létezik.
    Jaj, már megint rengeteget írtam. Elolvassa ezt akár bárki is?

    Mindenesetre köszönöm a méltató szavakat és azt, hogy meglátogattál!

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Az adatlapon megjelölt számot hívtam, elsőre felvette Alíz szóval nem kellett többször probalkoznom. Kedves hangján rögtön üdvözölt, majd miután bemutatkoztam elmondott minden lényeges infót es mar rögzítettük is a randit.
  • Megközelítés:

    Az adatlapon is megjelölt kerület es utca, BKV val azt hiszem egy buszjárat amivel megközelíthető, autóval egyszerű , egyértelmű nehéz elteveszteni. Így minden simán is ment, forgalom sem nagyon volt szóval semmi nem akadályozott a pontos erkezesben.
  • Helyszín:

    A mar fent is említett kerületben egy kellemes lakás, egy több emeletes házban. Helyi adottságok miatt foldszintrol lefele számozva. A lakásba érve egy kis eloszoba fogadott ahol ha jól emlékszem a konyha is van, innen rövid folyosó több szobával melyek közül Aliz rögtön az elsőbe invitalt. A szoba mérete teljesen korrekt, jo nagy tatami bár en egy picit lelogtam róla, kis asztalka es tükör . Célnak teljesen megfelel, semmi kivetnivaló nem volt benne. A furdo nem túl nagy kadas zuhanyzos megoldás, tusfurdovel es szajvizzel felszerelt. Kaptam száraz torcsit szép rozsaszinut, mert pont a piros mosásra gyűjtött Alíz :)
  • Lány külseje:

    Alíz külseje mar a képek alapján is rabul ejtett, így kiváncsi voltam élőben milyen hatást vált ki belőlem. Eleg annyi h arra mar nem is emlékszem miben fogadott, talán vmi fehér bodyban, de ez nem is sokáig maradt rajta, hisz meztelenül végzi a masszázst . Arckitakarastol senki ne ijedjen meg nagyon szép hölgy es az alakja is pont mint a képeken, nekem nagyon tetszett es kívánok minden férfi társamnak legalább ilyen lányt feleségnek mint Alíz. Tökéletes selymes teljesen csupasz nagyon finom punci markolni való popsi es szép pont jo méretű mellek. Nagyon bejött de szerintem ezt érezte is a szeansz során.
  • Erotikus masszázs:

    Olajjal massziroz nem is kevéssel , nagyon jól eső begyakorolt fogasok, a vadlitol indulva egészen a vall, es karokig. Meg a tenyeremet is megmasszirozta, amit szerintem meg sehol máshol nem tettek meg. A masszázs erejével sem volt semmi probléma, nem túl erős es nem is a simogatás, valahol a kettő között de ilyenkor nekem mar a randi további részein szokott járni az agyam :). Ezt mintha Alíz meg is érezte volna es meg a hason fekvés alatt belekezdett a fergeteges csuszkaba. Mar itt biztos voltam benne h fordulás után valami nagyon izgató dologban lesz részem es hat nem is csalódtam. Fordulás utáni rész pedig egy ablakkal lentebb ;)
  • Levezetés:

    Szóval a fordulás után elkezdett meg jobban beolajozni engem illetve magát is, külön koncentrálva a gyönyörű mellekre . Szerintem segíthettem volna neki de itgatobbnak talaltam végignézni ahogy beolajoz mindkettőnket , ugyanis mar ekkor láttam a szemen h ő is jól érzi es jól is fogja meg magát érezni . Neki fogott a csuszkanak , nagyon erotikusan lassan teljes testtel így közelebb is kerülhettem a formás cicikhez, majd szépen felult es csak a puncijaval masszirozta tovább a ferfiassagomat. Ez vmi elképesztő volt, es láttam éreztem h mar nek csak en kívánom Őt, így jelezte h megfordulna es végre eljött az en idom. Ahogy csuszkalt előttem a popsija es kitárult előttem a punci kérdés nem volt , hogy megkostolom es szerencsére a finom nyelvmunka es puszik elnyerték Alíz tetszését is. Közben vadul es hevesen ahogy egyre közelebb került az orgazmushoz masszirozta a farkamat egészen a csúcspontig, ahol Szolnom is kellett, h kicsit lassabban tevékenykedjen mert végem lesz. Ezt kedvesen tudomásul vette, majd fordultunk. Így en kerültem fölé es folytattam a gyönyörű puncija nyalogatasat, es kitartó munkamnak köszönhetően egyszer meg biztos de talán kétszer is sikerült elérni nala a csúcsot, miközben teste teljesen megfeszult combjaival a fejemet szorítva szinte teljese hídban hangosan élvezett. Közben álló ferfiassagom mar nem bírta tovább es kívánta minden szegletét a hölgynek, de ismerve es betartva a szabályokat csak a kezébe csúsztattam bele míg az ujaimmal izgatták csiklojat. Ebben a pózban lett vegem es talán mondhatom végünk kedves Alizzal ;) Isteni volt, ezúton is köszönöm !
  • Elszámolás:

    Telefonon kedvesen tájékoztat, nekem abszolút megérte , sőt meg többet is megérne :) hiába először voltam nala szoba se hozta en pedig a végén diszkréten tusi elott gondoskodtam róla .
  • Összkép:

    Mar a telefonon keresztül érezni lehetett h nem tucat lányról van szó. Abszolút egyedi stílus , cseres szeret beszélgetni es jól is gondolkodik. Mindemellett szexi érett nő csodásan szép puncival es popsival, gyönyörű mellekkel es arccal. Abszolút ajánlott megismerkedni vele es bátran mondhatom hogy kedvencem lett es h valószínűleg meg tiszteletem teszem nala majd máskor is. Köszönöm Alíz, remelem jól érezted magad te is!
Happy Massage