• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem szokásom egy hölgyről egynél több beszámolót írni, most viszont úgy érzem, hogy a második látogatás élményét is érdemes megosztanom veletek beszámoló formájában.
    Annak, aki olvasta az előző beszámolómat, tekintettel a frenetikus élményre, nem lehetett kérdéses, hogy újabb látogatást fogok tenni Alice Istennőnél. Az egyeztetés valójában egyszerűen ment, egy telefonhívás elegendő volt, Alice emlékezett rám, és ráadásul a előre kitervelt időpont is szabad volt, tehát sima ügy. Amikor a randit megelőző megerősítő telefonhívásra került sor, a frász jött rám, hogy ugrott a találka, mert először nem vette fel, de aztán harmadikra sikerült beszélnünk, megnyugodhattam, hogy semmilyen akadály nem merült fel.
  • Megközelítés:

    A tetthely ugyanott van, semmi nem változott, bár a kelleténél kicsit előbb értem oda, így volt időm a közeli cukrászdában néhány szelet tortát beszerezni, remélve, hogy jól választok és megfelel majd Alice ízlésének. A többi lényegi információt csak bemásolom, azok kedvéért, akik nem akarják kikeresni az előző beszit: Angyalföldön, a Béke tér és az Árpád híd között félúton, a Szegedi úti paneltömbben van. GPS ismeri, a Szegedi úton a BKV buszjárat megállója majdnem pont a ház előtt van. A házak között tágas parkoló van, sok üres hellyel.
    Persze, mint a 13. kerületben mindenhol, ez is fizetős, de a legolcsóbb tarifájú.
  • Helyszín:

    Ezt is bemásolom: Jó karban tartott panellakás, aminek csak egy részét láttam, előszoba, fürdő és a tetthelyül szolgáló kisebbik szoba. Abszolút rend és tisztaság, a baszobában dupla ágy, friss lepedővel és egy, erre fenntartott, székre pakolhatja a gönceit a vendég. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, előtte kilépő, többféle tusfürdő, egyszóval a felszereltség teljesen megfelelő. A melegre tekintettel a baszobában most egy ventillátor is működött, ami később igen kellemesnek bizonyult...
  • Lány külseje:

    Egy színes, könnyű nyári ruhában jött beengedni engem a rácson, amit a lakásban egy mozdulattal levetett, alatta anyaszült meztelen volt. Hűha, egy pillanatra csak bámulni tudtam, annyira lenyűgözött a látvány. A valószínűtlenül karcsú test mint egy kamaszlányé, szolárium barna (vagy nudinapozós barna?) bőr, pici popsi, formás lábak, barna őzike szemek, pont olyan mint csaknem egy hónapja volt, talán a mosoly még elbűvölőbb...
  • Action:

    A tortaszeletek átadásával indult, megnyugtatott, hogy jól választottam, megfelel az ízlésének, és megcsókolt. A kémia kettőnk között ugyanúgy működik, mint az első alkalommal, a varázsütés az első érintéskor megtörténik Vetkőzés után irány a fürdő, kérnem sem kell, jön Alice is. Itt a „közös fürdőzés” opció egy új, magasabb szintre emelkedik, Alice megindítja a zuhanyt majd nagy adag tusfürdőt nyom a tenyerébe amiből jut bőven nekem is. Szétkenjük egymás vizes testén a tusfürdőt, síkosak leszünk mindenütt, közben ölelkezés, csókolózás, símogatás. Ez itt a csúszkás masszázs új dimenziója, kölcsönösen felfedezzük egymás összes erogén zónáját, csúszkálunk egymáson elölről, hátulról, oldalról, a forgolódás közben csak a keményen meredező Kicsikém jelent némi gondot, mert beakad Alice lábai közé, vagy beszorul a popsi alá, így csúszkálhat ő is egy kicsit külön a gömbölyűségek között.... Aztán ahogy a langyos víz lassan elmossa a síkosságot, törülközés és irány a baszoba. Mivel a felhangolás már megvolt, rögtön 69-ben kezdtünk az ágyon, Alice fölül, elém tárult a nedves punci, a látvány további vértolulást eredményezett. Alice rávetette magát Kicsikémre, éreztem ahogy megszorítja a torkával, én meg a nyalás művészetét gyakoroltam, nyelvemmel barangolva a punci összes redőjében. Érzem Alice élvezetét, ahogy ő is érzi az enyémet, egymást hajszoljuk egyre tovább és tovább a kéj hullámain, minden apró rezdüléssel közelebb kerülve a csúcshoz, mintha évek óta ismernénk már egymást, tökéletesen összehangolódva.
    Nagy elhatározással kell megálljt parancsoljak magamra, kérek egy vegyvédelmet Kicsikémre mielőtt elérne a vég. Alice egy rutinos mozdulattal felpattinja a gumit, síkosító teljesen felesleges lenne, nem csak a nyálam, de Alice kéjnedvei is bőségesen elegendőek. Még mindíg ő van fülül, csókolózunk egyet, majd kis incselkedést követően szépen rácsusszan Kicsikémre. Meleg, szoros, csúszós a punci igen csak kéjes érzés benne lenni, aztán kezdődik a lovaglás, eleinte érzéki galopp, de az iram fokozódik, markolászom a pici popsikat, bitang jó érzés. Az eredeti tervem az volt, hogy most majd jobban uralkodok magamon, ki akartam próbálni a többi pózt is, ami nem egyszerű ügy, mert Alice hurrikán elsodor, magával ragad a szex örvényébe, ahonnan nincs menekvés ha kicsit is elengedi magát az ember fia...
    Abbahagyni nem lehetett, látszott Alice arcán, hogy ő is élvezi, ezért átöleltem, majd úgy ahogy benne voltam, egy birkózóktól ellesett fordulással fölébe kerekedtem. Sajnos az ágy kisebb, mint a birkózó szőnyeg, így a forduló következtében a falhoz szorultunk, amit korrigálni kellett, de végül is immár a keresztény hittérítők kedvenc pózában folytatódott az aktus. Csókolóztunk, éreztem az egész karcsú testét ahogy vonaglik alattam, kicsit felemelkedve lenéztem, láttam ahogy Kicsikém csúszkál a punciban, ettől aztán elért a végzet, ellőttem a patront a gumiba. Hatalmas élvezés volt, bár az előre tervezett további pózok kipróbálása így elmaradt, egyáltalán nem bántam, mert annyira jól esett. Miután lenyugodtam, szétváltunk, Alice óvatosan leszerelte a vegyvédelmet és letisztogatta Kicsikémet nedves és száraz popsitörlővel. Össze ölelkezve pihentünk kicsit, de a kémia működött, Kicsikém teljesen lankadt állapotából éledezni kezdett, időnk is volt még bőven, jó esélyt láttam egy második menetre. Ennek érdekében egy bemelegítő nyalásba kezdtem, kis ujjazással színesítve, ami egyértelmű tetszést aratott, sőt a punci nedvek íze serkentőleg hatott Kicsikémre is. Hanyatt fekve átadtam a terepet, Alice nekilátott egy világbajnoki szintű kényeztetésnek, hol csak a makkot szopogatta, hol mélytorokra küldte, nyalogatta a rudat, markolászta a golyókat, időnként huncut tekintettel felnézve, hogy lássa a hatást. Meggyőződésemmé vált, hogy ez a lány szeret szopni, élvezi a torkában feszülő makkot, imádja az élvezettől elhomályosuló férfi tekintetet. Döbbenetes energiával, odaadóan, kitartással csinálta, az egész altestem csupa nyál volt, én meg csak lebegtem a kéj hullámain. A várt második lövés ennek ellenére elmaradt, pedig a végén még saját kezűleg is megpróbáltam besegíteni. Ezzel sajnos az előzetes terv második fele is dugába dőlt, mert nem jött össze a második lövés. Na bumm, (illetve nem bumm...) öregszem, ez van. Így is nagyon-nagyon jó volt. Az idő letelt, a csodának vége szakadt, egy gyors zuhanyzással túl is léptem kicsit a keretet, de Alice nem sürgetett. Végül távozás fájó szívvel...
  • Elszámolás:

    Alice adatlapján nincs egyetlen extra sem, minden amit vállal az alap. Tehát nem kell matekozni, az előre közölt mértékű az ajándéka, ami az új pesti átlag, egy ilyen fergeteges légyottért igazán méltányos. Egyetlen, nagy rózsaszál. A bizalom már az első alkalommal is megvolt, az ajándékozást a végén rendeztük.
  • Összkép:

    Tömören fogalmazva Alice egy kislányos testbe bújt, ellenállhatatlan, buja és tömény női nemiség, amit óvatosan kell kezelni, mert könnyen függőséget okozhat, ezért is vártam 4 hetet a következő találkáig. Kedves és készséges, kíválóan alkalmazkodik a vendég igényéhez. Az élmény vele fergeteges volt, nem véletlenül adtam elsőre Istennő minősítést, minden pillanatát élveztem.
    Megígérem, hogy róla már több beszámolóval nem fogom terhelni a kollégákat, akár hányszor is látogatom meg újra, céltalan lenne ismételgetni a dícséretet, egyesek még azt hinnék, hogy magamat akarom fényezni.
Happy Massage