• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző beszámolóm megírásának napján,üzenetben szombatra kérve időpontot,másfél órát,fixáltuk megerősítő üzi péntek este,simán.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel,örs vezér térről onnan 231,131.busz hétvégi menetrendre,ha akkor mennél figyelni,ritkán jár!
  • Helyszín:

    A14.ker csendes zöldövezeti része,családi házak melleti több emeletes épület,a buszmegállótól pár száz méter séta.Csörgetés,majd akadályok sikeres leküzdése után,kevés lépcsőzés után már nyilt az ajtó.
  • Lány külseje:

    Bizony az eltelt közel 3 nap után semmit sem változott,tehát maradt az az ajtó mögé megbúvó,hosszú hajú vidáman fogadó hölgyemény,de mégis!!kis csini fehérnemű kombóban fogadott,amit sikerült megdicsérnem az álam koppanása után.
  • Action:

    Tehát ajtó bezárult,két puszi,kis szobába be.Kérdezte rögtön csak nem bringával érkeztem.Valahogy nem volt hozzá kedvem,pláne fáradtan megérkezni,mikor tudtam teljesítenem kell nála!:)Szóval,ruha le,irány a füri,kedvesen végigaszisztálta a zuhanyzást. Kaptam nagy türcsit.Irány az ágy.Már épp kérdezné mit szeretnék,de már finoman értésére adom szándékom,Amy térdelő helyzetben az ágyon mögé kerülve hatalmasat nyalok punciába és habzsolom ahogy egyre jobban nyilik meg nekem,ujjaim benne mozognak mint a dugattyú.Majd lassan mellé kerülök,hogy csodás szájába fogadja a már kőkeményre beálló farkamat.Csodás látvány volt ahogy nyalta,cirogatta nyelvével.Hanyatt döntöttem az ágyra beférkőztem lábai közé és mint cica a tejes edényt alaposan kinyaltam,ami a hangadásokból feltételezem csúcsra járatam,majd gumirozás következett volna,de valahogy ki -be fordult így miközbe keresgélte hogy is öltöztessen be,kitartóan nyalta falta a dákóm,de csak sikerült. Hátúlról hatoltam bele forró tüzes punciába.Az a tükör áldott jó helyen van!Indult a mozizás:toltam neki finoman hátulról,a cickók táncolnak,csípője finoman ütemesen mozog,ráhajolok,simogatom csiklóját,kéjes hangok több se kellett óriásit lőtem a gumiba,semmi kiugrás,sőt még tolta magát rám.Frenetikus élmény volt!midezek után megkérdezte:punciérzékeny vagyok!:))))hisz elmehettem volna akár a szájában is!"ez így van,mivel csodát müvel ajkaival is.De ki nem hagytam volna a kedvenc pózom vele,meg:ugye? az övé is.Mesteri.
  • Elszámolás:

    Az elején, kis figyelmességgel megtoldva,ahogy illik.
  • Összkép:

    A végére maradt egy kis idő masszírra részére.Szerintem mára maradt egy kis benyomás,:)legalábbis enyhe izomláz kiséretében!:))))))
Happy Massage