• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Anna fotóival már elég régóta szemeztem, csodálatosan szexi, nagyon dögös, képek láthatók róla az adatlapján, valamint a jelzett életkor is kifejezetten vonzó számomra, mert nagyon kedvelem a harminc feletti „érettebb” hölgyeket is. Tehát már régóta készülődtem hozzá, de sajnos mindig meghiúsult a találkozásunk, többször nem volt aktív a hirdetése, utána újból elérhető volt, akkor nekem nem volt alkalmas, majd újból inaktív lett, úgyhogy tényleg sokat kellett várnom, de most mikor megláttam, hogy „rendel” rögtön a tettek mezejére léptem és szerencsémre a telefonhívásom elsőre célba is ért. Tudtam, hogy Anna egy nagyon közkedvelt masszőz hölgy, így ritkán adódik alkalom vele közvetlenül beszélni, ezért egy kollegina kezeli általában a telefonját, aki kellő és részletes tájékoztatást adott Anna programjáról és az azon belüli lehetőségekről. Amikorra terveztem a látogatásomat, szerencsémre Annának is volt szabad időpontja, így gördülékenyen le is tudtam a kolleginával egyeztetni egy kora délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    II. kerület, központi része, Mechwart liget. Villamossal a ligettől kb. egy perces sétával a Széll Kálmán felé haladva már a kapuba is értél. Autóval sem annyira vészes a helyzet, de hát a körútról van szó, így a parkolással egy picit időben számolni kell, a körúttól beljebb eső utcákban talán egyszerűbben megoldható a dolog, de persze fizetős övezetben.
  • Helyszín:

    A ház közvetlenül a körúton egy kereszteződés sarkában van, egy gangos régebbi szerkezetű épület. Bejutás kapukóddal telefonon keresztül lehetséges, én a liftet most nem használtam, amúgy is egy alacsonyabb szintre kell csak feljutni, van lépcső is, így lépcsőzve még itt is sportoltam egy kicsit :)
    A lakás viszont első osztályú, teljesen felújított, tágas konyha nappali előtérrel, modern klasszul berendezett, igényes helység. A fürdőszoba és a benne klasszul kiépített fürdőkabinban, makulátlan tisztaság és ami lényeges, olyannyira tágas, hogy akár három ember is egyszerre tusolhatna benne, ebben talán az egyszemélyes tusoló rózsa jelenthetne akadályt a másik két személy számára, de hely van bőven, úgy mint tusfürdőből, dezodorból és szájvízből is egyaránt. A lakás nagyon hangulatos, ízlésesen berendezett előtérrel, ahonnan több szoba is nyílik az érkező vendégek elcsábítására.
  • Lány külseje:

    Hát igen…, az egyik legfontosabb rész. Az arckitakarás miatt, gondolom mindenki egy pici egészséges drukkal érkezik a randi helyszínére, de itt most Annánál csalódnia senkinek sem kell.
    Ez igazi, vérbeli, belevaló, csodálatos szexi Nővel fogsz találkozni az ajtóban, akinek az alakját a fotói csak részben tudják visszaadni. Élőben sokkal szebb, sokkal kívánatosabb ez a lány, mikor megláttam csak pislogtam a Nőiességétől, szépségétől. Mi férfiak az utcán, amikor előttünk-mellettünk végigvonul, biztosan elszédülnénk a forgolódástól. Csodálatos, majdnem természetes hatású szilikon cicik, szexis, kedves szinte kalandra hívó arc, huncut szempár és tekintet, rendkívül szexi húsos, csókos ajkak, bevallom a választásom ezúttal is tökéletesre sikeredett.
    Egy szexis fekete fehérnemű szettben fogadott, a cipőlevételem után, ahogy előttem kecsesen végigvonult és bekísért a szobába, nagyon finom és vágykeltő volt, ringatta csípőjét és popsiját, felért ez az egész számomra szinte már egy vizuális kényeztetéssel.
  • Erotikus masszázs:

    A köszöntés és az ismerkedő puszik után Anna bekísért a szobába, mögötte lépkedve gyönyörködtem csodaszép alakjában. A szoba közepes méretű, középen tatamival a falnál egy kisebb fotel, a falon szép érdekes motívumú nagyobb alakú festményszerű képpel, Anna mesélte, hogy a lányok készítették, hát megvallom, nagyon ügyes kezük van ezen a téren (is). Falon tükör, úgyhogy akció alatt van lehetőség nézelődésre. Ruhainas az ingnek, a többi ruha a fotelre, közben már beszélgetésbe is elegyedünk. Anna kíváncsi teremtés, éreztem, hogy kommunikáció terén sem lesz nála semmilyen probléma. Gyors tusolásom után már a fürdő ajtajában várt rám, kaptam jéghideg frissítőt, ami azért abban a nyári fülledtségben igen jól esett, majd a szobába mentünk, ahol Anna megkért, helyezkedjek el hassal a tatamin és ő ezután már rögtön ki is bújt a csodás kebleit rejtő cickó tartóból. Csodaszép látvány tárult elém, szép formás kellő méretű, szinte eredeti tapintással bíró szilikonos cicik, dicsértem is minden test részét.
    A masszázs közepes erősségű, időnként azonban erősebb fogásokkal és technikás mozdulatokkal tarkított kezelés volt, melyet Anna a lábaimnál indított, boka vádlik, comb és fenék sorrendjében.
    Anna krémmel masszírozott, mondta, az olajat annyira nem szereti, én azonban olaj párti vagyok, de az alkalmazott finom hidratáló krém egyben nagyon kellemes állagú és emellett sikamlós érzetet is nyújtott, nagyon kellemes volt vele a masszázs, de ehhez persze kellettek Anna ügyes, finom kezei is. Az alsó végtagok után a derekam, a hátam majd egyenként a karok egy finom tenyér masszázzsal kiegészítve kerültek sorra. Közben nagyon sokat beszélgettünk, munkáról, nyaralásról, utazásokról, szinte minden szóba került, Anna egy határozott okos, értelmes lány, kitűzött célokkal, elképzelésekkel, amiket biztos vagyok benne, véghez is fog majd vinni.
    A masszázs alatt erotikus érintések nem voltak, a program vége felé közeledve kezdtem először érezni, hogy lassan az események teljesen más irányba fognak fordulni.
    Kezdésképpen kaptam a fenekemre egy nagyon kellemes masszázst, ami közben már Anna kezei egyre gyakrabban a farpofák és a combjaim közé is bejutottak és ott már finoman érintették a férfiasságom érzékeny területeit. Ezzel Anna szépen kezdte fokozni vágyaimat, majd ezt tovább húzva a cicikkel kezdett a fenekemen gyengéden minden irányba csúszkálni. Éreztem, hogy a farkincám egyre jobban kezd mocorogni, ezt Anna is érzékelte, kezével folyamatosan a combjaim közé benyúlva tesztelte az állapotomat és, hogy még jobban felkorbácsoljon gyorsabb ütemre is váltott …
  • Levezetés:

    … Anna, ez a tündéri csajszi ezek után a kényeztetés, eddig számomra még nem tapasztalt új formáját és elemeit mutatta be rajtam. Befejezte a fenekem cicis kényeztetését, azonban a lábaim között a fenekemnél maradt és gyengéd, finom csókokkal kezdte azt elhalmozni. Az első csókok kellemes érzete még nem volt újszerű számomra, de ezekből egyre többet és még többet kaptam, közben Anna nagyon kéjesen sóhajtozott, láttam, hogy nagyon élvezi a helyzetet, hát még én, és már éreztem, hogy ez a kényeztetés még tovább fog fokozódni. A sejtésem beigazolódott … Anna a csókjai közben elkezdte már a nyelvét is használni, kellemesen finom izgalmas érzetű nyelves csókokat adott a fenekemre, szinte már a fenekemen mindenhol összenyalogatott, csókjai nagyon jó érzésekkel töltöttek el, majd Anna mindezt tovább fokozta és gyengéden elkezdett mélyen benyalogatni a farpofáim közé… huh leírhatatlan kellemes érzések, a gát és az ánusz olyan nyelves kényeztetést kapott, amilyenben ez idáig még nem volt részem.
    Őrületesen finom, intenzív érzéseket váltott ki nálam ezzel a kényeztetéssel, ezt egyszerűen, nincsen más szó rá, át kell élni! Majdnem egy orgazmussal felérő állapot, nagyon-nagyon felizgatott és én ekkor még mindig hason fekve voltam és arra gondoltam, te jó isten mi lesz majd, ha megfordulok, mi mindent fog még velem szemből ez a csajszi művelni? A történések azonban rohamosan szárnyaltak előre, majd nem sokkal ez után Anna csábító, incselkedő hangon fordulást kért tőlem. Nem gondoltam semmire, gyorsan megfordultam, mélyen a szemébe néztem, Anna meg kacér, szinte felajzott szempárral, huncut mosollyal tekintett vissza rám.
    Láttam, hogy nagyon be van már lelkesedve, mindenáron örömöt akar nekem szerezni és rögtön az ölembe is hajolt és azonnal elkezdte a farkincám környékét nyalogatni. Ekkor még nem feküdtem hanyatt, ültem a tatamin Anna szorosan az ölembe hajolva intenzív nyelvjátékba kezdett én pedig a bal kezemmel a csodás fenekét a jobbal meg a cicijét simogattam. Anna erre még jobban beindult és kérte, szinte már követelte, feküdjek végre hanyatt. Szót fogadtam a hátamra feküdtem, így még nagyobb teret és lehetőséget adva Annának, amit ő „kíméletlenül” ki is használt.
    Egy brutális, natúr, bő nyálas francia nyelvlecke következett ezután, szédítő ajak és nyelvjátékkal, élmény volt látni az ajkai közt ki-be járó farkincámon, ahogy időnként előbújik cikázó nyelve és villám gyorsan hol csak az oldalát, hol pedig a makkot kényezteti. Közben hangos cuppogások, kéjes, erotikus nyögdécselések, a szopizás közben többször beiktatva a zacsi kényeztetése-nyalogatása, golyszik szopogatása, majd ezután újra az érzéki franciája, mindemellett többször kéjesen a szemembe nézett, figyelte, mennyire élvezem a kényeztetését, mindez szinte már jó értelemben véve egy kellemes pornós feeling érzetet nyújtott számomra.
    Nagyon felpörögtem az események hatására, gondoltam ezeket az örömöket partnernőmnek viszonoznom kell, rákérdeztem a lehetőségre, de Anna mondta idő hiányában erre most sajnos nincs lehetőség, kölcsönösség 1,5 órában lehetséges, én egy óra időtartamra mentem és ebből már akkor elég sok el is telt, nem is lett volna már erre lehetőségem, viszont Anna, hogy kedveskedjen nekem a lábaim közül a bal oldalamra helyezkedett és jobb lábát felhúzva puncija így rögtön a kezem ügyébe került. Majd Anna visszahajolt az ágyékom fölé és tovább folytatta a szédítő szopikázást, nyalogatást, én pedig óvatosan legörgettem róla a fekete tanga bugyit és kellően nedvesített kezemmel, újammal a csodaszép puncijának, csiklójának kényeztetésébe kezdtem. Hosszasan kényeztettük így egymást, meg is lett tevékenységemnek hatása, a kis gyöngyszem gyönyörűen előbújt, óvatosan, de célratörően babusgattam, Anna erre még kéjesebben kezdett nyögdécselni közben még jobban fokozta a szopikázás intenzitását, már teljesen kész voltam az élvezettől, nem tudtam, de nem is akartam már magam tovább tartóztatni, jeleztem, hogy rövidesen végem lesz. Anna erre nem igazán reagált, csak még erősebben rákapcsolt, melynek hatására egy óriásit élveztem az ajkai közé…. Ezután semmi kapkodás az utolsó utáni pillanatig még kényeztetett, már teljesen kiürültem, de Anna még mindig szopikázott, ajkaival erősen rácuppant a farkincámra és csak folyamatosan szívta – szívta. A meleg ajkai között nyugtatott meg teljesen, majd lassan felállt és egy papír törlőbe juttatta az utódokat. Én teljesen, mint egy kifacsart citrom feküdtem még pár másodpercig a tatamin, majd Anna mellém térdelt, ekkor felültem és összeölelkeztünk. Csókolgattuk egymás nyakát vállát, nagyon jól esett ez az ölelkezős, kedves levezetés, majd én még egy picit lejjebb csúsztam és a cicijével kezdtem foglalatoskodni. A bimbót óvatosan a számba vettem, nyalogattam, szopogattam nagyon kellemes volt a számban tartani egy ilyen cicit, cicihez még nem volt szerencsém.
    Hát nem csak én, Anna is nagyon élvezte az együttlétünket, majd megjegyezte, hogy mindenképp vár engem majd egy hosszabb alkalomra is.
    Az időkeretemet ezzel teljesen ki is használtam, elmentem tusolni, ahol a drága Anna nagyon kedvesen még a hátamat is megmosta.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztem, egy órás huncutkodás, átlagos elszámolás, vagy picivel alatta, de a szolgáltatást és a kapott élményt tekintve abszolút reális és tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Annával nagyon jól éreztem magam és ezt kifejezetten azért is mondhatom, mert úgy éreztem szimpatikusak is voltunk egymásnak és mind emellett Anna kényeztetése által csodálatos, új élményeket tapasztalhattam meg. Anna, merem állítani művésze a kényeztetésnek, hozzáállása, technikája, gyengédsége egyszerűen szuper. Nagyon ajánlott kategória, de a kezdők vigyázzanak, mert ha nincs elég figyelem-fegyelem, akkor Anna a technikájával fél- egy perc alatt biztosan „kivégez”.
    Drága Anna köszönöm az élményt, amit Tőled kaptam, csókok, G.
Happy Massage