• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azt hiszem, abban már első körben megállapodhatunk, hogy Liza képgalériája az oldal egyik legfigyelemre-méltóbb, legigényesebb és leggyakrabban frissülő gyűjteménye, amit már csak esztétikai szempontból nagyon-nagyon érdemes legalább fél szemmel követni. Egy néhány hónapja elkövetett, gyors, leginkább csak az adategyeztetésre korlátozott telefonos beszélgetés után pár hete épp az egyik képe kapcsán küldtem neki egy gyors üzenetet, amire aztán olyan meglepően gyorsan és kedvesen reagált, hogy azon nyomban heveny chatelgetésbe kezdtünk. Végül megbeszéltük, hogy a hétvégén (ami sajnos mostani munkám mellett az egyetlen lehetőség számomra, ezért külön örültem, hogy Liza ekkor is megkörnyékezhető) személyesen is bemutatkozunk egymásnak, ami előtt persze egy nappal még felhívtam egyeztetni, majd aznap délelőtt még egy megerősítő sms-t is küldtem, csak hogy a szabályszerű formaságok kapcsán is minden a helyén legyen.
  • Megközelítés:

    "Sima liba."
    TK-val érkeztem a Köröndre, a parkolást a sofőr intézte (üzemzárás után, a dél-pesti autóbuszgarázsban), de a privát benzinhajtányos kollégák a Lövölde tér környékén talán könnyebben találnak alkalmas helyet gépeik átmeneti elhelyezésére. Innen egy saroknyi könnyű séta, és már a saroképület előtt is voltam, még arra is maradt időm, hogy a szomszéd utcában lelt cukrászdából elhozzak némi jégtörő finomságot, mellyel felszerelkezve a kapu elől egészkor megcsörgettem Lizát, és a kapott instrukciókat követve némi lépcsőzés után be is surranhattam a körgangról nyíló, álomfogós, résnyire nyílt kis ajtón...
  • Helyszín:

    ...melyen betérve máris egy határozottan lakályos méretű, otthonos-praktikusan berendezett lakás tágas előterében találtam magam. Az ajtó takarásából persze Liza mosolygott rám, nem is akármilyen szerelésben (erről majd később), majd miután a konyhapultnál laza dumálgatás mellett megosztottunk pár gombóc fagyit - illetve a ház ura, egy méretes szürke sziámi szőrpamacs képében, felsőbbrendűsége teljes tudatában alaposan végigmérve szintén lecsekkolt - körbevezetett birodalmában.
    A fürdő modern-minimalista, luxushoteleket idéző, elegánsan letisztult dizájnját képeiről már felismertem, bár a hatalmas tükörben velem szembeforduló szakállas fickót azokon még nem láttam. A kád mellett vagy húszféle, minőségi tusfürdő sorakozik katonás rendben, zuhanyfüggöny- ill. fal hiányában azonban érdemes odafigyelni, hogyan fordul az ember tisztálkodás közben, bár Lizát bevallása szerint nem zavarják a kipacsált tócsák.
    A tatamis-tükrös, csupán led-szalagokkal bevilágított kis játszós szoba a fürdőből is praktikusan elérhető, s bár a lakásban bárhol máshol négyzetméterek tömege várta, hogy cuccaimnak helyet biztosítson, fiús zavaromban zuhanyzás előtt én ide górtam le ruháim, hanyagul az ajtó mellé, de a terebélyes matracon így is kényelmesen elfértünk kettecskén evvel a nádszál-derekú cicalánnyal.
  • Lány külseje:

    Jézusatyaúristenszűzmáriámdegyönyörűvagy - bár nem vagyok egy különösebben vallásos alkat, mikor Liza az ajtó mögül kilépve, szikrázó mosollyal és szemekkel kezet nyújtott, valami hasonló gondolat vágott belém, villámcsapásként zsibbasztva le agyi funkcióim hosszú percekre: örültem, hogy bemutatkozásnál sikerült a saját nevem kinyögnöm, és cipőimtől is képes voltam több-kevesebb sikerrel megválni. Pedig, Tanár úr, én esküszöm, készültem.
    A rengeteg észbontóan dögös, igényes, fantázia-stimuláló és nyilván full retusmentes fotó mégsem tudott felkészíteni arra a zsigerien megbabonázó élményre, ahogy ez a sportosan vékony, feszes formájú, tökéletes modell-alkatú tündérlány egy szál széles szemű, testének minden karcsú ívét híven követő, fekete háló-ruhában elém perdült. (Azóta láttam, a ruháról épp randink előtt kb. másfél órával töltött fel képet, így merem magam abban a kellemes illúzióban ringatni, hogy a kedvemért vette föl.)
    Bájosan közvetlen modora, fesztelen és természetes stílusa révén szerencsére hamar sikerült egymásra hangolódnunk, így fagyizással összekötött ismerkedő beszélgetés közben már sokkal oldottabban, kedvtelve legeltethettem tekintetem az alig-ruha semmi-anyagán kikandikáló, hegyes csúcsú, lányosan feszes, érett körtécskékre hajazóan telt, fitos cickóin, hasának és csípőjének krémbarna, csábító tónusú, hegedű-forma vonalain, a háló-szövet által szintén alig fedett, bársonyosan karcsú combjain és csupasz, hívogató kis barack-punciján... Sokáig dicsérhetném még "testének nyurgaságát (...), a csontjaiból, a húsából, a bőréből áradó gyönyörű ifjú forróságot és éltető meleget", és akkor még arcának vidáman és nyíltan mosolygó, gyöngyfogú, csalafinta báját, farkas-szín, szinte szürkébe hajlóan világoszöld szemeinek szépségét nem is említettem - de tudom, időtök drága és véges, és jobban érdekel, mi is történt köztünk abban a félhomályos, tükör-falú kis szobában.
  • Erotikus masszázs:

    Mire lezuhanyoztam, és immár egy szál Ádám-kosztümben a sejtelmesen világló kis kuckóba léptem, már rókatündérem is Évává vedlett, és a tatami szélén a masszázskrémeket rendezgetve, sarkára ülve várt rám. Röviden megbeszéltük, egyeztettük elképzeléseinket az elkövetkező egy óráról, melynek vége persze az lett, hogy kvázi masszázs-szűzként (legalábbis a passzív oldalról) kényelmesen elnyúltam hasamon, átadva magam továbbra is édesen csacsogó vendéglátóm kényének-kedvének és tapasztalt szakértelmének.
    A gondosan odakészített párnán és törölközőn fejem a tükör felé fordítva persze nehezen álltam volna meg, hogy ne faljam éhes tekintetemmel a természetesen visszafogott, mégis igézően erotikus mozdulatsort, ahogy a masszázsolajból néhány cseppet előbb magán csorgat végig, finoman bőrére simogatva a fényes anyagot, mely a halvány derengésben így még kívánatosabban emelte ki törékeny-feszes alakjának minden izgató, selymes tónusát... majd ezután lassan előrehajolva nekilát előbb vádlim, combjaim, majd a megbeszéltek szerint csípőm és derekam komótos átgyúrásába, amit hosszú, vékony ujjaitól nem is várt, meglepően erőteljes, kellemes intenzitással végzett, jólesőn kidögönyözve vázizomzatomból a hét közben lerohangált kilométerek hordalékát.
    Mindeközben persze folyamatosan, felhőtlen-könnyedén dumálgattunk a legkülönfélébb témákról, valóban azt az érzetet keltve, mintha egy rég nem látott, kedves haverinával akadtunk volna össze egy intimebb találka erejéig, amit csak tovább erősítettek a finom, kényeztető-csiklandó kis karmolások, melyekkel egy-egy erősebb gyúró mozdulat után dagasztotta még vállaim és hátam, körmeivel ágyazva meg a forró és selymes meglepetésnek, ahogy egyszerre egész, sikamlósan csillanó alakjával légies-könnyedén végigsimult rajtam, puha melleivel is végigdörgölve lapockáim és gerincem, míg háta a tükörben macskás ívbe hajlott, kerek, barna popsiját a plafon felé domborítva. Az érzéstől, a látványtól persze azonnal elakadt a szavam, csak valami nagyonhnagyon elégedett dorombolás-félére futotta - amit szerencsére ő nem vett zokon, hiszen nemsokára rá is kérdezett, hogy nekem nem lenne-e kedvem őt megmasszírozni.
    Gondolom, a kedves MT-k kitalálják, mi is lehetett a válaszom...
    Helyet cseréltünk hát gyorsan, ő elhasalt, én óvatosan dereka fölé térdeltem, és míg tovább társalogtunk, az illatmentes masszázskrémből bőven merítve nekiláttam puhán átgyúrni finom csontú vállait, lapockáit, gerincének gyöngysora mellett haladva hátán karcsú darázsderekáig, majd még lejjebb, tenyereim pompásan izmos, tökéletes fordított szív-formát rajzoló popsijára simítva. A szépséges domborulatokat dédelgetve-gyúrva, a selymes combok hajlatába, s közéjük simítva önuralmam minden cseppjére szükségem volt, hogy ígéretemhez hűen úriember maradhassak (első randin nincs nyúlkálás, nincs kóstolgatás, ezt már előre tisztáztuk, és az időközben nyilvánvalóan kiépült kölcsönös szimpátia ellenére, illetve épp amiatt nem akartam felrúgni a lefektetett játékszabályokat), ám míg kezemre, agyamra és pavlovi reflexemre sikerült némi hűvös önmegtartóztatást erőltetnem, ágyéktájon már koránt sem volt ilyen egyszerű a dolgom. Fullánkom - nyilván célegyenesben érezve magát - igen hamar mocorogni, nyújtózni, dagadni kezdett, így bókolva önkéntelenül Liza páratlanul szexi formái előtt, amit szerencsére ő sem értett félre, sőt: előbb kedvesen megdicsérte alapos masszázstechnikám, majd szemeit szendén lehunyva, ajkain csalafinta mosollyal finoman összezárta puha combjait, őrjítően izgató, édes csapdába szorítva harci kedvre kelt kardom. Meg kell valljam, a műfaji korlátok ellenére piszkosul élveztem ezt a váratlan szituációt, fantáziám egészen szárnyakat kapott, s míg lassan előre hajolva lágyan végigcsókoltam csípője vonalát, hátát és nyakát, fél kezemet törzsén végigcsúsztatva, hogy tenyerem végül pajkos angyalkám egyik édes mellén pihenhessen meg, valami olyan belsőségesen intim, csöndes összhang érzése lett úrrá rajtam kettőnk közt, amelyet igazán rég nem tapasztaltam... Az i-re a pontot e tekintetben végül a tükörből huncut fénnyel rám villanó szemekkel körített, halk kérdés tette fel, azt tudakolva, ne cseréljünk-e ismét helyet?
  • Levezetés:

    A közmondásos "megfordulhatsz", illetve esetünkben a második helycsere előtt Liza még felajánlott egy pohár vizet, ami a folytonos társalgásban, na meg a kellemes izgalomtól kiszáradt számnak igen jól esett - ám mivel az eddigiek után nemigen akaródzott őt karnyújtásnyinál sokkal távolabb engedni, inkább vele tartottam, hogy míg egy vidám kis szmájli-pohárba kitölti üdítőm, az alkalmat kihasználva én is még párszor végigsimíthassak rajta.
    A szobába visszatérve aztán kényelmesen elhelyezkedtem hátamon, míg ő lábaim közé-fölé kuporodva némi olajat csorgatott kezébe, végigsimított a combomon, aztán... Ha megfeszítenek, se tudnám megmondani, pontosan hogyan is kezdett bele a dologba, de egyszerre csak arra eszméltem, hogy finom kis ujjai érzéki lágyan, mégis határozott, elszánt mozdulatokkal csúszkálnak fel-le egyik pillanatról a másikra pattanásig feszülő, gránitkemény farkamon, miközben másik keze cirógatva-babusgatva öleli körül, és játszik selymesen dédelgetve családi ékszereimen. Nagy levegőt vettem, hogy megacélozzam kitartásom, mert éreztem, ha akarna, secperc alatt kivégezne így, én pedig önző mód minél tovább érezni és élvezni akartam kényeztető törődését. Erőfeszítésem siker koronázta, így a praecox finish árnyától megszabadulva adhattam át magam neki, és fantasztikus edge-play játékának, mellyel folyamatosan az élvezés határán tartva, a félhomályban szinte parázslani tetsző, álomszép tekintetét az enyémbe fúrva hevített tovább, majd csalárdan somolyogva egyszerre hozzám hajolt, olajtól fénylő alakját hozzám simítva, hogy ágaskodó dorongom melléhez szorítva, borsó-kemény bibócskáját simogatva ingereljen, miközben olyan közel kerültünk, hogy leheletét szinte magamon, ajkának ízét szinte ajkamon éreztem... Valóban úgy játszott velem, mint macska az egérrel, ingerelve, húzva a végtelenségig, míg én varázslatos tekintetében elveszve lubickoltam az elnyújtott gyönyör bizsergető hullámai közt. Ezt a manővert többször is eljátszotta, hol egyik, hol másik cickóját dörgölve lüktető szerszámomnak, míg én szabad kezemmel a másik oldalról simogattam az épp szabad, bársonyos halmocskát.
    Aztán egyszer csak megkérdezte, húzzunk-e gumit.
    Meg kell hagyni, ezen eléggé meglepődtem, hisz mégis csak a rózsaszín szekcióban vagyunk, ki is estem kissé az eddigiek által érzékeimre bűvölt szukkubusz-transzból. Zavaromat látva Liza hamar értésemre adta, hogy az orális kényeztetés csak így lehetséges (figyelmetlenségem okán tán, de ez az infó vele kapcsolatban eddig engem elkerült, pedig Tanár úr, én tényleg készültem!), és mivel már nagyon-nagyon kívántam édes ívű ajkait, hamar bele is törődtem a felgumizott folytatásba. Bizonyos tekintetben nem is bántam meg a dolgot, hiszen aranyló bőrű, szépséges tündérkém a védelem szinte észrevétlen felapplikálása után olyan jóleső elszántsággal, gátlástalanul pajzán franciás technikával esett nekem, amit az eddigiek alapján valóban el sem képzeltem volna róla. Szinte azonnal, kis híján koppanásig eltüntette gumibotom, lelkes kis varrógépként fel-le bukva rajta, majd nyelvével végigszánkázva sűrű, vaskos nyálcsíkot csorgatva rá, mellyel tovább masszírozott. A mesés látvány, őszinte elszántsága, és fel-fel villanó, delejes pillantásai egészen magukkal ragadtak, tényleg, akár naphosszat örömmel néztem volna, amilyen lelkesen és odaadóan rajtam ügyködik... Naphosszat, igen, sajnos, mivel közben a mesterien elővezetett, és eszméletlenül koreografált produkcióból közben a gumi miatt alighalig éreztem valamit. Én sajnos ilyen vagyok, tudom is rég magamról, számomra a gumis francia sajnos maximum a funkcionális keményítésre alkalmas, örömszerzéshez vajmi kevés, még ha ilyen páratlan lelkesedéssel adják is elő - ezt pedig Liza is érezhette, hiszen jó öt-hat perc kitartó és változatos, komolyan mindent beleadó ügyködés után rákérdezett, biztos be tudjuk-e így fejezni a dolgot.
    Más közegben ez a fajta "menni fog?"-típusú kérdés ugye elég kellemetlen és lohasztó tud lenni, a rossz passzban sürgetett embernek a maradék életkedve is rögtön elszáll tőle... de Lizánál szerencsére a kelletlen nógatás árnya sem merült fel, olyan szimpatikusan és közvetlenül, szinte aggódva nézett fel rám, valószínűleg érezte rajtam, hogy ebben a formában tényleg nem sok jön át nekem lelkes és odaadó kényeztetéséből. Rövid úton megszabadultunk hát a fránya kaucsuktól, hogy kézi vezérlésre kapcsoljunk ismét, sőt, mielőtt sikamlós kis markai ismét összezárultak a botkormányon, még egy forrón borzongató, finom kis csókot is kaptam tőle farkam tövére, a zacsesz és a rúd találkozásánál eddigre eszméletlenül érzékennyé vált területre, mely után ismét közel csúszott hozzám, és sikamlós melleivel felváltva ingerelve kiéhezett rudam, ragyogó szemeivel bűvölve és csábítva fantáziám percek alatt a fizikai és mentális gyönyör legfelsőbb regiszteréig vezetett, melynek tetőpontján gejzírként tört elő belőlem a a hosszan tartogatott, elementáris erejű, elsöprő kielégülés, mely még további hosszú percekre velem maradt, csontjaimban, izmaimban remegve, csak azt a nagyon-nagyon kellemes, elégedett zsibbadást hagyva maga után, mely egy igazán jól sikerült randi (vagy egy félnapos tereplovaglás) után szállja meg az ember ágyéktáját. Míg összeszedtem magam, ő már meg is törölgetett, majd a kádban jóleső, megnyerő természetességgel csatlakozva hozzám segített hátamról lemosni a masszázsolaj maradékát. Nem mondom, ahogy tőlem még mindig alig húsz centire ő is beszappanozta és lelocsolta magát, igencsak megkörnyékezett a vágy, hogy én is viszonozzam szívességet, és segítsek neki jó alaposan megtisztálkodni... ám ez már ennek a randinak a kereteit szintén udvariatlanul túlfeszítette volna, hisz időnk ekkor már percek híján lejárt már. Maradtam hát saját magam gyors ledörgölésénél, öltöztetésénél, míg tovább társalogva, majd végül egy nagy, puha ölelésbe kulcsolódva magamba szívtam még útravalóul Liza szépségének, fiatalságának, szellemes és igényes, szimpatikusan laza személyiségének egy utolsó, melengető sugarát.
  • Elszámolás:

    Az első meglepetés akkora volt, hogy bár ez volt első találkozásunk, a rózsaszirmok szokásos előzetes rendezéséről kukamód simán megfeledkeztem, és szemmel láthatóan Lizát is sokkal jobban érdekelte a meglepetésként hozott finomság, úgyhogy a piszkos anyagiak egészen távozásomig szóba se kerültek. Bővebb infóját ismerve nem ért meglepetés (mondom, Tanár úr, én tényleg készültem!), azon a ritka és készséges gesztuson túl, mellyel rákérdezett, hogy váltson-e vagy adjon-e vissza, amihez hasonlót korábban még soha senkitől nem tapasztaltam se hazai, se külföldi kalandjaim során.
  • Összkép:

    Nem szeretnék képmutató lenni, Lizát első körben nyilván a remek képei által sugallt bitang dögös, szexi külleme miatt kerestem föl, ám visszatérni hozzá már nem csak szépsége, hanem meglepően nyílt, intelligens és összeszedett, mégis közvetlen és bájos, szimpatikus személyisége miatt fogom. Bár masszázsra önmagában sosem támadt különösebb igényem, s így nem is jártam, nem tudom, mit művelhet az emberrel egy amolyan igazi keménykezű gyógymasszőr, de azt örömmel tapasztaltam, hogy az elmúlt hetek fizikai megterhelését nyögő derekam és vállam e törékenynek tetsző nyuszilány hathatós ápolgatásának köszönhetően már másnapra olyan laza lett, mint új korában, várva a további kihívásokat, úgyhogy azt kell mondjam, a kisasszony nálam ezen a téren is színjelesre vizsgázott.
Happy Massage