• Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves Beyondthees! :)

    Őszintén köszönöm ezt a szuper kis íromànyt illetve a benne lévő sok-sok csodàs jelzőt!

    Azonban néhàny dologra reagàlnék, amit nem tartok helytàllónak.
    •Legelőször a tusfürdő és szàjvíz vàlasztékra térnék ki néhàny szó erejéig. Az esetek 99,99%-ban minimum 5-6 tüsfürdő fajta és 2 ízesìtésű szàjvíz közül tudnak vàlasztani a hozzàm ellàtogató Urak.
    •A súlyommal kapcsolatban pedig...soha nem voltam egy törékeny testalkatú làny ( màr csak az aktív sportból és versenytàncból kifolyólag sem), inkàbb a formàsabb "kategóriàba" tartozom. Ettől függetlenül az adatlapomon feltüntetett 63 kg valós adat s amikor a képek készültek akkor is ugyanennyi voltam.
    Erre igen nagy figyelmet szenteltek, ugyanúgy vagy még szigorúbban mint Hölgytàrsaim nagyrésze. Röviden és tömören: se testsúly de még teskompozíciós vàltozàs sem történt. :)

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül történt, egy nappal a randi előtt. Hamar elogadta az időpontot, amit próbáltam telefonon is megerősíteni. Utóbbi sikertelen volt, de így utólag semmi szükség nem volt rá.
  • Megközelítés:

    Mind BKV-val mind autóval könnyű megközelíteni. Frekventált helyen található a tetthely, gyakorlatilag a ház előtt lehet parkolni, BKV-val pedig egy kellemes pár perces sétával juthatunk a megállóból a házhoz.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen kulturált felújított, tágas, tényleg csak mi ketten voltunk, olyan érzés volt mintha a barátnőmhöz ugrottam volna be. Minden tiszta volt, tiszta jó illatú törölköző. Talán tusfürdőből és szájvízből lehetett volna több választék, de nem ez a lényeg.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű arca van. Tényleg gyönyörű. Az az igazi barátnős, kedves lány. Ha akarod kedves mosoly van az arcán, ha akarod csak figyel Rád, ha akarod vad a pillantása. Gyönyörű szép telt ajkak, nem túl sok és nem is kevés, pontosan illik hozzá. Összképben nagyon jól néz ki Honey, viszont kicsit felszedett azóta mióta a képek készültek róla. Jelenleg már nem az a törékeny, vékony lány, de teljesen rendben van még mindig. Gyönyörű.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon jól masszíroz, mondta hogy sokat olvas utána hogy hogyan kell csinálni, és hogy melyik pontokhoz nyúlhat, hogy nehogy fájdalmat okozzon és ez érződik is. Nagyon jól csinálja amit csinál. Alapos láb masszázzsal kezdtünk, nagyon jól átdolgozta mindkét vádlimat és mindkét combomat. Majd megfordultam és következett a várva várt csúszka. Nagyon jól csinálta ezt is, tényleg imádja húzni a férfit és nagyon jól fel is húzott. Második körben következett a hátmasszázs. Ez valami isteni volt. Alaposan átdolgozta, felfrissítette a hátam is, miközben már egy sokkal oldottabb állapotban egy jót beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Hát a kényeztetés valami eszméletlenül jó volt. Pontosan úgy csinálta ahogy azt kell. Nem siettette, nem kezdett bele azonnal gyorsan hogy a leghamarabb vége legyen, hanem szépen elnyújtotta. Érezni lehet rajta hogy szereti csinálni, szereti a férfiakat és szereti a férfiakat kényeztetni. Kezét száját megfelelő hatékonysággal és változatossággal használta. Nem hagyta ki a golyókat sem, időnként lement hozzájuk és nyalogatta bekapta azokat is. A törzsével is foglalkozott szépen végig nyalta időnként azt is. Figyelt a látványra is, kezdetben gyönyörű punciját csodálhattam a tükörben miközben oldalról foglalkozott velem, majd átkúszott a lábam közé és onnan pedig érzékien, barátnősen hosszasan a szemembe nézett. Nagyon érzés volt miközben egy ilyen gyönyörű lány teljes odaadással kényeztet őszintén a szemembe néz.
  • Elszámolás:

    Elszámolás teljesen korrekt. Randink végén adtam át az előre megbeszélt rózsa szálakat.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Honey-nál. Tényleg azt kaptam amire számítottam. Egy gyönyörű, kedves, aranyos, nagyon figyelmes fiatal nő, akit szerintem még meg fogok látogatni, mert ezek mellett még okos is és nagyon jó beszélgető partner.
Happy Massage