• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam telefonon, péntekre volt időpont. A telefont ő kezeli, kedves volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a ház előtt ingyen parkolás, de tömegközlekedés is rendben van. Villamos és buszmegállók a ház előtt.
  • Helyszín:

    Fehérvári-Kondorosi sarok, az ismert új építésű helyszín. Nagy pöpec kis lakás, két szobában rendelnek. A fürdő nagyon szép, kb. 100 fajta tusfürdő, szájvíz, fogkefe, szóval minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Nagyon szexi csaj, simán utánafordulnék az utcán. Nem kell félni az arckitakarástól, nagyon tutajos tekintete van. A mellei csináltatva vannak, de első látásra és tapintásra ezt lehet észrevenni. Szóval, szexi, dögös, kívánatos csaj.
  • Action:

    Fürdés után egy szexi fehérneműben várt. Elkezdte simogatni a farkamat, én is a punciját és hamar be is dugtam az ujjakat - csatak nedves volt belülről. Majd leült az ágyra és azonnal bekapta a farkamat - tövig. Rászorítottam a fejét és konkrétan elkezdtem szájbabaszni, elnézést, de ezt nem tudom másképp írni. Öklendezett, folyt a nyálas, de folyamatosan torta le a torkán a farkamat. Húú, még most is feláll a erre gondolok, imádtam. Majd fehérnemű le, lefeküdtün az ágyra és kényeztetni kezdtem a punciját és a popsiját, nyaltam és ujjaztam mindkettőt. Utána hanyatt feküdtem és folytattuk a mélytorkos kényszerfranciát. Megkérdeztem, hogy videózhatom-e? Egy kaján mosollyal kísért igen volt a válasz. Ahogy szokott tovább, közben elkezdte magát ujjazni a puncit és a popsit is, miközben a két oldalon lévő tükörben nézte magát, meg engem is. Így lett egy saját készítésű hardcore pornó filmem. Utána gumi fel, majd meglovagolt és a popsiját ujjazta közben. Megkérdeztem közben, hogy szereti-e ha egyszerre két pasi dugja, hát persze, hogy igen volt a válasza. :) Ezt a menetet missziben fejeztük be. Szünetben simi, beszélgetés, nagyon jó fej, laza csaj. Majd ismét a farkamat kezdte kényeztetni, közben videón és fényképeken dokumentáltam az eseményeket. Utána sikosítóval mindketten bekentük a popsiját, ahová azonnal bevágtam a kőkeményen farkamat. Láthatóan élvezi a popsi szexet, keményen lehetett dugni, miközben tolta rám a fenekét. A vége előtt kivettem a farkamat és telelőttem a szájacskáját és a szexi arcát. Lenyugvás után fürdés, majd indulás.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt a szolgáltatás minőségéhez képest. Pláne úgy, hogy kb 100 fotón és 3 videón is megörökítettem a találkozókat.
  • Összkép:

    Aki egy szexi, vérprofi, full pornó feelinges szolgáltatóra vágyik, annak Misty-nél a helye. Korrekt , bőven átlagon felüli szolgáltatás - mindenképpen visszamegyek, csak most már profi kamerával. :)
Happy Massage