• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment,telefonon megbeszéltük az időpontot és a részleteket,a pontos címet,majd amikor odaértem hívtam azonnal felvette,bemondta a kapu kódot és máris nála voltam!Szenzációs rendezés!100pont.
  • Megközelítés:

    Budapest XIII.kerület a jobbik része! Autóval mentem a Béke tér felől, az utca a lehel út felől egyirányú,de láttam,hogy a centrum felől érkezőknek is van kijelölt befordulási lehetőség.Az utca rendezett,nincs nagy forgalom, ebben az időben nagyon sok szabad parkolóhely van, pedig a parkolás fizetős!Még egy fontos dolog,ilyen melegben az utcában levő fák lombkoronái olyan árnyékot adnak,hogy ,ha sokáig van ott az autó,akkor sem forrósodik át! 100pont
  • Helyszín:

    Új építésű szép jól karbantartott ház,tiszta lépcsőház,új nagyon modern lift van.A beengedő rendszer is jól működik akárki nem tud bemenni!Talán egy kicsit hangos a kapucsengő,visszahallani ahogy a lakásban csöng!
    A lakás nagyon jó, tiszta kényelmes,ketten használják,a fürdőszoba minden igényt kielégít,kád-kézi tussolóval,tusfürdő elosztónak is nézhetném annyi van.de szájvíz is több ízben.A szobában nagy franci ágy,szobainas,szék,finom új törölközök nekem ez fontos.1000pont.
  • Lány külseje:

    Lizzie az ajtó mögött várt,nagyon szép lány,kedves közvetlen mosolya azonnal levett a lábamról.Valami nagyon finom kis semmi volt rajta,így az a gyönyörű hibátlan alakja,még szebb látványt nyújtott!A szemei pedig káprázatosak,megkockáztatom Közép Európában
    nincs még egy ilyen szempár mint az Övé!A feltett képei nem adják vissza szépségét és gyönyörű alakját.
  • Action:

    Még a folyosón voltam mikor már nyílt az ajtó,és egy tüneményes gyönyörű lány nyitott ajtót,bemutatkozás,puszi,puszi,cipő le és menjünk be,előttem ment én pedig láttam hátúról a fantasztikus alakját!Michelangelo nem tudott volna ilyet alkotni!
    Pár mondatot beszélgettünk,utána elmentünk fürdeni.Valami káprázatos Lizzie-vel tusolni.Egy nagyobb mennyiségű tusgélt nyomtam a kezemre és ezzel kezdtem el simogatni a hibátlan nagyon formás melleit,majd természetesen lejjebb és lejjebb sikamlott a kezem amíg meg nem érkezett a gyönyörűen fazonírozott vulvájához,ügyelve arra,hogy ne vigyek be semmi tus fürdőt!Lizziekével együtt fürdeni már felér egy orgazmussal!Pedig a java ezután jött megmostam előröl hátúról,majd ő kezdett el engem kényeztetni!A már nagyon nagyon ágaskodó szerszámomat vette kezelésbe,amely olyan érzéseket váltott ki belőlem,hogy majd meg őrültem!
    Ezután letérdelt és elkezdte szopni a péniszemet,félelmetes,fantasztikus,csoda,észvesztő,amit csinált vele,ez leírhatatlan!Ezt csak kivételesek tudják ilyen érzékien csinálni.Új fogalom született, kádszéli érzéki francia.
    Majd törölközés és folytatás a szobában,most viszont én aktivizáltam magam,és végig csókoltam hátúról majd fordultunk és megakadtam hosszú hosszú időre a gyönyörű hamvas illatos rozsaszin vulvájánál.Egy férfi számára csodálatos érzés az amikor érzi,hogy a partnere a nyelvcsapások következtében fokról fokra engedi felszínre törni az élvezeteket, majd lélegzet visszafojtva katartikus módon tör fel az orgazmus csodálatos érzése!Ez a SZERETKEZÉS így nagy betűkkel!!
    LIZZIEKE következett először finom édes csókokkal indított nem nagy nyelves őrülettel,hanem csak érzéki intim kóstolgatásokkal,majd elkezdett lefelé haladni még meg nem találta a már nagyon beindult férfiasságomat,ami ezután itt következett az maga a mennyország volt!Minden érintése a nyelvének és a szájának a farkamon az egy leírhatatlan észbontó fantasztikum,olyan francia ez nála amit szerintem csak ö tud!Úgy tud lebegtetni a szájával és egyéb elvarázsolt trükkjeivel,hogy úgy érzed azonnal itt a vég,de Ő érzi,hogy mikor kell visszaengedni,hogy ne menj el!
    Majd védőháló,és misszibe próbáltuk fokozni a fokozhatatlant,azt az édes varázslatos tekintetett ahogy a szemembe néz a két fényesen csillogó gyönyörű arany színű szemével szeretkezés közben az is egy külön orgazmus!
    Volt még kutyus póz és lovas is, ahol én elfáradtam,majd vissza misszibe,és itt következett be a katarzis,ami nagyon érdekesen alakult,annyira a csúcsok csúcsán voltam,hogy szóltam fogja be a számat mert hang nélkül ez már nem megy,eljött a pillanat, befogta,és néha levegőt is billentett az édes kis kezével! Majd tus és pihenés,beszélgetés, Lizzievel mindenről lehet, filmekről,energia vámpírokról,vagy arról,hogy adagolta nekem a levegőt, amin rendkívül jót nevettünk!
    A vége még egy elvarázsolt csoda számba menő francia, amit én akartam adni,és mit tesz Isten /Lizzie/én kaptam!!! 10000000pont
  • Elszámolás:

    Már az elején letettem azt amit megbeszéltünk!
    Ilyen csodáknál ki kéne találni valami új ajándékot vagy bónuszt vagy jutalom játékot!!!
  • Összkép:

    Eddig úgy gondoltam nincsenek csodák,de most már biztosan tudom,hogy vannak! Az ember nagyon de nagyon ritkán részesül benne!!!
    Lizzie a világ egyik csodája!Imádom!!!!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-07-20 14:47:27
Happy Massage