• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Töviglöki!

    Köszönöm szépen, hogy eljöttél hozzám és végül megosztottad ezt mindenkivel.

    Szerencsére mára már enyhült eme kereszteződésben lévő fennakadás, már járható az út, ez nagy megkönnyebülés mindenkinek. :)
    Ahogy hallottam egyik vendégemtől még nem lesz fizetős ez a helyszín, mert ahhoz még nagyon sok mindent kéne megcsinálni itt a kerületnek, hogy azt bevezessék. Még egy jó darabig biztos nem lesz fizetős.

    Legközelebb ha jössz adjak dobbantót ahogy régen általános iskolában csináltuk tesi órán, hihi. Kicsit neki futva fel is ugrasz rá.... ezt most elképzeltem... :)

    Sajnos az idővel ez a baj, eltelik nagyon gyorsan.

    Legközelebb is várlak, addig is vigyázz magadra.

    Puszillak
    Alexa

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, az időpontot rögtön elfogadta. Másnap azért telefonon is beszéltünk, amikor is a bővebb infókat és a címet is elmondta. Karakteres, határozott hangja van, de egyből nagyon kedves lány benyomását kelti.
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomóponthoz közeli a helyszín, mindennel könnyen elérhető. Az útfelbontások miatt jóval előbb indultam, de nagyon hamar odaértem. Parkolni a ház előtt is lehet, ingyenesen (már nem sokáig, ahogy hallottam). Rengeteg hely volt, de egy házzal odébb álltam meg, mert így a fáról azok az apró sárga virágok nem a kocsimon landoltak.
  • Helyszín:

    Hosszú lakótelepi ház egyik emeleti lakása. Tiszta, de apró fürdő (kétszer bevertem a könyökömet), többféle tusfürdő, szájvíz, minden, ami szükséges. A klíma a fő helységben áldás, a lakás többi részében huzat enyhítette a forróságot. A szobában egy masszázspad áll rendelkezésre és egy nagy matrac, rajta sok párna. Körbe a falakon tükrök a nézelődéshez.
  • Lány külseje:

    És hát van is mit nézegetni. Alexa nálam tíz centivel magasabb, nagyon jó alakú lány. Mindene formás, ezt már akkor megállapítottam, mikor fehérneműben ajtót nyitott. A képeivel ellentétben nem volt rajta smink, de ez egyáltalán nem okozott csalódást, sőt, szeretem a természetes szépségeket.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után már meztelenül várt, így én is ledobtam a törülközőt és felmásztam a masszázspadra (ami kicsit viccesre sikerült, mert az ő magasságához volt állítva), majd hasra parancsolt. Többféle olaj közül én a mangósat választottam. Talptól indult felfelé, többször körbesétált és így került sorra minden testrészem. Nagyon jó keze van, nem túl erős masszázst kaptam, de arra most nem is volt szükségem. Közben folyamatosan beszélgettünk, valóban érdekli is, amiről szó esik. Aki nem szereti, ha sokat beszélnek masszázs közben, annak talán zavaró lehet, de gondolom, ha szól az ember, akkor nem társalog ennyit. Én mindenesetre igen jól éreztem magam. A fejemet hol jobbra, hol balra fordítottam, hogy nézelődhessek is, hol a tükörből, hol pedig szemtől szemben. Mondjuk pont nem a szeme volt a fejem magasságában :) Alexa csodás meztelen testének látványa igencsak felkorbácsolt.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével átvonultunk a matracra, ahol is a hatvankilences pózt vettünk fel. Két párnát a fejem alá tettem a biztos kényelemért. Aztán miközben combját és punciját csókolgattam, ő bebizonyította, hogy csodás kezével nem csak a masszázshoz ért. Miután végem lett, mellém ült, szép lassan megtörölgetett, és még egy csomót beszélgettünk. Majd elvonultam ismét a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    A végén kérte, egyáltalán nem volt bizalmatlan annak ellenére, hogy először voltam nála.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes volt a vele töltött idő, igen hamar feloldódtam, úgy beszélgettünk, mint régi ismerősök. A masszázsa inkább ráhangolódásra volt jó, de arra nagyon. Mindenre hagy megfelelő időt, többet voltam, mint egy óra, de sajnos ez is pillanatok alatt eltelt.
Happy Massage