• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia! Koszonom szepen a beszamolot!
    Puszi,Enikő

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és szerencsémre egyből pár csörgés után fel is vette. Ismerős hang szólalt meg a vonal túlsó oldalán. Ha már a szerencsénél tartunk még aznapra egyeztettünk is időpontot az általam javasolt órában.
  • Megközelítés:

    Gépsárkánnyak közelítettem meg a helyszínt. Könnyen oda lehet találni GPS segítségével. Parkolóhely max pár perc sétára mindig van ami fizetős.
  • Helyszín:

    Marina part egyik nagyobb méretű szépen berendedett és Enikő által nagyon jól karbantartotta magasabb emeleti lakása a tetthely. Fürdő kádas és bővan van tisztálkodószer kinek milyen kedvence van. A törölköző puha. A szoba tágas amiben egy nagy méretű franciaágy van. Hancúrozásra tökéletesen alkalmas.
  • Lány külseje:

    Enikő egy vékony, szép arcú nagyon kedves lány. Hosszú vöröses haja, finom húsos szája, vékony combja és tenyérbeillő alkatához illő cicije van. Nekem bejönnek a hozzá hasonló lányok ezért is mentem újra vissza hozzá. Mindig csinosan, kösztümben, magassarkúban és szexi fehérneműben vár.
  • Action:

    Miután beléptem a lakásba következett a már megszokott üdvözlés, cipőlevétel stb. Enkő kedvesen frissítővel kínált amit el is fogadtam mert magas volt a páratartalom és meleg is volt. Ezután beszélgetni kezdtünk kivel mi történt mintha tényleg egy régi ismerőshöz ugranál fel akivel jól akarjátok érezni egymást.

    Elmentem zuhanyozni és már a szobában is találtam magam ahogy éppen Enikővel csókolózom az ágyon fekve. Megszabadultunk ekkor már minden ruhadarabtól és én délnek vettem az irányt. Nagyon finom puncija van és jól reagál a kényeztetésre. Elkezdtem szépen lassan nyalni, a maximális kényelemhez pedig a dereka alá tettünk egy párnát. Egyre jobban nedvesedett én pedig a halk nyögéseket hallva egyre jobban belelendültem a kényeztetésbe. Bevetettem a fürge ujjakat is és először finoman egyik ujjamat a puncijába másik ujjamat a fenekébe toltam be. Megítélésem szerint nagyon élvezte, és váltottam csak popóujjazásra és puncinyalásra. Ezután én következtem.

    Helycsere majd Enikő szépen lassan lefelé vette az irányt. Végigcsókoltam a testem miközben simogatott és végül a szájában landoltam. Lágyan kényeztett nem kihagyva a golyókat. Szépen közöz a makkon és végül lassan nyeli el a férfiasságom. Hosszasan kapom a franciaórát, de már nem bírom, és kérem hogy húzzunk gumit. Hátulról hatolok belé szépen lassan. Fogom keskeny csípőjét és ahogy egyre jobban belelendülünk és fokozom a tempót. Csattognak a testek egymáshoz ütemesen és hangosan. A komoly tempónak köszönhetően nem volt hosszú az aktus de annál hevesebb. Hatalmasat durrantam a gumiba. Lihegve elválunk egymástól és kérdezi Enikő hogy elmentem-e mert Ő igen. Tisztálkodás és frissítő.

    Ezután Enikő megkérdezte hogy a következő felvonáshoz kezdhetünk egy erotikus hangvételű masszázzsal. Erre senki nem mondhatna nemet ha egy ilyen gyönyörű nő felajálja ezt a lehetőséget. Egy kis krém és először gyengéden símogatott majd kicsit csúszkamasszázshos hasonlóan érintette hozám a testét mikozben a fülembe sohajtott és puszilt. Egyből újra éreztem a vibrálást és lassan megfordultam és újra csókolózni kezdtünk, ami franciázásba torkolott. Másodjára nem viszonoztam a kedvességét hanem egyből gumit kértem és hátulról hatoltam be szépen lassan. Ismét erős vágta majd kicsit elfáradva kértem hogy Ő lovagoljon meg. Kiélveztem a helyzetet de újra én akartam diktálni a tempót ezért váltottunk misszibe. Enikő lábai gyertyában én pedig újra benne. A második kör végére eléggé elfáradva lértem hogy végezzen ki kézzel.

    Hozzámbújva, csókolózva miközben testét simogattam kényeztetett kézzel hosszú ideig ami nagyon jó érzés volt de sajnos a túlfűtött hangulat ellenére a második befejezés részemről nem jött össze. Ezt jeleztem is és még hosszasan csókolóztunk az ágyon, de éreztem hogy lassan lejár az időm ezért elmentem zuhanyozni.

    Elbúcsúztam Enikőtől és utamra mentem.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra. Nem esett róla szó csak a telefonban kérdeztem rá hogy minden a régi dolgok szerint megy. Most nem éltem a popó lehetőséggel pedig volt már hozzá szerencsém és isteni.
  • Összkép:

    Nemhiába mentem vissza Enikőhöz. Egy nagyon kedves kiválló partner az ágyban. Kellemesen el lehet vele beszélgetni az ágyban pedig nagyon jó vele.
Happy Massage