• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés egy kolléganővel történt, sok részletet így nem beszéltem meg, azt inkább személyesen szeretem.
  • Megközelítés:

    Budapest egyik legforgalmasabb helyén van, a cím teljesen egyértelmű. Parkolóhely fizetős ugyan , de nagy meglepetésemre volt bőven, és még ilyen biztonságba a kocsimat rég nem éreztem , mivel szembe az úton a Készenlétisek laktanyája van :)
  • Helyszín:

    Szépen felújjítot polgári lakás, lift van, diszkréció megoldott. Tisztaság minden fele.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, filigrán teremtés nyitott ajtót. Az arckitakarítástól nem kell megijedni, az is rendben. Egyedül a haj színe nem talál, most pont szőke. De ez nem annyira meglepő mivel a hölgyeknél ez sűrűn szokott változni.
  • Erotikus masszázs:

    Egy konkurens oldalon találtam Zsófiról egy két olyan infot, ami felcsigázta a fantáziám, így nem sokat tanakodtam inkább hívtam és indultam. A liftből kiszállva egyik ajtóból kinyúlt egy kéz és integetett, közeledve elégedetten nyugtáztam , hogy nem egy bányarém, hanem egy csinos , filigrán teremtés nyitott ajtót, így gyorsan be is surrantam.
    A tágas előtérbe lerugtam a cipőt és irány a masszázsszobába. Itt volt még két - három amolyan ismerkedő mondat, majd el a fürdőbe. ez is rendbe, volt olyan tusfürdő is amit otthon használok.
    Visszaérve , Ő már tettre készen várt és nekem szegezte a 10 pontos kérdést: Kérek -e egy kis gyógymasszázst, erre határozott nemet kellet mondjak mivel, ha ilyenre vágyok akkor azt az SZTK -ban is megkapom a szőrös idősödő matrónáktól. De én most nem erre vágytam , hanem egy csinos Nő kényeztetésére. Ezt így előadva , rögtön felajánlotta, hogy akkor kezdjük a programot a tatamin. De ezt egy másik fejezet. A masszázsnál maradva az erotikus rész után kaptam egy teljesen jó, nem túl erős, nem túl gyenge vádli és comb masszázst. Ezt a két rész jó alaposan megmasszírozta, de mivel csak 1,5 órára mentem, nem maradt idő a többi alkatrészre.
  • Levezetés:

    Igazából ez a rész volt az ami ide hozott :) A tatamira érve egy két simi és a kedvenc , kényeztetési pontok tisztázása után bevetette a ciciket is a simogatásba, majd hasra parancsolt és bele fogott egy olyan kellemes nyelves popó kényeztetésbe , hogy a szemeim csak úgy szikráztak. Közbe be be nyúlt és kézbe tartotta az eseményeket a kisfönöknél is. Amikor úgy érezte, hogy itt már elértük a maximumot, akkor hanyatt fektetett és egy alapos francia órával folytatta, ez is rendbe volt , minden egyes milliméter megkapta a maga kényeztetését, a gáttól a makk hegyéig. Míg végül megkegyelmezett mert látta , hogy erőm vége felé járok és nagyot durrantam a szájába.
    Már elég rég kaptam ilyen hosszú kényeztetést, és ilyen sokáig már rég nem tartottak a robbanás közeli állapotba. Amikor az órára néztem majd kiakadt a szemem, szinte 40 perc volt.
  • Elszámolás:

    A kerületi átlagot nem tudom, mivel ritkán jövök át a pesti oldalra, de a budai oldalnál egy hajszállal alatta maradt. a végén letéve egy kisasztalra, egy kicsit megpótolva az elégedetségemet kifejezve , nem sok szó esett róla.
  • Összkép:

    A kényeztetés alatt többször is arra gondoltam, hogy havi , de inkább heti bérletet kellene váltsak. :) Valószínű. hogy még vissza fogok menni és akkor talán lesz idő arra is , hogy a masszázstudományát is bemutassa. :)
Happy Massage