• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Köszönöm a beszámolód! :)

  • Egyeztetés:

    Előző hét pénteken hívtam. Az egyik barátnője vette fel. Tájékoztatott a lehetőségekről az árakról de mivel én már egyeztettem Evelynnel üzenetben így csak időpontot foglaltam Hétfő 11:00-re.
  • Megközelítés:

    Nem Budapestiként is könnyedén megtaláltam. Őrzött parkoló van! Tömegközelekdéssel is egyszerűen megközelíthető. A WestEndtől max 10 percre található a kéjlak.
  • Helyszín:

    Egyszerű kialakítású lakás. Többen osztoznak rajta de a logisztikát nagyon jól megoldják. Egy fürdőszoba van de több vendég esetén minden masszőr megvárja a saját vendégét a fürdő előtt és úgy mennek a szobába tehát esélytelen hogy összefuss valakivel. Fürdő tiszta tele tusfürdővel szájvízzel tiszta kilépővel.
  • Lány külseje:

    Képek alapján a popsija fogott meg nagyon. Hát mit ne mondjak...élőbe mégjobb! Arc nélkül hírdet pedig nincs mit takargatni gyönyörű arca van! Érkezésemkor az üzenetben megbeszélt szettben, puszival fogadott így kísért be a szobába.
  • Erotikus masszázs:

    Az üzenetben lefixált 90 percet 60 percre kellett csökenntenem egyéb programok miatt. Így a programot is áttkellett varálnunk de sikerült elég hamar közös megegyezésre jutnunk. A masszázst a két franciázás közzé időzítettük. Nagyon jóleső,közepesen erős masszázst kaptam talpamptól egészen a vállamig. Külön kérésemnek tökéletesen eleget téve sokáig elidőzőtt a hátamon és a vádlimon. Közben a két oldalt elhelyzkedő tükörben lehet csodálni a fantasztikus formáit. Sajnos a csúszkát márnem volt időm kipróbálni pedig jó lett volna.
  • Levezetés:

    Miután megbeszéltük hogyan is töltsük az egyórás programot amelyben szájba és arcra élvezést kértem lefeküdtem a hátamra ő is követettengem és lassan gyengéd mozdulatokkal kevés síkosítóval a kezén elkezdte felállítani a farkam. Elég hamar sikerült neki maximum töltöttségre masszírozni. Valamiért annyira jól esett a keze munkája,hogy kb már arra eszméltem hogy mindjárt lövök így épphogy bekapta a makkost én már lőttem is a szájába az anyagot. Kaján kacajjal az arcán kiköpte egy papír törlőbe az anyagot majd magamra hagyott pár percre. A masszázs rész végeztével jött a második menet ahol már kiélvezhettem csodás francia technikáját. Istenien elkezdte ismét kézimunkával viszont most amint vigyázba végta magát a szerszám már a szájába is vette! Hát megkell mondjam engem még így nem szoptak le! Hol a kellemesen halk zene ütemére bólogoatott. Volt hogy csak szájjal volt hogy szájjal + kézzel,holt teljesen bekapta hol csak a makkot izgatta bő nyállal cuppogtatta ááá kegyetlen volt a nő! Látszott rajta hogy mindent beleadott! Mindezek ellenére 20 percnyi tömény szoptatás után leállítottam mivel mindezek ellenére nem sikerült másodjára elélveznem. Kellett volna a 90 perc az arcra élvezéshez,de sajnos halaszthatatlan programom volt.
  • Elszámolás:

    Az óránk végeztével a megbeszélt ****egy komódra tettem. A két extrával is egy átlagnak mondható *** egy átlagon felüli kényeztetésnek.
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam nálla. Kicsit közelebb lennénk egymáshoz valószínüleg heti rendszerességgel találkoznánk. Nagy a valószínüsége annak hogy ha legközelebb is Budapesten járok ismét meglátogatom.
Happy Massage