• Tamara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, majd a találkozó napján telefonon pontosítottunk. Elsőre felvette, nagyon kedves hangon tájékoztatott a tészletekről.
  • Megközelítés:

    A közelben volt dolgom, tehát gyalogoltam. A közelben a tömegközlekedés szinte minden színű járgánya képviselteti magát, mind a föld felett, mind alatta. Parkolni a környező mellékutcákban lehetséges.
  • Helyszín:

    Százafordulós, magas belterű lakás, bejutás diszkrét, kétkapus. A külső már patinás, de tiszta. Lift is rendelkezésre áll. A lakás magas beltere miatt tágas, belülről nemrég felújított, célnak megfelelő, tiszta. Többen használják, de nem futottam össze senkivel. A fürdő a szobából nyílik, növelve a diszkréciót. Különálló fürdőkád és épített zuhanyfülke áll rendelkezésre. A szobában matrac, komód, szék a ruházatnak.
  • Lány külseje:

    Mikor a megfelelő szintre értem, diszkréten megnyitott ajtó jelezte az úticélt, mely mögött megbújva mosolyogva várt rám Tamara, világos színű csipkés kétrészes fehérneműben. Vékony leányzó, kívánatosan domborodó mellekkel és kemény, kerekded popsival. Szemüvege mögött huncutul mosolygó szemei csak fokozták az összképet.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem, két kényeztetés közé ékelődött. Hasra fordultam a második zuhanyozást követően, majd mellém térdelve előbb a lábaimat masszírozta át. Jópár húzós nap után jelentkeztem nála, s kérésemre erősebb svédmasszázsban részesített. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő képzésben részesült, tisztában volt az adott tetületek anatómiájával, s az izomtónusnak megfelelően változtatta a fogások erősségét. Majd a hátamon sikeresen oldotta a napi stresszből eredő csomókat. A fordulást követően combjaimat előről is átgyúrta, melynek hatására időnként fel is szisszentem. Kb
    1/2 óra múlva mozdulatai gyengédebbé, simogatóbbá váltak, előkészítve a terepet a második levezetésre.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára jelentkeztem be, tisztálkodás után mosolyogva érdeklődött a szándékaimról, mármint egy vagy két levezetést kérek. Mint már említettem, fárasztó napokkal a hátam mögött jelentkeztem, de mégis éltem a kétszeri kényeztetés lehetőségével, előre vetítve az esetleges módosítás lehetőségét, melyet kicsit megmosolygott, s mint kiderült neki volt igaza...ment kétszer is...a többi pedig csak ránk tartozik...
  • Elszámolás:

    Telefonon tájékoztatott a kötelezettségeimről, mekyet kicsit felkerekítve, egy borítékban érkezésemkor a komódra helyeztem, mely távozásomig érintetlenül ott is maradt.
  • Összkép:

    Teljesen felfrissülve távoztam tőle, mintha csak a barátnőmmel töltöttem volna pár órát. Személyében egy kedves, művelt nőt ismertem meg, aki maximális odafigyeléssel viszonyul vendégéhez a randi alatt.
Happy Massage