• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Aquilam :)

    Köszönöm a csodás beszit :) Mindig imádom olvasni amiket írsz rólam :) Nekem ez tetszett a legjobban :P 3 év? Úr Isten, öregszek :D De legalább esemény dús volt :P

    Csókollak mint mindig és még jó ideig :))

  • Egyeztetés:

    Időben szoktam hívni, ne legyen probléma. Így simán egyeztettük az időpontot szokás szerint. Ezután már küldtem is a Vtr-t, mit kisvártatva vissza igazolt egy kis nyugtató szöveggel.
  • Megközelítés:

    XIV.-ker frekventált, mégis nyugalmas utcája. Gps ismeri oda vezet. Parkolás a helyszínen. Ingyenes és van hely. Tömegközlekedés kiváló. Troli,busz és agy kicsit távolabb Hév. 2-10 percen belül minden elérhető.
  • Helyszín:

    Nyugalmas, rendezett, parkosított környéken fekvő, fölújított panel. Épen lomtalanítás folyik.Használt bútorok hegyekben. Lépcsőház tiszta, a lakás pstyolat. Jó levegőjű, világos, tágas, hófehér falakkal. A szobát a nagy francia ágy uralja a szükséges kiegészítőkkel. Fürdőben zuhanykabin és fullos fölszerelés, egészen a deóig minden. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Belépek, ajtó becsukódik és átkarolós mosolygós csóók és előttem a legcukibb szomszédlány. Arcának gödröcskéi kislányossá teszik, mit ellensúlyoz smaragd zöld szemeinek tág pupillájú kívánós nézése.Szája résnyire nyitva és kivillannak szabályos fogai. Vörös haja vállára omlik. Belefúrom orrom és nagyot szippantok finom illatából. Lompim máris mocorog és tolakszik, mint éhes iskolás uzsonna osztáskor.
    Bőre kicsit sötétebb, napbarnított. A melltartó pántjainak helye jól kivehető. Keblei csodásak. Nem csak külsőleg. Van súlyuk mégis úgy állnak ahogy kell. Lába kecses, popsija kemény, tenyérbe illő. Hozzám bújik és agyam kikapcsol. Már csak és csakis Ő létezik. Az odaadó, kívánatos bomba nő.
  • Action:

    A külső első mondatának folytatása. Szemüvegem leveszem és mellei közé fúrom fejem: oly ronda vagy,hogy nem bírlak nézni, a feneked csapni való és csapok. Csóók és nevetve indulunk kézen fogva befelé. Csoki a fésülködő asztalra és beszélgetünk. Tiám leül én vetkőzöm. Kikísér a fürdőbe. Miközben teszi be az ajtót utánam szól: siess.
    Mit ne mondjak, nem szoktam lazsálni a zuhany alatt, de most megkettőztem igyekezetem. Egyértelmű volt, hogy mindketten kívánjuk egymást. Fürdőből kilépve fölnézek és ott áll előttem az oldal egyik legszebb lánya. Ez a 3D-s látvány mindég lenyűgöz és már karomban tartom csóókok közepette. Mellei, bimbói mellkasomat ingerlik. Egyik kezem markolja a csodákat, másik punciját kutatja. Nedvesedik.
    Nem bírtam magammal és hanyatt döntöm. Csóók majd cickók. Fantasztikusak. Csak kis mozdulat ide-oda, hogy egyik se járjon rosszabbul. Lapos hasi is megkapja a magáét aztán a comb belsők. Nem sokat időzök mert lábai lassan, de egyértelműen nyiladoznak és elém tárul csillogó, kissé megnyílt puncija.Figyelem arcát. Ahogy finom puszi után megnyalom, mimikai izmai táncot járnak, arcán szétterül a mosoly. Nem megy gyorsan, tudom és azt is, hogy ha ügyes vagyok egy csodás, az oldal leg hangtalanabb orgazmusát láthatom. Kitartóélvezkedésem jutalma, hogy Tiám remegve ívbe feszül.Bal kezemben melle, jobbal fenekét markolom és finoman szünetekkel nyalom szűnni nem akaró nedvét. Egyedien élvez.
    Oldalt fekve fonódunk össze. Imádom ilyenkor csóókját. Fékevesztett. Nem spórol nyelvével sem és Ő lábával én karommal szorítjuk, húzzuk egymást magunkba.
    Csillapodunk és már araszol lefele. Keresztben ráfordul lompimra és kezdetét veszi egyedi franciája. Szopja, nyűvi érzéssel, élvezettel. Nyelve pörög makkom körül, míg keze a golyszikat morzsolja finoman. Cuppog, nyalakszik és élvezet közeli szinten tart.
    Hagyom had csinálja. Látom élvezettel teszi én pedig remegek és széles szájjal vigyorgok. De aztán gondolok egyet és hátára fordítom és combjai közé fúrom fejem. Nyalni kezdem lucskos punciját. Most nem kell sokat ügyködnöm. Ívbe feszül, de nem viszem végig. Fölcsúszok és csóók. Csóókja szinte" haragos", de máris keresztbe, csak most a másik oldalamon. Úgy szopja lompit,hogy az idők végeztéig tudnám élvezni. Közben simogatom, markolom mindenét.
    A látvány sem átlagos így gumiért nyúlok és kezébe adom. Pikk, pakk fölvarázsolja. Egy kis síkosító és már ereszkedik is. Szemből ül belém. Melleit szopogatom mint csecsemő, majd csóókba forrunk össze. Mindeközben feneke jár, mint motolla. Puncijával szondázza lompit. Hosszában,majd körkörösen a rögzítést ellenőrizve. Szemei résnyire nyílnak. Összemosolygunk és csóók. Érzem lompi csak dagad, gondolom a büszkeségtől, de nem addig a! Pózt váltunk. Simán fordulunk messzibe. Dolgozgatok, de Tia lábával magába húz. Na ekkor már nem érdekelt, hogy hosszabban. Fék elszabadult és dugtam Tiát egészen a végkifejletig. Így maradtunk jó ideig én rajta, Ő alattam. Lefordultam és takarítás mindkét oldalon. Fogyott a száraz törlő. Talijaink azért is különlegesek, mert a fürdőből kijövet után az aktus befejezéséig nincs hang. Egymásra koncentrálunk és kitaláljuk, egymás gondolatát, a másik mit szeretne. Nem önkielégítés, egymás kielégítése a cél és ez csodálatos.
    Össze bújtunk, de inkább Tiám beleém. Ilyenkor mit érzek inkább nem részletezném, egyéni szociális probléma. Beszélünk mi mindenről, főleg a történtekről uccsó talink óta.
  • Elszámolás:

    Nem lényeges. Mit kapok tőle az a lényeges és az nem átlagos.
  • Összkép:

    Több mint három éve ismerjük egymást. Tiámat a sors ajándékának tekintem. Ha nem ismerném szegényebb lennék. Pedig nem csinál semmi különöset, csak adja magát, velem van az óra minden pillanatában. A barátnőm, a szeretőm, a kedvesem a társam és én hasonlóan érzem. Ettől oly különlegesek a vele töltött óráim. Hogy írom veszem észre a szétterülő mosolyt az arcomon. Remélem még sokáig leszel nekem. Csóókollak
Happy Massage