• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, és a biztonság kedvéért VTR-ben megerősítve. Mindent szükséges információ elhangzott egy nagyon fontos infó kivételével ez pedig a cím erről mindketten megfeledkeztünk de egy megismételt telefon hívással pótoltuk az elmaradást.
  • Megközelítés:

    Budapest XIII. kerület Népfürdő kocsival érkeztem parkolóhely tetszés szerint választható, tömegközlekedési útvonalak egy könnyed sétával elérhetőek.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű nyitott folyosós szépen karban tartott bérház. A magasság leküzdésében egy öregecske lift áll rendelkezésre. A randinak helyet adó lakás ízlésesem berendezett otthonos hangulatú. A randi helyszínéül szolgáló helységben félhomály, mécsesek és Napsugár pozitív kisugárzása gondoskodik a megfelelő hangulatról.
  • Lány külseje:

    Az adatlapon felmentetteteknek és a fényképeknek teljesen megegyezik a valóság, az arckitakarás csupán a diszkréciót hivatott szolgálni.Érkezésemkor egy rövidke sokat sejtető selyem köntöst alatta egy fehér fehérneműt viselt, világosbarna haja kis kontyban feltűzve, bájos arcán könnyed nappali smink.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs volt a randi második része melyet ösztönös nagyon finom mozdulatokkal és kevés olajjal került kivitelezésre. Nem vagyok a téma nagy szakértője de nagyon jól eső masszázsban részesültem bokától indulva nevezhetjük relaxáló masszázsnak.
  • Levezetés:

    A kötelező higiénia megteremtését követően a fürdő ajtajában randiztunk és kéz a kézben közelítettük meg a szobát itt egy kis cseverészés közben közös erővel megszabadultunk a selyem köntöstől és önfeledt ölelkezéssel folytattuk ismerkedésünket. Kezeim felfedező útra indultak fezes, izmos testén szánk egymásra tapadt így összegabalyodva jutottunk el az ágyig ahol a csók csata folytatódott közben kicsomagoltam a testét alig takaró csipkéből. A szájától indulva alaposan végigpuszilgattam hófehér testét, nagy figyelmet fordítva a formás jól reagáló ciciknek mire megérkeztem a vágy kapujába. Csodálatos, nagyon finom, érzékeny punci várt rám. Óvatosan kezdtem a felfedezést, és mivel nagyon érzékeny, lopakodva kezdtem hadjáratomat számomra még ismeretlen terepen. Halk nyögések jelezték nyelvjátékom sikerességét, hogy jó úton járok amely egy csendesebb lefolyású beteljesedésben végződött. Ölét elhagyva ismét szánk ismét hosszú csókba fonódott közben helycserérét kezdeményezett és elindult déli irányba szájával térképezte testemet majd időnként visszatért egy érzéki csókra majd ismét délebre lejjebb majd ismét fel és egyszer csak elérte célját és a nemesebb testrészemet. A cél területet elhalmozta érzéki puszikkal simogatásokkal majd a szájába vett és egy változatos franciában részsített amit némi kézi rásegítéssel végzett a kezét kikellett kapcsolni a játékból mert nagyon ügyesen bánt vele és nem szerettem volna idő előtt célba érni. Folytatta már kéz nélkül a francia órát amiből felsőfokú bemutatót kaptam közben több alkalommal csókért jött majd folytatta a kényeztetésemet a vég közeledtét jeleztem ekkor elengedett a szájával és kézzel végzett ki. Megtisztogatott majd jött a masszázs és egy kellemes hangulatú beszélgetés.
  • Elszámolás:

    A bővebb infójában találhatóaknak megfelelően a randi végén rendeztük, nem készültem pontossal de nem okozott gondot.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Napsugár társaságában csak van némi hiányérzetem tehát vissza kell mennem hamarosan.
Happy Massage