• bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp úton voltam az éjszaka közepén hazafelé és pont Pesten keresztül vezetett az utam. Éreztem, hogy teli a tár, gyorsan megnéztem ki az aki elérhető ilyen kései időpontban. Bellára esett a választásom, tárcsáztam a számát, rövid időn belül fel is vette a telefont. Szerencsére éppen szabad volt, úgyhogy azonnal felé is vehettem az irányt.
  • Megközelítés:

    GPS-el közlekedtem. Az árkád közelében fogadja a vendégeket Bella, nagyon könnyen oda lehet találni. Kései időpont révén nagyon könnyen tudtam parkolóhelyet találni a megadott cím közelében. Tömegközlekedéssel is abszolút könnyű a megközelítés.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon otthonosan és barátságosan van berendezve. Tisztaság és rend jellemző. A szobába beérve egy nagy franciágy és mögötte egy egész falat betakaró tükör voltak a fő motívumok. Van hely a ruhát lepakolni. A fürdő rendkívül korrekt és tiszta, minden megtalálható ami a teljes higiénia eléréséhez szükséges. Több tiszta törölköző kikészítve, többféle tusfürdő közül választhatunk. Kifogástalan! :)
  • Lány külseje:

    Bella egy mini bombázó. A képek egyáltalán nem hazudnak, azt kapod amit ott látsz. Szexi kis body-ban fogadott, amiből kilátszódott a formás, kerek popsija. Mellei tenyérbe illők, arca pedig bájosan szexi. Imádtam a mosolyát.
  • Action:

    Az éjszaka közepén csak egy gyors ürítésre vágytam, így egy SOS franciás programra jelentkeztem be. Megérkezésem után egy kis ismerkedős beszélgetés vette kezdetét, megmutatta az elkövetkezendő merénylet helyszínét. Itt megszabadultam a ruháimtól, majd irány a fürdő. Közben Bella figyelmesen hozott nekem üdítőt. Tisztálkodás után visszatértem Bellához a szobába, kényelembe helyeztem magam az ágyon. Bella lassan közelített felém, szájában a gumival. Lágyan az ajkaival az akkor már félkemény farkamra helyezte és elkezdett franciázni. Mondanom sem kell, hogy félkemény állapotból pillanatok alatt keményre váltottam. Változatos a franciája, hol lassan, lágyan és érzékien teszi azt, hol pedig magasabb tempót diktálva és mélyebben. Nekem nagyon bejött ez a változatosság és a kishercegnek is, ugyanis éreztem, hogy ebből rövid időn belül durranás lesz.
    Így javasoltam, hogy én az ágy széléhez állok. Bella ezután négykézláb közelített hozzám, és ott folytatta ahol abbahagyta. Hogy tovább élvezhessem a száját néha kivettem a farkam onnan és akkor a környékkel és a golyókkal foglalkozott Bella.:) Aztán jött egy intenzívebb periódus a francia leckében aminek már nem tudtam és nem is akartam ellenállni...hatalmasat élveztem Bella szájában. Kellemes levezető szopit is kaptam, szinte már teljesen lankadt állapotban engedett csak el a szájából. Imádtam :)
    Ragaszkodott hozzá, hogy a gumit is ő vegye le, így nekem már csak a tisztálkodással kellett foglalkoznom.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltük a programért járó rózsaszálakat, amiket letettem a szobában lévő szekrényre még a zuhanyzás előtt. Személyes találkozásunk alkalmával nem esett róla szó, a diszkréció szem előtt volt tartva. (Előzetesen nem kaptam tájékoztatást arról, hogy az SOS francia csak gumiban mehet, szóval akinek ez fontos az így gondolkodjon.)
  • Összkép:

    Bellában egy közvetlen nagyon szexi minibombázót ismertem meg. Az éjszaka közepén is teli volt energiával, amiért mentem azt maximálisan megkaptam. A randi elejétől a végéig közvetlen hangulat volt köztünk és mosollyal az arcomon távoztam tőle. :)
Happy Massage