• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Hívtam és kérte, hogy tíz perc múlva hívjam vissza, természetesen hívtam és másnap délutánra sikerült is időpontot fixálni. Határozott hang, pontos tájékoztatás mindenről, nagyon kedves a Hölgy. Hatalmas piros pont, hogy randi előtt egy órával megcsörgetett barinője, hogy Zsófinak bekrepált a telefonja, de adja Zsófit. Elnézést kért, majd kaptam egy másik telefonszámot, azt kell hívnom, ha odaérek! Nagyon korrekt hozzáállás, mindenre gondolt Zsófi.
  • Megközelítés:

    Ismerős volt a cím ami egy forgalmas főút. Aki tömeggel mozog annak a Népstadiont kell megcélozni, onnan pár perc séta. Kocsival mozgóknak sem lesz ismeretlen, ha GPS t használnak, de érdemes a környéki kis utcában letenni a vasat, onnan szintén pár perc séta. De ezekről Zsófi nagyon korrektül tájékoztatni fog!
  • Helyszín:

    Régebbi bérház emeleti lakása. Nem lepukkant maga a ház, a lakás pedig egyenesen csini, és tágas. Nagy nappaliba érsz, ott cipő ledob, majd én egy tágas szobába kaptam invitálást. Külön a földön nagy tatamin, a szoba közepén masszázspad, külön kis asztal, ruciknak hely, muzsika a háttérben. A fürdő szintén teljesen rendben, minden megtalálható, összességében mindenhol rend és szép igényesség fogadott!
  • Lány külseje:

    Nos Zsófit meglátva picit meglepődtem! Persze nem rossz értelemben, hisz egy nagyon szép Nő állt előttem, a fotókon látható feszes, formás testtel. Szőke vállig érő haj, gyönyörű kék szempár, és fogkrém reklámba illő mosoly csodás fogakkal. Arca, bőre szép, cicik kis formásak, alkata sportos, kemény, feszes minden porcikája. Nagyon tetszett az egész összhatás, jeleztem is neki, hogy egy igazán szép Lány! Ami a belső értékeit jellemzi, határozott és nem utolsó sorban tanult, intelligens Lány. Van véleménye, szükséges a közös szimpátia részéről, hogy meg tudjon nyílni.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve beinvitált, majd jeleztem tetszésemet amit mosolyogva köszönt. Egy kis trikó, rövidnaciban fogadott, izgató látvány volt. Dumcsiztunk, és eliszkoltam fürödni, visszatérve már csak egy szép bugyi volt Zsófin, hű de jól nézett ki! Én hasra a padon, vendéglátóm pedig alapos gyúrásba kezdett. Tanult anatómiát, ismeri az emberi testet, kérte szóljak, ha fáj ténykedése. Jeleztem, hogy bírom a fájdalmat, aztán lejjebb adtam az arcomból, mert valóban fájt ahogy gyurkálta a kritikus pontokat. Nagyon profin masszíroz, lábaktól kezdte, teljesen a fejemig, minden ponton alapos kéz, könyék gyúrást kaptam, borzasztóan jól esett! Kellemesen fájt, aminek később is éreztem jótékony hatását. Közben beszélgettünk, kicsit megnyíltunk egymásnak, bizalmat kaptam amit köszönök. Majd mikor már mindenem kapott az alapos gyúrásból, és éreztem, hogy ez bizony rám fért, jelezte Zsófi, hogy akkor telepedjünk át a tatamira. Én felkászálódtam, itt már jöttek az ölelések, csókok, és én letérdelve, Zsófi előttem azzal a bomba popsival, csókoltam szép hajlatait.
  • Levezetés:

    Csókoltam Zsófi popsiját, megfordult és legörgetve bugyit elém tárult szép zárt puncija, amit nyalogatni kezdtem. Persze nem volt tökéletes a felállás ezért Zsófi lehasalt a tatamin, én pedig kicsit gyúrni kezdtem. Ez csak pár másodperc, ha lehetett, mert látva csodás popsit egyből azt kezdtem puszilgatni. Zsófi nyögdécselt és jelezte, hogy milyen jól is ténykedésem, amikor nyelvészkedni kezdtem popsiját mélyebben, néha puncit is bevonva. Majd Ő megfordult, és csókokból indultam csuporka felé, ciciket, hasát nem kihagyva. Leérve szép punci előttem, ami csak rám várt, én pedig nyalakodtam lágyan, hevesen, mikor mit kívánt kedves vendéglátóm. Nagyon ínyemre volt az egész, főleg mikor Zsófi rátért az útra, és meg sem állt a csúcsig. Csodás volt, ahogy lenyugodott, én pedig szépen finoman folytattam a kényeztetést, mivel igényelte Zsófi, ezért ismét jöttek a hevesebb nyelvcsapások. Itt már még nagyobb volt az extázis, én is éreztem finom nedvét, Zsófi pedig még egy kis új játékot is igényelt. Érzéssel játszottam nyelvemmel, közben lágyan picit segítve ujjammal ismét kezdett teste hullámozni, jöttek a hangok, kézszorítás, combjai szorításában megfeszült Zsófi, és még nagyobb gyönyörrel ajándékozott meg! Nagyon szép volt ahogy csak pihegett, érzékenysége miatt érinthetetlen lett. Megköszönte ténykedésem és helycserére invitált, folyamatos csókokkal.

    Én háton, Zsófi csókolt, majd egy olyan fél óra következett amit még talán soha nem éltem át! Így utólag visszagondolva most is beleborzongok.
    Zsófi a cicim szopogatta, haladt lefelé kő kemény macikához, és olyan franciába kezdett, hogy hű-ha. Hol előttem hasalva, hol nekem oldalt kaptam a nyalogatást, szívta finoman, hevesen, eltüntette, lent tartotta, kézzel simogatta, környékkel legalább annyit foglalkozott mint a cerkával, egyszerűen hihetetlen érzések kavarogtak bennem. Folyamatosan csúcson tartott, mintha olvasott volna a gondolataimban, mikor utódok elindultak, Ő finomabban kényeztetett, mikor hevesebben alámozogtam akkor rátett egy lapáttal, egyszerűen majd meg őrültem. Éreztem ahogy lüktet a farkam és már én kértem, hogy ne kínozzon ezzel a hullámvasút effekttel! Zsófi nagyon is tudta végig mit csinál, és mosolyogva gátat masszírozva heves mélyreható bólogatásba kezdett. Én megfeszültem, éreztem utódok elindultak, és óriásit robbantam ajkai fogságában, rángatózva, hörögve, Jézust emlegetve. Vendéglátóm nem hagyott magamra, egy igen hosszú levezetést kaptam ajkai közt, még az utolsó rángásaim is megszűntek, ez is egyedi illetve csodás érzés! Majd takarítás, utódok diszkréten eltüntetve, és egy ölelgetős, csókokkal fűszerezett megelégedés mindkét részről. Beszélgetés következett, bizalom csere, ami szintén jól esett, ezt a részt is élveztem, hiszen Vendéglátóm okos, intelligens Lány aki tudja mit akar. Időm lejárt, egy gyors tusi, és búcsúcsókok után lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem, a végén tettem a legértékesebb csokrot vázába, kicsit megtoldva ajándékozás hiánya miatt. Nagyon korrekt a másfél óráért, átlag alatti csokor, átlag feletti élményekért!
  • Összkép:

    Zsófi egy nem hétköznapi lány! Szép, okos, szakképzett masszőr, egy határozott egyéniség. Amennyiben tiszteled Őt olyan élményekben lehet részed, hogy azon agyalsz mikor ismételhetsz. Nagyon jól éreztem magam Zsófinál, örülök, hogy a vendége lehettem, és jó szívvel ajánlom minden Úriembernek!
Happy Massage