• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rossz időben hívtam párszor, aztán sms-ben jeleztem, hogy itt az idő egy randira, így hamarosan jelzett is, hogy beszéljük azt le. Hívtam hát és ki is alakult a megfelelő időpont. Már csak mennem kellett :)
  • Megközelítés:

    Annak ellenére, hogy elég forgalmas helyen találom, egészen könnyen odaértem most is, és parkolóhely is volt néhány tízméteren belül, ráadásul árnyékos oldalon, amit a bőrüléses autóval járók tudnak igazán értékelni.... BKV-val sem lehet senkinek gondja, több irányból is pár perc alatt megálló van.
  • Helyszín:

    A hagyományos körfolyosós fajta ház, jó állapotban, alacsony emeleten a lakás. Diszkréten be lehet surranni a résnyire hagyott ajtón, ez most is így történt. A lakás épp akkora, hogy a két masszoba és a szükséges kiszolgáló helyiségek gond nélkül elférjenek. És minden a helyén is van, a mi szobánkban a megszokott, furcsán nyikorgó-csikorgó tatami, szobainas, kis kanapé vár, a fürdőben zuhanykabin sok-sok tusfürdővel, tökéletes textília a száradáshoz, szájvíz, szóval minden, ami kell itt is.
  • Lány külseje:

    Noncsi egy remek alakú, nagyon picúr (hozzám képest legalábbis), csupa mosoly, gyönyörű szemű kis csillag, az az igazi bújós fajta, akinek minden kétség nélkül elhiszed, ha azt mondja, hogy örül neked. Merthogy a belépéskor hozzád simul, csókol és mosolyog rád, mint a vadalma..:)
    Haja feltűzve, szépséges arcán örömmosoly, hetyke kis cickóit és kerek popsiját bugyi-melltartó kombó takarja még, de a kézbe így is csodásan simul mindkettő. Kis sportolással igazán feszes kis body lenne a selymes bőre alatt, de amit most kínál, azzal sincs semmi baj..:)
  • Erotikus masszázs:

    Megtisztulva a kis kanapén üldögélünk, beszélgetünk kicsit, csókolózunk sokat (mondtam már, hogy úgy, de úgy csókol azzal a hihetetlenül puha és érzéki szájával, hogy bármeddig elviselném...?), és megállapodunk, hogy most lesz egy kis masszázs is....pedig éppen így is folytathatnánk, hehe. Le is hassantok, ő krémet krémez kezeire, majd lábaimtól felfelé az ujjaim begyéig. Hihetetlenül kemény kezei vannak, én mindig le is tompítom a kezdő erősségét a masszázsnak, mert én inkább a kellemes gyúrást szeretem, mint a szétszedős sportmasszázs jellegűt. Talpamról is elparancsolom, de csakis azért, hogy megvédjem vad rugdosódásomtól.
    Tökéletes munkát végez, vádlijaimat, derekamat nagyon korrektül csomótlanítja, hátamon is remekül ellazítja a beállt izmokat. Combjaimat gyúrva be-besimogat a belső oldalukon a zacsimig, ezt külön értékelem valamiért....Emlékszik a drága, hogy a jobb oldalon van egy makacs húzódás a combom tövén a lágyékomban, arra külön figyelmet fordít, egyszerre izgató és fájdalmamat csökkentő a kezei munkája centiméterekre a már fejét emelgető kobrámtól..:) Vállaim, karjaim következnek, majd egészen az ujjaim hegyéig tart a figyelme.
    Ennél korrektebb munkát ilyen szalonban szerintem nem várhat és nem is kaphat az ember, teljesen felfrissít és fájdalmas pontjaimon is gyógyulást hoz.
  • Levezetés:

    Eljön persze az idő, amikor hanyatt kér forduljak, és én igazi, őszinte örömmel teszem azt. Elsőként a felsőt csatolom ki a hátán, miközben vérforraló csókcsatába olvadunk össze úgy, hogy forró ölét tolja, feszíti kőkeményre duzzadó farkamra. Mindketten rendesen felizgulunk, így mellém huppanva vetkőzi le magáról a bugyit is, hogy már vágylucskos nunijával is hozzám simulhasson. Tesszük a dolgunkat szorgalmasan, élvezzük egymás csókjait, és gyönyörködünk a másik vágyának jeleiben. Noncsi kicsit feljebb csúszik alhasamra, így meredező farkam két kerek popsigömbje közé kerül, s úgy imitáljuk a szeretkezést tovább. Csiklóját szeméremdombomhoz dörzsöli, rudam a nedveinkben fürödve jár le-fel a popója vágatában, Ő kicsit felemelkedik, hátát homorúvá görbítve hagyja, várja, élvezi, ahogy mindeközben melleit csókolgatom, gyurmázom. Időnként lehanyatlik hozzám újabb csókokért, én meg feneke feszességét ellenőrzöm két kezemmel.....nagyon jól elvagyunk így jó darabig.
    Aztán mellém, körbe fordul le rólam, 69-es kényeztetésbe kezdünk. Puha ajkai között csúszik már kéjrudam, miközben én bő nyállal bővítem kéjnedveit és finoman nyalom punciját teljes hosszában, a megkeményedett csiklójától a gáttájékig, rendesen felpörgetve ezzel Őt. Hangosan zihál már szép partnerem, én is elindulok a kéj útján, de nem akarok még a végére érni. Ezért magam mellé, aztán alá fordítom és először fölé támaszkodva csókolom ajkait, majd elindulok lefelé a nyakára, melleire és pocakján át öle kincséhez. Finoman kezdem újra nyelvemmel izgatni, kényeztetni kedvesemet, kinyíló ajkai között járok vele, míg egyik kezem ujjaival csak éppen érintem a kéjben nedvedző barlangja bejáratát, simogatom gáttájékát. Óvatosan, de egyre növekvő erővel játszom kőkemény csiklójával, szívogatom azt, miközben másik kezemmel melleit markolászom, feszes bimbóját morzsolgatom, amihez hangos nyögésekkel kísérve nyújt segítő kezet. Két kezemmel ezután a feneke alá nyúlva erősítem mozdulataimat, öle vad táncot jár már szám alatt, majd egyszerre ívbe feszülve, hangos sikolyok közepette élvez el szépségesen. Jó ideig tart, míg kezd lecsillapodni, de nem kegyelmezek neki, azaz nem hagyom, hogy teljesen magához térjen a gyönyörből, lassan újra kezdem a kényeztetését, amit élvezettel fogad....de most nem megyünk végig az úton. Helyette feltérdelek széttárt combjai közé, és most én fektetem végig szemérmén a vadul lüktető rudamat, s imitálunk újra misszionárius pózban végzett szeretkezést, csak épp a behatolás szentsége nélkül. Kis gombját így is tökéletesen tudom izgatni, így újra egy gyönyörű orgazmust élhet át Noncsim, amit én nagy örömmel figyelek, élvezek végig vele.
    Mellé hanyatlok most én, s kis pihenő után ajkaival kéjlécemre tapadva kezd az én végső örömszerzésembe. Kis időt eltölt játszadozva vele, teljes hosszában nyalogatva és időnként tövig bekapva kicsi énemet, mígnem eléri a foglalkozás a célját, és én egy hatalmasat élvezek. Nem tudom hova és mennyi távozik belőlem, csak percekkel később térek annyira magamhoz, hogy érzékeljem a körülöttem lévő tárgyi világot. Az első amit meglátok mi más lehetne, mint az angyali mosollyal szemembe néző Noncsi, aki puha csókokkal halmoz el ismét, s mellém heveredve köszöni meg az élményeket. Magam sem tehetek másként, így eldicsérgetjük egymást egy darabig...:)
    Végül még jut ereje és figyelme a fájdalmas lágyéki részem rövid masszírozására is, s utána megyek csak megtisztulni, s felöltözve lépek a távozás mezsgyéjére. És még a kalapom sem hagyom ott....
  • Elszámolás:

    Matekozva az egyik legalacsonyabb, átlag alatti hála jár itt olyan, átlagon felüli élményekért, ami kellemes plusz az átélt varázslapon felül.
  • Összkép:

    Noncsi nagy kedvencemmé vált mára. Az első alkalommal elvarázsolt már, de azóta csak még jobb és jobb a Vele töltött minden perc. Odaadása, kedvessége, erotikus vonzereje csak megtetézi masszőzi képességeit.
Happy Massage