• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezelőtt már egy alkalommal voltam nála, akkor is és most is könnyen elértem. Ő kezeli a telefont, már a telefonban is tudod, hogy jó helyre mész, ha meghallod a hangját.
  • Megközelítés:

    X. kerület, a 85-ös busszal könnyű megközelíteni. Az épület színben másabb, mint a környező épületek és egyéb más tájékozódási pont is fellelhető a környéken...ha ide nem talál oda valaki, akkor sehová. :)
  • Helyszín:

    Nagyon diszkrét és egyszerű a ki- és a bejutás is. Egyedül rendel, senki mással nem fogsz találkozni ott. Modern bútorzat a lakásban, szoba tökéletes a célra, az ággyal szemben van egy tükör is. :3 A fürdő tökéletesen tiszta és minden megtalálható benne.
  • Lány külseje:

    Arcra szerintem átlagos a hölgy, nem kell megijedni, hogy nem látszik a képeken tökéletesen. A szolis bőr mindig nagyon bejött, szexi. Amiben eddig láttam az csipkés fehérnemű, külön kérésem nem volt. A ciciket meg kell csodálni, szép nagyok. Átlagos alkat, arányos test. A vendéget pedig frissen várja.
  • Action:

    Onnantól kezdve, hogy felveszi a telefont, kedves egészen az elköszönésig (nagyon ritka dolog kezd ez lenni, ugye?). Tervek nélkül érkeztem, így pillanatnyi kéréseimnek megfelelően váltottunk mindig. Jó beszélgetőpartner, ami szintén fontos számomra. Készséges volt végig, unottságot nem tapasztaltam. Beinvitálás után egy gyors ámuldozást követően a fürdőbe vezet az utam. Ekkor már visszafelé már csak egy szál bugyi van rajta, nagyon jó látvány. Elkezdett először finoman kézzel felhangolni, mikor pedig már jobban álltak a dolgok, akkor jött a francia, cicik közé is becsusszanva néha. Nagyon élvezetesen csinálja, mintha érezné, hogy pontosan hogy szeretem. Doggyba mentünk át, gyors beigazítás, aztán már mehetett is akár keményebben is picit. A mellei nagyon jó látványt nyújtanak, így lovagló volt a következő, ahol kézzel is néha megtaláltam, mi szem szájnak ingere. Mikor már közeledtünk az idő végéhez, megkértem, hogy franciával végezzen ki, testre. Valami fenomenális befejezés volt.
  • Elszámolás:

    Előre adtam oda, bár kérés nélkül, úgyhogy nem tudom ez nála hogyan is szokás.
  • Összkép:

    Mint említettem, már többször is voltam hozzá, és még megyek is majd. Ajánlani tudom mindenkinek, kedves, aranyos, szexi, jó beszélgetőpartner és lesi a kívánságaid végig, szóval nagyon örülök, hogy rátaláltam.
Happy Massage