• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    (BAROMIRA) kései órában hívtam, egyből felvette a telefont, és egy gyors egyeztetés után már robogtam is a kéjlak felé. ÉLETMENTŐ!
  • Megközelítés:

    Autóval remekül megközelíthető helyen, kis mellékutcában található az ingatlan. A ház igényes kívülről-belülről. igény esetén ahogy láttam a ház alatti teremgarázs is igénybe vehető, én a kései időpont miatt ezzel nem kellett, hogy éljek.
  • Helyszín:

    A ház igényesen berendezett. Érkezésem után az amerikai konyhás nappaliba vezetett, ahol rögtön itallal kínált, majd a baszobába kísért, ahonnan gyorsan elnyargaltam a zuhanyzó felé. Minden patent, tisztaság uralkodott.
  • Lány külseje:

    A képeknek és leírásnak teljesen megfelel Karen külsője. Formás, feszes test, de ahogy én észrevettem őt valamelyest zavar(hat)ja a melleinek a mérete (szerinte kicsi), a felsőtől nem szabadult meg, pedig szerintem teljesen rendben vannak, de mindenki tud magában hibát találni. Tetoválásai ízlésesek, illatra nem tudok kivetnivalót találni a hölgyeményen, talán csak annyi volna, hogy én éreztem enyhe cigaretta szagot, nem tudom honnan jött... Ezt kompenzálta viszont a testének látványa. Gyönyörű feszes bőr, izmos popsi és comb, a puncija illatos, rózsaszín. :)
  • Action:

    Zuhanyból visszatérve ágyra heveredtem. Ő mellém, majd elkezdett cirógatni, és csókolni. A nyelve már itt is ügyesen mozgott, tudtam, hogy kellemes lesz a hátralévő idő. Nyalogatta a mellbimbóim, haladt szép lassan lefelé, majd magához ragadta az ezredest, és egy másodpercnyi teketóriázás nélkül egyből jött a pipa. DE MILYEN PIPA! Most is feláll a farkam, ha rág gondolok. Hol lassabban, hol hevesebben, de igen kellemes hanghatások kíséretében foglalatoskodott deréktájékon. Igazi pornós szopás feelingje volt, különösképp tetszett, ahogy nyögött, amikor mélyen a szájában volt a cerka, direkt izgató volt ahogy remegett a torka. APROPÓ TOROK! Koppanásig vette a rudit, mindenféle kényszer nélkül! Kurva nagy feeling volt, ahogy még pluszban rátoltam csípővel fekve, és nem a feje emelkedett, hanem éreztem a garat szorítását. Aztakurva feeling! Kértem, hogy folytassuk kölcsönösen, magam fölé húztam a combjait, markolásztam azokat a gyönyörű, szolibarna farpofákat, gyurmáztam velük, mint általános iskola technika órán. Hatalmas levegő, és alámerültem a kéjbarlangba. Körbe-körbe nyaltam, majd mélyen belefúrtam szűk puncijába a nyelvem. Vagy jól színészkedett, vagy neki is bejött, ilyenkor intenzívebb volt a másik oldalon a vákuum.
    Első körben így is lett végem. Semmi siettetés, semmi finnyáskodás, szárazra szívott, majd az örökítőanyagot Szilviába eresztette. Mindketten rendbe szedtük magunkat a második menetre, és kis bújós simizés közben beszélgettünk egy jót, majd arra lettem figyelmes, hogy elkalandozik a keze, és már a pisztolyt markolássza. Utána én kezdtem el azt a gyönyörű puncit nyalni, csiklóját szívni, majd missziben bevágtam a lompost. Így nekem túl melós volt, és mint az elején írtam, a feneke kibeb.szott mély benyomást gyakorolt rám, így kértem, hogy kutyában folytassuk. ÉÉÉÉÉDES ISTENEEEEM..... AZ A SEGG!!!! 5*! Markoltam, toltam hátulról punciba keményen, néztem a gyönyörű kerek fenekét, csípőjét, derekát. Mellkas az ágyon, fenék kitolva.... A gyengém!
    Szegénykém nagyon küzdött, de annyira fáradt voltam az egész napos hajtás után, inkább mondtam, hogy most napoljuk el, mindenesetre csodálatos élménnyel lettem gazdagabb!
  • Elszámolás:

    Első találkozáshoz híven előre, a megszokott átlagot alulról súroló számú rózsaszálakkal.
  • Összkép:

    Sajnos a cicijét nem tudtam megcsodálni, de tiszteletben kell tartani, hogy mindenkinek vannak olyan dolgai, amikre nem büszke. Ő a cicijével van így, de bőségesen kompenzált máshogy!
Happy Massage