• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg hogy megismerjük egymást valamennyire, ami jól sikerült, mert a végén meghosszabbítottuk a tervezett randit. Utána írtam VTR-t is, előtte nap pedig megerősítettem jövetelem.
  • Megközelítés:

    A II. kerület jól megközelíthető helye, eltévedni nehéz. A parkolás nem okozott gondot, bár fizetős a környék. A tömeg közlekedés sem okozhat gondot.
  • Helyszín:

    A ház egy önálló, sok emeletes épület, körülötte park és sok parkoló hely. A lakás igényesen kialakított, kellemes benyomást keltett belépéskor. A fürdőben kád, mellette minden tusolási és higiéniai kellék megtalálható. A szobában enyhe félhomály, mely a vakító nap után kellemes hűvös érzetet kelt a légkondival közösen.
  • Lány külseje:

    Érett hölgy akiről a képek nem hazudnak. Arányos alak, határozott, sportos nő benyomását kelti. A feszes alakján látható, hogy sokat foglalkozik magával. Az arca határozott, stílusa kellemes, jó partner az élvezetes időtöltéshez.
  • Action:

    Megérkeztem, ajtó nyílik, belépek és bemutatkozunk puszikkal, majd pár szó az időjárásról és átadtam virágaimat és kedvenc édességemet, mondván ne csak engem vigyen a kísértésbe. A kísértés másik formájának, amit Enikő testesített meg, viszont nem akartam ellenállni, ezért feltérképezendő végig simogattam idomait, ami kellemes bizsergést okozott, így éreztem hogy jó kezekbe fogok kerülni. A hangulatot fokozandó hellyel kínált és egy ismerkedő beszélgetés után törülközővel kínált, melyet vissza nem utasítottam volna a világért sem és kihasználtam a jól felszerelt fürdő adta lehetőségeket. Visszaérkezésemkor az ágyon várt, elém tárva dús, szopni való bimbókkal hívogató kebleit, melyekre rárepültem és csócsálgattam, tapogattam, gyömöszköltem nagy élvezettel. Mivel csak kebleit tette szabaddá és a további terveimnek gátat szabott, közös erővel megszabadultunk falatnyi ruháitól és a lehetőségek tárháza megnyílván simiztem, csókoltam míg csak egyszer a kelyhére találtam. Ha már rátaláltam nosza rajta bevetettem érzéki, lágy nyelvelésem jobbról balról, alulról és felülről, majd lágyan belenyalva ajkai közé és mivel enyhe remegést éreztem láttam hogy jó úton járunk és nyelvemmel szorgosan munkálkodtam tovább. A korai randi lehetett az oka de derekasan állta az izgatást, de eljött az izgalmak ideje és remegve élvezett kedvesem én pedig addig fokoztam élvezetét amíg el nem tolt remegő kezekkel. Megnyugvása után úgy értékelte a történteket hogy "lehetne minden reggelt így kezdeni és nem a köldök pirszing polírozással." Örültem elégedettségének, de most Enikő következett, oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak. Mivel nagyon tetszett ezen része a randinak és mivel Enikő is lelkesen nyelte zászlómat, itt jó darabig elidőztünk, miközben én is elértem punciját és lelkesen csúszkált ujjam a nedves punci környékén, gátjától csiklójáig. A dolgok jó irányba haladtak, így a gumi is előkerült, ügyesen fel is öltöztetett és a nagy dilemmát is eldöntöttük hogy popsi vagy punci. Mivel popsiszűz voltam idáig, hát a popsi mellett döntöttem, Enikő lelkes helyeslése pedig azt jelezte hogy tapasztalt barátnőm segítségével csak jól sülhet el a dolog. Enikő síkosított majd az ágyra hasalva nagyon bepucsított, így kínálva tálcán popsiját, amit látván betámadtam lassan, de amint elnyelt lelkesen kezdtem nyársalni, amit kedvesem nagyon helyeselt. A csattogós részig elérve Enikő tolta rám magát, tekerte csípőjét én pedig nagy lökésekkel érkeztem az élvezet csúcsára, ahol megálltam ugyan de Enikő lelkesen farolt még rám, így hosszasan elnyúló élvezésben részesített. Ezután elnyúltam, kedvesem pedig rendbe rakta a zászlót és környékét. A maradék időt kellemes beszélgetéssel töltöttük, majd tusolás és egy búcsú csöcsörészés és hálás csókok után utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem a szekrényre helyezve, ami távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Remek időtöltés, egy beszédes, kellemes partner, hozzáállása példa értékű. Mindenképpen ajánlani tudom azoknak akik szeretik a jó mélytorkot, az intenzív szexet, popóval.
Happy Massage