• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Kedvesem!

    Annyira jól esett ez az őszinte,részletes beszámoló,hogy nem találok szavakat...
    Köszönöm...és azt is hogy meglátogattál!
    Remélem hamarosan újra találkozunk!
    Millió millió csókom küldöm :)))

  • Egyeztetés:

    Evelyn gyönyörű fotói nagyon csábítóak, első pillantásra magával ragadóak. Az ismerkedésemet Evelynnel levelezéssel kezdtem, jókat csevegtünk, klasszul alakult minden, de persze azért később nekem a szándékaim már személyes találkozás irányába orientálódtak, így telefont is ragadtam és már csörögtem is. A kapcsolat elsőre sikeres volt, Evelyn azonnal felvette. Hangja nagyon kedves, kacérkodó volt, örömmel és köszönettel fogadta bókjaimat és a javasolt időpontom a randira szerencsémre Evelynnek is megfelelt, ami lényegében egy pár nappal a hívásom utáni napra esett, így a szándékaimat természetesen a látogatásom napján sms-ben megerősítettem és akkor kaptam meg a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, Lehel piactól pár perces kényelmes séta. Én BKK-val érkeztem, könnyen és egyszerűen célba lehet érni a villamos vonalán sétálva az első kereszteződésnél bal kézről látható az épület.
    Autóval talán egy picit nehézkesebb lehet parkolást tekintve, de a ház közelében megoldható.
  • Helyszín:

    Egy klassz, modern épületben van a randi helyszíne. Bejutás a vendéglátó telefonos segítsége által rendkívül egyszerű, lakókkal nem találkoztam, viszont valóban van portaszolgálat, de ezt csak a távozásomkor fedeztem fel a liftből való kilépéskor, ugyanis ekkor majdnem szemben találtam magam vele, de nem kérdez semmit, mit szeretnél, hová mész, de arra gondoltam, biztosan levette, hogy merre jártam :)
    Visszatérve az érkezésemre, lifttel tudod a megadott szintet elérni, majd onnan egy félkör alakú, már szabadban lévő folyosón balra fordulva pár lépéssel jutsz a lakás ajtajához.
    Maga a kis kéjkuckó nekem nagyon tetszett, nem nagy, közepes méretű, hangulatosan, barátságosan berendezett helység. Egy-egy része a kíváncsiskodó szemek elől függönnyel elzárva, gondolom a lányok mögötte töltik a pihenő idejüket, ugyanis több lány is van a lakásban, de Evelyn ügyel a diszkrécióra, rajta kívül mással nem futottam össze. A szobában középen egy nagyobb méretű tatami található, körben dekor elemekkel és fényfüzérekkel díszített tükrök, az akció alatt ezek rendkívül jó betekintést nyújtanak a drága Evelyn világbajnok popsijára, na meg persze a gyönyörű mindenére.
    Van ruhainas és az öltözködésben még egy kis fotel is, ha kell a segítségedre lehet. Az összképet tekintve egy nagyon erotikus, kellemes fényekkel tarkított félhomályban úszó kéjkuckóban voltunk.
    A viszonylag tágas fürdőben is minden megtalálható a felfrissüléshez, a kádba való ki és beszállás picit szűkös a zuhanyfal miatt, de mindenhol tipp-topp tisztaság, minden tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    Evelyn arckitakarással hirdet és hát igen, gondolom ez az, amire mindenki elsődlegesen kíváncsi, milyen is a fotóin látható rendkívül csinos lány valójában.
    Belépésemkor Evelyn egy lenge vékonyka köntösben fogadott, de azért jócskán engedte látszani alatta a szexis rózsaszín melltartóját és a hasonló színű nagyon szexis csipkés bugyiját. A sötétbarna gyönyörű hosszú haja ki volt engedve, amely így kiemelte a szexis, meseszép szép arcát.
    Csodálatos barna, mosolygós csillogó szemek szinte rabul ejtik az embert. Mikor megláttam Evelynt, nagyon örültem a szépségének, tekintete szinte megszólalás nélkül is kedvességet, őszinteséget sugároz. Izgatóan barna, selymes tapintású, illatos bőre van, élvezetes tapintani, simogatni, csókolgatni mindenét. A cicik közepes kényelmesen kézbe illő méretűek, izgatásra keményedő bimbókkal és hát a popsija és azok a csodás combok szédületesen formásak, izgatóak.
    Evelyn nem egy nádszál leányzó, de mindene markolható, kerek formás, egyszerűen tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    Evelyn nagy örömmel és nagyon kedvesen puszival fogadott. A cipő levétel után bekísért a hangulatos kis szobába, megmutatta mit hol találok, majd mialatt ruháimat levetettem, kaptam frissítőt is, ami akkor tényleg nagyon jól esett. Ezután Evelyn a fürdőbe kísért, ahol a gyors tusolásom után már az ajtóban várt, immáron köpeny nélkül, csak a szexi rózsaszín fehérneműk takarták idomait, majd őt kísérve a szobába mentünk és közben ekkor már végre megpillanthattam a csodálatos kerek popsiját, amit olyan kacérkodva mozgatott előttem, szinte kedvet hozva bennem mindenre. A szobában Evelyn érdeklődött, hogy hogyan szeretném a programunk alakulását, mondtam, hogy kezdetnek egy pici masszázzsal indítsunk, és így hasra is feküdve elhelyezkedtem a tatamin. A lábaimnál indult a masszázs, boka, vádlik, combok sorrendjében. Nagyon kellemes, gyengéd mozdulatokkal masszírozott, teljesen sikerült is ellazulnom Evelyn kezei között.
    Ez a gyönyörű lány a szépsége, kedvessége mellett elég kommunikatív is, a masszázs alatt sokat beszélgettünk, szinte alig volt üres járat, sok-sok témát érintettünk, Evelyn nagyon vendégközpontú, figyelmes, kellemes, felszabadult légkört teremtett. Nagyon tetszett, egyszerűen tökéletes volt minden. Mostanában, a hátamat tekintve egy korábbi balesetem miatt inkább a gyengédebb masszázst kértem és részesítettem is előnyben, viszont most egy nagy meglepetés ért a masszázs alatt, Evelyn gyengédebb kezelése után hirtelen csak azt éreztem, hogy a könyökével jó erősen, testsúlyát is beleadva a hátamat és a gerincem vonalát kezdi gyúrni. Szinte már majdnem fájtak ezek a mozdulatok, de mindemellett nagyon jól estek, különösen akkor, mikor éreztem, hogy ez már nem az a fájdalom, amit a baleset után éreztem. Evelynnek előzőleg nem említettem, hogy a hátammal óvatosabban bánjon, így ő bátran esett nekem, de ez így volt jó, ezzel Evelyn teljesen meggyógyított :) Még napokig éreztem is azt a sajgó bizsergető érzést a hátamon, nagyon jól esett.
    A hátam gyúrása után Evelyn a fenekem környékére kezdett orinetálódni és itt éreztem először, hogy nemsokára kellemesebb örömökben lesz részem. Gyengéd, simító mozdulatokkal kezdte a fenekemet kényeztetni én ekkor nagyobb terpeszbe tettem a lábaimat és ekkor Evelyn már a combjaim közé is benyúlt. Újaival többször mélyen benyúlt, besimított a farpofáim közé, többször érintve az ánuszomat. Őrületesen finom érintések voltak ezek, szinte lebegtem az élvezettől a tatamin és mindezek hatására a farkincám kezdett is már erősen mocorogni, majd ezután már meg is kellett emelnem a csípőmet, mert a hason fekvés kezdett kényelmetlen lenni, így persze Evelynnek még nagyobb teret adtam a folytatásra, amit ő kíméletlenül ki is használt. Leírhatatlan finom érintésekkel vette kézbe a zacsit, két újával körbefogva simogatta a tövét, a bal kezével meg újra a farpofák közé besimítva az ánuszomat. Mondhatni már az öröm érzésektől a fellegekben jártam, de mindezt Evelyn tovább fokozta és a jobb kezével combjaim között mélyebben benyúlva a farkincámat kezdte kényeztetni…
  • Levezetés:

    … ezek után már egyre inkább a fordulás gondolata járt a fejemben, meg persze az is, mi lesz, ha megfordulok, te jó ég szemből vajon még mi mindent fogok kapni :)
    Miközben ezek a gondolatok repkedtek a fejemben a tükörben azt láttam, hogy Evelyn leveszi a melltartóját és majd rögtön egy izgató cicis csúszkába kezd a hátamon. Csúszkált hosszában a testemen a cicikkel végig a combomon, fenekemen, majd a hátamon keresztül egészen a tarkómig felcsúszott. Ez így ment jó párszor oda-vissza, majd a bal oldalamra, popsiját teljesen kidomborítva a tükör felé fordult és a cicikkel így keresztben kezdett a fenekemen csúszkálni.
    A tükörben lévő popsis látványt egyszerűen leírni nem lehet. A csipkés bugyika még fent volt Evelynen, de az a csodálatos kerek popsija így a fehérneműben olyan szédítő látványt nyújtott, hogy azokba a félgömbökbe rögtön bele is kapaszkodtam volna. Hason fekve ezt így fizikailag sajnos nem tudtam kivitelezni, de Evelyn a „kínzásomat” sokáig nem tartotta fenn, megkérdezte, szeretnék-e megfordulni. Hát én rögtön hipp-hopp meg is fordultam. Evelyn szemből még megjutalmazott a combjaimon és a mellkasomon egy nagyon izgató cicis masszázzsal, majd a cicikkel a farkincámat vette célba. Közéjük tette és ritmikusan masszírozta, kényeztette, én pedig végre a jobb kezemmel a csodás popsijával kezdtem ismerkedni. Kemény tapintású, nagyon finom selymes érintésű volt a popsija, a combjai közé is mélyen benyúltam, tetszett is Evelynnek, és a jobb hozzáférésem miatt nagyobb terpeszbe is helyezte lábait. Élveztem nagyon ezt a szitut, viszont a bugyija már kezdett egy picit zavarni, azért ugye azon keresztül nem olyan élvezetes a dolog, de míg én a popsijával és környékével voltam elfoglalva, Evelyn ezalatt egy rendkívül kellemes franciába kezdett. Finom cuppogások mellett érzékien szopikázott, kéz nélkül csak az ajkaival dolgozott, közben ütemesen bólogatott, érzékien élvezettel kényeztetett, kellemes meleg jóleső érzéseket okozva. Ezáltal teljesen fel lettem pörgetve, vágytam Evelyn puncijára és fordulást kértem. Evelyn abbahagyta a szopizást, levette bugyiját, majd kérésemre nagy terpeszben hanyatt feküdt a tatamin. Ekkor láttam igazán, hogy milyen gyönyörű barna selymes a bőre, bókjaimat örömmel és köszönettel fogadta, majd a csodás barna combok közé furakodtam és a belső felületeket csókolgatva, nyalogatva haladtam az édes puncija irányába. Evelynnek csodaszép formás, mondhatni baba puncija van, nagyon élveztem kényeztetésének minden másodpercét. Először bejártam gyengéden csókjaimmal minden pontját utána már egyre gyakrabban a nyelvemet is bevetettem, csiklóját finoman ingereltem, szopogattam, melynek hatására szépen kezdett is a kis gyöngyszem előbújni, ekkor már Evelyn gyengéd sóhajai is egyre erősödtek, combjainak és csípőjének rezdülései is fokozódtak, éreztem, hogy nagyon jó úton járok. Nyelvemet eközben többször mélyen becsúsztattam édes kelyhébe, ami már kellő nedvességgel volt átitatva és a nyelvem ott finom intenzív ízekkel találkozott. Ezen tevékenységeim, éreztem, még gyorsabban segítettek Evelynt a csúcs felé juttatni, kezemet közben gyengéden simogatta, majd a csúcs előtt már összekulcsoltuk őket, Evelyn szinte szorította a kezemet, combjaival összébb zárt és édes sóhajok közepette gyönyörűen "elrepült". Ezután jobb kezét a puncija elé tette, nagyon érzékeny lett a drága, elkerültem az érzékeny területeket és a combjai kényeztetésével segítettem neki a „visszatérésben” Evelyn egy rövid pihenő után felült, kedvesen megköszönte és annyit mondott, ez rendkívül finom volt. Nagyon örültem én is, hogy sikerült örömöt szereznem neki.
    Ezután helyet cseréltünk és mondta Eveleyn, na most aztán rajtam a sor. Pár gyengéd, lingam szerű mozdulattal keményre varázsolt és talán még az előzőnél is finomabb, intenzívebb szopikázással megállás nélkül, néha háromnegyedig az ajkai közé csúsztatva kíméletlenül "elrepített" engem is.
    Evelyn franciája által egy óriásit élveztem, majd gyengéden letörölgetett, kaptam frissítőt is, ami igazán rám fért az előzőek után, majd fürdő ellenőrzés és mentem is tusolni.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztem, minden a telefonban megbeszéltek alapján történt, kölcsönösségért extra jár, de így is számomra a kapott élményért egy ilyen csodálatos lánnyal abszolút megérte.
  • Összkép:

    Evelyn csodás leányzó, kedves, vendégközpontú, a randi alatt abszolút érted van, figyel rád, úgy alakít és tesz mindent, hogy az számodra a legjobb legyen, mindemellett jól lehet vele beszélgetni, kezdeményezi is a beszélgetést így ezzel abszolút kellemes és a tevékenységével nagyon erotikus légkört biztosít. Érdemes volt őt meglátogatni, nagyon jó élményekkel lettem gazdagabb.
    A mielőbbi viszontlátásig drága Evelyn, csókok, G.
Happy Massage