• DANA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találka időpontjára már nem is emlékszem pontosan, de 1-1,5 hónapja lehetett, viszont annyira magával ragadott, hogy a mai napig tisztán emlékszem szinte minden pillanatra, amit ebben a felfokozott állapotban fel lehetett fogni. Az egyeztetés telefonon történt, első alkalommal találkoztunk, könnyen, érthetően haladtak a dolgok, hangja nekem nagyon bejött olyan kedves, fülbemászó, mintha csak a barátnőddel beszélgetnél.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehetett találni, de őszintén szólva mivel nem mostanság volt a találkozó, és nem is vagyok Budapesti már nem is tudom megmondani pontosan merre volt. :) Annyi biztos, hogy könnyedén megálltam, sok parkolóhely, játszótér mellett, nagyon modern környezetben, 1 utcára a főúttól mégis madárcsicsergés, kicsit Bécsi feeling.
  • Helyszín:

    Modern, új építésű tömbház egyik lakásában várt rám Dana, a lakás elrendezése maradt inkább meg. Dana elcsavarta a fejem, ugyanis a berendezésre már nem nagyon emlékszem, de biztosan volt tükör, tatami, fotel, és mindennel felszerelt, minden igényt kielégítő fürdőszoba. Nem egyedül van, és egy pillanatra belebotlottam a vele együtt dolgozó lányba amikor kinyitotta a szobaajtót, hogy megnézze szabad-e a terep, de ez engem nem zavart. A két szoba egymás mellett van, de semmilyen hang nem szűrődik át.
  • Lány külseje:

    Dana egyberészes fürdőruhában fogadott, mely hátul ugyan nem tanga volt, de azért nem sok mindent takart. :) Először meglepett a fürdőruha, de nagyon jól állt neki. Dana egyszerűen bámulatos teremtés, alacsony termetű, és teljesen arányos, a mosolya már mindjárt az elején elkápráztatja az embert, közvetlen, barátkozós. Az elején megdöbbent, megkérdezte vagyok-e már 18 (pedig szerintem már sajnos elmúltak azok az idők amikor ez kérdés volt egyáltalán), és lehetett érezni, hogy talán valamelyest szimpatikus vagyok neki. Nem vagyok idős sem, de a 18-at már azért több, mint 1 évtizeddel felülmúltam :). Lehetséges, hogy más vendégköre szokott lenni. Egy kis incselkedés, beszélgetés után fürdő, majd vissza, a redőny állítja, közben lehajol, hihetetlen de minden szögben valami gyönyörű alakja van, az ember legszívesebben belebújna. :)
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel kezdtünk, nem igazán beszéltük meg a programot, nem vagyok egy gyakorlott erotikus masszázsra járó, még egy kissé szemérmes vagyok az ilyen dolgokban így ezt nem kezdeményeztem. A masszázs részre sajnos nem sokra emlékszem, de nagyon jól esett és szinte mindenhol átmasszírozott, sokat beszéltünk ezalatt, kérdezte mit keresek itt diplomával (sok mindenről beszéltünk, de ez a kérdése meglepett :) ). Persze mindjárt reagált, hogy végülis gondolja hogy mit, nem azért kérdezte. Én "lányos" zavaromban nem tudtam mit válaszoljak erre, végül addig gondolkodtam a válaszon, hogy ez el is maradt, de a hangulat végig nagyon meghitt maradt. Amikor teste hozzám ért, éreztem, hogy nem akármilyen, a bőre nagyon feszes, rugalmas, igazi ritkaság, ráült anyaszült meztelenül a vádlimra, majd elolvadtam, ezt tetézte azzal, hogy akarva-akaratlanul kezemet közrefogva térdelt, sarkára ülve miközben masszírozott, és az ujjaim a combjának belső részét, időnként szeméremtestét is elérték, mesés érzés volt.
  • Levezetés:

    Kérte kellemes hangján, hogy forduljak meg, eleget tettem a kérésének, így is masszírozott egy keveset, bekent engem, és magát is olajjal (nem mertem beszállni, talán majd legközelebb), majd elkezdett rajtam, velem szemben csúszkálni. farkam már rég állt, de így aztán teljesen megkeményedett, olyan volt mintha benne lennék, megrészegültem a pillanattól ahogy csúszkált felettem fel-alá, ás közben kéjesen rám nézett, mosolygott cserfesen, mint aki élvezi, hogy ki akar végezni (bár engem azért ennyire nem egyszerű), és közben az ajkaival az ajkamhoz közelített, szinte összeértünk. Csók végül nem lett belőle, de ez lehet csak rajtam múlt volna. Végül oldalra fordult és térdelt mellettem elkezdte kényeztetni az ezredest, imádtam, én is felfedeztem minden tájékát, legutoljára hagyva gyönyörű formás melleit, meglepődve vettem észre, hogy Danán minden tökéletes,, egyszerűen hihetetlen,mint a mesében. Amikor a puncijához érkeztem óvatosan érintettem meg, és az egyből felnyílt, mint egy tulipán, éreztetve, hogy ő is kívánja és kéri a kényeztetést. Neki is kezdtem amit Dana egyre hangosabb kéjjel fogadott, valamint nagyon elkezdett nedvesedni. Amikor már belendültünk mindketten Dana oldalára fordult és így kényeztettük egymást tovább, Dana egyszercsak hasát előremozdítha, majd finom rángásokkal jelzi, hogy elment, szerintem nagyot élvezhetett, és kisvártatva én is elmentem. Lenyugodtunk, kaptam törlőt, majd fürdő. Utána kis beszélgetés, puszi, ölelés és fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Átlagnak megfelelő, nagyon megéri. Előre tettem le komódra.
  • Összkép:

    Fenomenális, életem egyik legjobb élménye volt, ha tehetem biztosan meglátogatom majd. Imádtam, remélem még lesz alkalmunk többször is találkozni. Ha tehetném a sokkal jobbra pontoznám, de rangom miatt ezt még nem tehetem.
Happy Massage