• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Jó kis móka volt az tény! Imádtam! Ölellek!

  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment, telefonon kerestem egy nappal előtte, bár szerdai napot beszéltünk meg, mikor láttam a kiírását, hogy kedd délutánra is van még két időpontja, azonnal lecsaptam a lehetőségre. SMS-en egyeztettünk és délután már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető, GPS vagy előtte térképen megnézve is könnyen megtalálható. Parkoló van dögivel, ugyan fizetős, de ez nem hinném, hogy akkora gond lenne. BKV kicsit odébb a körútnál, egy kis séta senkinek sem árt. :D
  • Helyszín:

    Panel ház x. emelet, lakás két szoba, egy tök jól átépített fürdő, ilyet nekem is kell csinálni majd egyszer. :D
    Szóval a tetthely egy nagy franciaágyból és óriás tükörből álló szoba, de kell ennél több?
  • Lány külseje:

    Ez az a rész ahol nagyon elfogult leszek. Dóri nekem az Über Istennő! Magas, szőke, korábban rövid tüsi haja volt, most kicsit hosszabbra hagyta, ami még jobban áll neki, vékony testalkat, vékony hosszú lábak, óriási, gyömöszölni való cicik, gyönyörű kékes, szürke szemek, amivel úgy tud nézni megőrülsz. Kérdeztem tőle, hogy harisnyás szexi dolog lesz-e, még sms-ben, mire ő igennel válaszolt, úgy is fogadott. Fekete harisnya, harisnyatartós topp vagy mit tudom én már, hogy egyben vagy külön volt, Dóri annyira elkápráztatott. :D
    Sőt, még szexibb is élőben, mint amit az amúgy is tökéletes képei visszaadnak!
  • Action:

    Kis lakásba toppanék, Dóri a már leírt szerelésben fogadott, két puszi, kis beszélgetés és már indultam is tusolni. Tusolás után irány a szoba, ahol Dóri az ágyon térdelve várt. Odaléptem hozzá és elkezdtünk csókolózni.
    Itt ki kell emelnem, hogy Dóri nem csak úgy csókolózik, hanem tényleg olyan finoman és érzékien csókol, mintha a barátnőd lenne.
    Már nagyon meg akart szabadulni a rucitól, így levett magáról majdnem mindent a harisnya kivételével. Mikor a ciciket bontotta, mondtam is neki, hogy igen, ez az amire én már régóta vágyok, mert beégett az emlékezetembe. Meg is markoltam őket és gyengéden elkezdtem szopogatni, izgatni, csókolgatni. Majd kicsit feljebb a nyakához, kicsit csók, majd elhelyezkedett az ágyon. Közben a bugyi is lekerült így hozzáfértem a kéjlakhoz is.
    Így a mellekről áttértem a szép sima puncihoz. Gyengéden nyalogattam, néha be be kandikálva nyelvemmel mélyebbre is. Közben igyekeztem izgatni melleit is ujjaimmal, amit ő is megtett magának. Lába közti ténykedésemnek meg is jött az eredménye, Dóri egyre hangosabban szuszogott, emelte csípőjét, majd remegve összeszorította fejemet combjaival. Ebből csak arra tudtam következtetni, hogy most jót tettem. :D
    Feltérdeltem és megmarkolta nemességem, húzta fel a szájához, de előtte egy kis cici dugás következett. Gyerekek, ezt nála mindenféleképp próbáljátok ki. A természetes cicik között lágyan csúszik a hímtag és közben néha, néha rá is bukik egy kis cuppantással. ÁÁÁÁ, már megint mennék! :)
    Cicidugás után én kerültem alulra, kicsi szopi, mely a tükörből nézve még izgatóbb, majd kértem, hogy üljön bele. Gumi fel és indult a paci. Az a guggolós póz és közben Dóri kéjes arca, mert nem csak gépiesen lovagol, hanem élvezi is amit csinál. Hát nem kellett sok és végem is lett. Hagyott lenyugodni, csók és leszállt a paciról. :D
    Megtisztogatott, ittam egy kis vizet, és beszélgetni kezdtünk. Kb. 3 éve voltam nála utoljára, titkon mindig vártam, hogy egyszer majd visszatér. :) Mindkettőnkkel történtek dolgok ez idő alatt, új oldaláról is megismerhettem. Jó beszélgető partner, nem úgy érzed magad, mintha "szolgáltatónál" lennél. Ezért is volt régen is a kedvencem.
    Mikor újra készen álltam ismét egy kis nyalakodással kezdtem a következő körnek, ismét eljuttattam egy pontr Dórit, majd keresett gyorsan egy dumit és már benne is voltam missziben. Húzott magára, közben ki ki kacsingattam a tükörre, iszonyat izgató látni, ahogy Dóriban lehetsz. Majd megint ő került felülre. Így is adtunk az érzésnek, majd leszállt rólam és levéve a gumit elkezdett szopni. Makktársak, ez is olyan, amiért érdemes Dórihoz ellátogatni. Köpködős, szemedbe nézős, nyelvéhez verős, hol lágy, hol megmarkolós, igazi beleborzongós.
    De valahogy csak nem akart összejönni az a fránya második. Kértem, hogy húzzunk még egy gumit és próbáljuk ezt meg hátulról is. Gumi fel és már pucsított is rendesen. A látvány, ahogy Dóri csoda puncijában dugattyúzól, kicsit hátra dőlsz és így is élvezkedsz a látványban. Na ez az ami beleég az ember retinájába.
    Mivel nem nagyon akart összejönni a dolog, és az időm is bőven elfogyott, így mondtam Dórinak, hogy a mai szeánsz sajnos miattam véget is ér. Kérdezte, hogy nem elég kívánatos biztos azért nem, de szó se volt ilyenről.
    Dobtam egy gyors zuhanyt, ő is elugrott míg én felöltöztem, váltottunk pár szót és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Egy percig nem kérte, én voltam az aki már az elején odaadta neki. Pesti átlag feletti, de mondtam is, hogy érte ez ajándék. :D
  • Összkép:

    Dóri az oldal egyik non plusz ultrája számomra. A vele töltött idő alatt egyáltalán nem érzed kényelmetlenül magad, közvetlen, jófej, szexi. :D Én csak örültem, hogy ebben a két hétben újra köztünk van.
Happy Massage