• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szerettem volna meglátogatni Misty-t, de a beszámolókból tudtam nem lesz egyszerű bejutni hozzá. Múlt héten hívtam telefonon akkor nem jártam sikerrel, a héten viszont az első hívásomat rögtön felvette és sikerült is egyeztetünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Autoval mentem - parkolni nem nehéz, de azért érdemes egy kis időt rászánni. A környék sokaknak ismerős lehet, a híres benzinkút és egy uszoda is van a közelben. A tömegközlekedéssel érkezőknek sem akadhat semmi gondjuk a megközelítéssel, jár villamos és busz is errefelé. Misty a telefonban elmondta a szükséges információkat, így nem volt különösebb gond a bejutással sem.
  • Helyszín:

    A lakásban tisztaság volt, a számomra legfontosabb helységgel is minden rendben volt, hangulatosan van berendezve, a szoba két oldalán végig tükrök és a ruhákban is volt egy szobainas fenntartva. A szoba közepén egy nagy franciaágy, a fürdőben zuhanyzó bőséges tusfürdő választékkal illetve szájvízzel. A fürdéshez kaptam friss illatos törülközőt.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelően néz ki Misty. Nagyon szép formás alakja van, kerek popóval és szép nagy mellekkel. Az arca sem okozhat senkinek meglepetést, igazi bombanő. Egy világos fehérnemű szettben fogadott ami a fürdés után gyorsan le is került róla.
  • Action:

    Megérkezésem után lepakoltam a cuccaimat majd irány a zuhanyzó. Visszaérkezésem után kis állva ismerkedős simogatások után az ágyra huppant és el is kezdte a francia órát. A melltartójától még állva megszabadultunk. Az ágyon az oldalán feküdve kényeztette a farkam, közben a kezével a kezemet a fejére irányította ezzel is jelezve hogy húzzam kb a farkamra. A szoba mindkét oldalán lévő tükrökben mind a ketten moziztunk közben, és ügyesen az egész művelet közben lekerült róla a bugyi is így gyorsan belenyaltam a kelyhébe, majd Ő kényeztetett tovább. A franciája nagyon finom, ügyesen változatos technikával műveli, a golyóimat is nyalogatva állított fel. Megfordult az ágyon és a hátára feküdt, így én is kényeztettem egy kicsit, a nyalásra jól reagál szerintem simán el lehetne így is juttatni a csúcsra, én azonban szerettem volna már benne lenni így a szájával rásegítve felkerült a védőfelszerelés majd elém pucsított és hátulról hatoltam be. Lassan indítva, majd egyre gyorsítva az ütemen pakoltam hátulról, közben persze nem lehetett kihagyni a mozizást sem a tükrökben. Rendesen megizzasztott és megmondom őszintén annyira belefeledkeztem az akcióba hogy itt a részletek kiestek illetve a pózok sorrendje, de volt misszionárius illetve a hasán fekve hátulról behatolós, és az egyik kedvencem amikor az oldalán feküdt és az egyik lábát felhúzta a térdéig és így adtam neki az ütemet. Amikor éreztem hogy már közeledik az első kör vége, kértem hogy végezzen ki a szájával, így gyorsan lekerült a gumi majd előtte térdelve Ő pedig az oldalán feküdve juttatott el a végkifejlethez, amit leginkább a mellére lőttem de jutott az mindenhova.
    A szünetben elszaladtunk együtt zuhanyozni, ami nagyon jól esett amennyire izzadtam. Kis laza beszélgetés után elkezdett közeledni a farkam felé, de ügyesen hogy én is hozzáférjek a puncijához. Ennek az lett a vége hogy megint elé térdeltem és hagytam hogy hadrendbe állítson ismét. Azt kell hogy mondjam nagyon ügyesen csinálja ezért nem tartott sokáig amíg ismét jöhetett a védőfelszerelés, majd folytattuk ott ahol kb az első körben abbahagytuk. A pozíciókban is hasonló formációkat folytattunk mint az első körben, ami említést igényel még talán hogy miközben ismét az oldalán feküdt - és úgy rodeózban benne - igényelte és tetszett neki a hátsó bejárat izgatása, annyira jól sikerült az egész második kör hogy Misty is eljutott a csúcsra. Én is közel voltam már a második menet végéhez így ismét francia leckébe kezdett, és a vártnál kicsit ugyan tovább tartott de kivégzett másodszorra is a kis szájával. A rendelkezésre álló időt kitöltöttem szinte teljesen így távozásom előtt már csak egy gyors zuhanyzásra maradt idő.
  • Elszámolás:

    A végén a zuhanyzás után helyeztem el az ágy melletti kis szekrényre, nem igazán esett róla szó. Az ajándék mértéke magasabb a átlagtól, viszont az együtt töltött idő is átlagon felüli. Extrák közül én a videózást vettem igénybe ami elmondása alapján a szimpátiáján múlik.
  • Összkép:

    Hogy milyen érzésekkel távoztam? Ez a találkozó nekem szerintem az év legjobb találkozása volt, szerencsésnek érzem magam hogy eljutottam Misty-hez és már tervezem is a következő találkozásunkat. Nekem Misty jelenleg a TOP1 :)
Happy Massage